reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam ;)
Wampi, gratuluje ;)
Sali, szybkieego powrotu do formy dla paluszka.

U nas z ocenami jest jeszcze lepiej. Kiedyś były chmurki, słoneczka i grzmoty i jakieś uśmiechy. A teraz są litery więc łatwiej sie połapac.
U nas napadało tyle sniegu, ze chyba za kostki jest. Zosia rusza na sanki później ;P

reklama
Witaaaaam!!!!

Piła zasypana juhuuuu ! Jest CUDNIE !!!! pięknie kocham zimę koooocham!!!!

taki mam widoczek z okna w pracy - miód malina cycuszki orzeszki ;-)
407832_2658453701222_1252272564_32077819_2025214972_n.jpg

Witajcie.
A u mnie zaraz sprzątanko, tylko śniadanie jem z wami. Melcia do przedszkola odstawiona. Wczoraj jak mi zasneła przed 18, przebrałam ją ledwo w piżame z płaczem że ona zmęczona, już jej nie myłam nawet taka bidna była i spała do dziś do po 7 rano. Wow ponad 13 godz.

Co do mowy to mój młody do teraz bełkocze, co prawda umie kilka wierszyków typu " Babciu, Babciu cos ci dam" "Jestem mała różyczka..." " Kto ty jesteś? Polak mały" czy tam "hu Hu Ha nasza Zima zła" ale niektóre słowa tak bełkocze ze mi rece opadają:-D. Np dziś sie mnie pyta no jak sie mówi "Tasiel"-Kacper Wiec mu sylabami ułożyłam... On słyszy jak ja mówie i wkurza sie że jemu nie wychodzi, ale pomału może dojdzie do tego bo nazwisko juz coraz lepiej wymawia:-p

Witam mamusie :)
Dawno nie pisałam i pewnie mnie nie pamiętacie.
Mam 19 lat i mam 5miesięczną córeczke.Przypomniałam sobie o Was bo ogromnie zmagam sie z moimi myślami. Wraz z mężem ogromnie pragniemy drugiego dzidziusia. Spać po nocach nie moge myśląc ze musimy sie wstrzymac przez wzgląd na to ze mieszkamy u teściów.Nie ma dnia bym o tym nie myslała. Jest mi źle z samą sobą.Kocham moją córeczkę z całego serca ale czuje sie nie spełniona.Co o tym sądzidzie?
Jak dla mnie to może byc tak ze hormony jeszcze ci buzuja i stąd to pragnienie. Poczekajcie troche i wtedy zobaczysz czy na pewno chcesz dziecka:).

rox co ty sie głupio pytasz czy wystarczy jak na gołe oko było widac że nie:-D. Weź... ciebie cieszy zima? Jak chcesz to weź sobie ta moją podkarpacką, mam jej dosć
Liza Hania to zdolna dziewczyna na pewno sobie poradzi:tak:
wampi Ja ci sie nie dziwie. Ja do slubu mam owiele dalej a sie zastanawiam czy do konca zycia wytrzymam z tym moim przypałem:-D

wampi ja sie tylko zastanawiam jaka to róznica byc zaobraczkowanym i nie zaobrączkowanym:-p. Wsumie po ślubie nic sie chyba nie zmieni:-p, a mnie to przeraża:-D. Zawsze można uciec z urzędu, czy tam z przed ołtarza:-p

rox Weź... ciebie cieszy zima? Jak chcesz to weź sobie ta moją podkarpacką, mam jej dosć

dawaj dawaj :-) mogę zabrać całą Twoją do siebie bo ja uwielbiam zimę ;-) zwłaszcza jak jest duuuuzo śniegu i mróz taki że zamarzają smarki w nosie :-) hahaha do pełni szczęścia brak mi słońca tylko !

dawaj dawaj :-) mogę zabrać całą Twoją do siebie bo ja uwielbiam zimę ;-) zwłaszcza jak jest duuuuzo śniegu i mróz taki że zamarzają smarki w nosie :-) hahaha do pełni szczęścia brak mi słońca tylko !

Hehe to dzis smarki spokojnie zamarzną -20 mamy, ja w pracy szron z włosów ścigałam bo mi zamarzły:nerd:, w tamtym tygodniu było lepiej bo zamarzała benzyna było u nas -30:-p, chetnie ci oddam moją zimę

Helloł

Wampi my do cywilnego podchodziliśmy z duuużym dystansem w sumie nie było tremy, nerwów-nic ;-) ale podczas przysięgi głos Nam się łamał :tak:

Rox ja też chętnie oddam ( doplacę) podlaską zimę, taki widok jak pokazałaś mam za oknem od miesiąca ;-)

kaamaa to tak jak u nas, mnie juz sie zima znudziła:sorry2:. A co do slubu mnie sie wydaje że nie wazne czy cywilny czy kościelny, przychodzi taki mmoment że i tak sie go przeżywa

reklama
Do góry