reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam ;)
Wampi, gratuluje ;)
Sali, szybkieego powrotu do formy dla paluszka.

U nas z ocenami jest jeszcze lepiej. Kiedyś były chmurki, słoneczka i grzmoty i jakieś uśmiechy. A teraz są litery więc łatwiej sie połapac.
U nas napadało tyle sniegu, ze chyba za kostki jest. Zosia rusza na sanki później ;P

reklama
Witaaaaam!!!!

Piła zasypana juhuuuu ! Jest CUDNIE !!!! pięknie kocham zimę koooocham!!!!

taki mam widoczek z okna w pracy - miód malina cycuszki orzeszki ;-)
407832_2658453701222_1252272564_32077819_2025214972_n.jpg

Witajcie.
A u mnie zaraz sprzątanko, tylko śniadanie jem z wami. Melcia do przedszkola odstawiona. Wczoraj jak mi zasneła przed 18, przebrałam ją ledwo w piżame z płaczem że ona zmęczona, już jej nie myłam nawet taka bidna była i spała do dziś do po 7 rano. Wow ponad 13 godz.

Co do mowy to mój młody do teraz bełkocze, co prawda umie kilka wierszyków typu " Babciu, Babciu cos ci dam" "Jestem mała różyczka..." " Kto ty jesteś? Polak mały" czy tam "hu Hu Ha nasza Zima zła" ale niektóre słowa tak bełkocze ze mi rece opadają:-D. Np dziś sie mnie pyta no jak sie mówi "Tasiel"-Kacper Wiec mu sylabami ułożyłam... On słyszy jak ja mówie i wkurza sie że jemu nie wychodzi, ale pomału może dojdzie do tego bo nazwisko juz coraz lepiej wymawia:-p

Witam mamusie :)
Dawno nie pisałam i pewnie mnie nie pamiętacie.
Mam 19 lat i mam 5miesięczną córeczke.Przypomniałam sobie o Was bo ogromnie zmagam sie z moimi myślami. Wraz z mężem ogromnie pragniemy drugiego dzidziusia. Spać po nocach nie moge myśląc ze musimy sie wstrzymac przez wzgląd na to ze mieszkamy u teściów.Nie ma dnia bym o tym nie myslała. Jest mi źle z samą sobą.Kocham moją córeczkę z całego serca ale czuje sie nie spełniona.Co o tym sądzidzie?
Jak dla mnie to może byc tak ze hormony jeszcze ci buzuja i stąd to pragnienie. Poczekajcie troche i wtedy zobaczysz czy na pewno chcesz dziecka:).

rox co ty sie głupio pytasz czy wystarczy jak na gołe oko było widac że nie:-D. Weź... ciebie cieszy zima? Jak chcesz to weź sobie ta moją podkarpacką, mam jej dosć
Liza Hania to zdolna dziewczyna na pewno sobie poradzi:tak:
wampi Ja ci sie nie dziwie. Ja do slubu mam owiele dalej a sie zastanawiam czy do konca zycia wytrzymam z tym moim przypałem:-D

wampi ja sie tylko zastanawiam jaka to róznica byc zaobraczkowanym i nie zaobrączkowanym:-p. Wsumie po ślubie nic sie chyba nie zmieni:-p, a mnie to przeraża:-D. Zawsze można uciec z urzędu, czy tam z przed ołtarza:-p

rox Weź... ciebie cieszy zima? Jak chcesz to weź sobie ta moją podkarpacką, mam jej dosć

dawaj dawaj :-) mogę zabrać całą Twoją do siebie bo ja uwielbiam zimę ;-) zwłaszcza jak jest duuuuzo śniegu i mróz taki że zamarzają smarki w nosie :-) hahaha do pełni szczęścia brak mi słońca tylko !

dawaj dawaj :-) mogę zabrać całą Twoją do siebie bo ja uwielbiam zimę ;-) zwłaszcza jak jest duuuuzo śniegu i mróz taki że zamarzają smarki w nosie :-) hahaha do pełni szczęścia brak mi słońca tylko !

Hehe to dzis smarki spokojnie zamarzną -20 mamy, ja w pracy szron z włosów ścigałam bo mi zamarzły:nerd:, w tamtym tygodniu było lepiej bo zamarzała benzyna było u nas -30:-p, chetnie ci oddam moją zimę

Helloł

Wampi my do cywilnego podchodziliśmy z duuużym dystansem w sumie nie było tremy, nerwów-nic ;-) ale podczas przysięgi głos Nam się łamał :tak:

Rox ja też chętnie oddam ( doplacę) podlaską zimę, taki widok jak pokazałaś mam za oknem od miesiąca ;-)

kaamaa to tak jak u nas, mnie juz sie zima znudziła:sorry2:. A co do slubu mnie sie wydaje że nie wazne czy cywilny czy kościelny, przychodzi taki mmoment że i tak sie go przeżywa

reklama
Do góry