reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Rox, u nas właśnie wyłazi słonko. Zosia juz zaliczyła sanki ^^.
Wampi, z cywilnego łatwiej się rozwieść :p kościelny to już niby takie na całe życie... :szok: Nie no żartuje. Po mnie jakoś spływa jak po kaczce ten nasz ślub póki co.
Kasiek, Umi, ja nie chce mówić do mikrofonuy bo wtedy mam głos jak chłop ;/

Idę sprzątnać szynki i chrupki kukurydziane z podłogi. Mi się dzisiaj znowu moja babcia sniła... Ona mnie molestuje psychicznie...

reklama
Umi, ok, tylko trochę daleko mam do Ciebie.

Dobra ide się za coś wziąść do roboty

acha i przed chwilą rozwaliłam kran , tzn połamał się i woda chlupie :") M bedzie zły , bo to chyba teraz cały zlew trzeba kupić:(

Umi no właśnie powtarza się po księdzu ( ja pisałam o wujku który na swoim ślubie własne ułożył):p A mi się to podobało bardzo zmieniły mi się relacje z rodzicami i bardzo się cieszyłam że mogę powiedzieć parę słów:)

Gosdia
ale w kościele chyba zawsze mówi się do mikrofonu:p Nie wiem sama. NA cywilnym się nie mówi a w kościele to pewnie zalezy jakie zwyczaje mają:)

Kasiek, mówi się na 100% przez mikrofon tylko, że wcześniej o tym nie pomyślałam. Dopiero teraz mnie uświadomiłyście:p. A ja mam jeszcze pytanie mogą być dwie świadkowe kobiety? Bo zazwyczaj jest mężczyzna i kobieta.

gosidia ja tez ma głos jak chłop:-D
Malwina e tam, Polska nie taka ogromna:-p
kasiek a ja myslałam, ze po prostu w niektórych kościołach jest inna tradycja:-p a to dobrze przynajmniej wysilac sie nie musze

Bosze slubny temat :-D hahaha, u nas zadnych wpadek z tym nie bylo ;-)
Kurcze za 3 mies minie nam 6 lat od kościelnego... :szok: :happy:
Mikrofon fakt jest w kosciele zawsze :tak:
U nas na weselu podziekowania dla rodziców mowil M, ja nie chcialam "oklamywac swoich rodziców" :happy: :happy: :rofl2:
Potem to kóleczko żenujące... :-p:-D

Na dole ogarnelam, obiad juz wstawilam, bo na 13:30 munz z córąw domu beda,a teraz ide kotlety usmazyc ;P poki Miki spi... ;]

Gosdia wiesz musisz się księdza zapytać ale ja u kogoś słyszałam że były 2 kobiety:p Moja koleżanka miała 4 świadkowe i 4 świadków hehe oczywiście była jedna główna i jeden główny ale na ślubie wszystkie miały identyczne sukienki dopiero potem się przebrały:)

Umi
nie noc co Ty każdy według uznania ja bym się nie odważyła ale wiesz oni tacy tradycyjni do tej pory kartki na święta wysyłają( chociaż ja też) na ślub nigdy z kasą nie przyszli tylko z prezentem bardzo praktycznym poza tym oni dobijali już do 40 i wymyślili sobie jakiś mały kościółek ale ślicznie było:) A wiesz jakie dzieci mają dokładne i wiesz ja myślałam że oni je w takim rygorze wychowują ale wcale nie te dzieci się nie brudzą nie niszczą po prostu takie są jak i rodzice tam nie ma krzyku w domu podnoszenia głosu nawet:)

Liza
no fakt troszkę żenujące ale dla mnie bardziej żenujące było błogosławieństwo:p O matko!! Jeszcze tak teściowa zakręciła że prawie wszyscy to robili a ja jak kretyn klęczłam;/ Ale z podziękowań się cieszę:)

Gosdia my mieliśmy dwie świadkowe, no ale my braliśmy cywilny, nie wiem jak to wygląda w kościele :-p

kasiek:dry: to ja teraz wiem po kim Kacper jest taki głośny:-D. Po moim T. a mógł sie wdac we mnie tak jak tamte dzieci do swoich rodziców. Ale ty piszesz ze oboje tacy spokojni to nie mieli wyboru, a mój Kacper miał:-p
Liza te kółeczka na weselach zawsze mnie rozbrajały:-D:-pa
anetka to w kościele tez chyba może byc 2 osoby tej samej płci, ja nie wiem bo na tych weselach co ja byłam zawsze była babka i facet

reklama
kasiek hahaha przypomnialas mi ze wlasnie na blogoslawienstwie tesciowa jak chlapnela nas tą woda swiecona to zaczelam sie smiac :DDD hehehe
Gosdia niewiem czy moga byc dwie swiadkowie ale chyba tak ;-) ostatnio widzialam na weeding.tv slub gdzie wlasnie tak bylo :tak:

Ide odkurzyc i poczytam ksiazke ;P

Do góry