reklama
sali04
Mama-to moja kariera
Hehehe typowy facet;P
Kaja wczoraj maial wypadek...była znajoma z córcia i bawili sie w chowanego...Kaja weszła do szafy i tak sie zdarzyło ze paluska włozyła w szczeline...córka kumpelki oczywiscie nie wiedziala ze Kaja tam jest i otworzyła drzwi jednoczesnie miazdzac jej paluszek najmniejszy;/;/
Miala slad jakby ją pies ugryzł ,lament przez cała godz.Ja plakałam razem z nia bo to jej drugi wypadek.Kiedys dotkneła mojej prostownicy.
No i wieczorem lezymy w łozku a ona:juz nie boli paluszek okej???))
Kaja wczoraj maial wypadek...była znajoma z córcia i bawili sie w chowanego...Kaja weszła do szafy i tak sie zdarzyło ze paluska włozyła w szczeline...córka kumpelki oczywiscie nie wiedziala ze Kaja tam jest i otworzyła drzwi jednoczesnie miazdzac jej paluszek najmniejszy;/;/
Miala slad jakby ją pies ugryzł ,lament przez cała godz.Ja plakałam razem z nia bo to jej drugi wypadek.Kiedys dotkneła mojej prostownicy.
No i wieczorem lezymy w łozku a ona:juz nie boli paluszek okej???))
dzieciaki są super:-)
Ja: Misiu bądz cicho bo mnie głowa i brzuszek boli
Ala: masz napij się (herbata owocowa w kubku), na pewno się lepiej poczujesz
czasami myślę że gdyby nie te z dołu to miała bym dziecko idealne;-)
Ja: Misiu bądz cicho bo mnie głowa i brzuszek boli
Ala: masz napij się (herbata owocowa w kubku), na pewno się lepiej poczujesz
czasami myślę że gdyby nie te z dołu to miała bym dziecko idealne;-)
Snoopy, bo to już za tydzien Twoja WIELKA SOBOTA? Ale masz fajnie. Musisz mieć przerąbane z tą bratową...
Sali, a z palcem wszystko, ok?
A dzieciaczki macie kochane
Moja już śpi zaraz przyjdzie kolezanka i otwiramy moje martini urodzinowe i sprite do tego ;P. A jutro z rana ruszam na lumpy.
Hm.. propo ślubów wypadałoby przymierzyć tą moją suknie ;P
Sali, a z palcem wszystko, ok?
A dzieciaczki macie kochane
Moja już śpi zaraz przyjdzie kolezanka i otwiramy moje martini urodzinowe i sprite do tego ;P. A jutro z rana ruszam na lumpy.
Hm.. propo ślubów wypadałoby przymierzyć tą moją suknie ;P
Ostatnia edycja:
sali04
Mama-to moja kariera
Gosia tak palec ok,choc bałam sie ze jej złamała...ma teraz taki pecherz ropny a z drugiej strony strupek...wygladało zle;/
Własnie Tymek mi powiedzial ze jako jedyny z klasy z czytania mial ocene A a wszyscy B)Dumna mama
Własnie Tymek mi powiedzial ze jako jedyny z klasy z czytania mial ocene A a wszyscy B)Dumna mama
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
sali o teraz nie ma ocen tylko litery???
rox :-) nie ma to jak zdecydowanie faceta
rox :-) nie ma to jak zdecydowanie faceta
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Wampi co ja widzę za 10 miesięcy pobieracie się? suuuper! gratulacje :-)
reklama
Liza
Fanka BB :)
Hejka
wampi gratulacje :-)
Moja Hania podekscytowana bo codziennie maja próby, jutro jej wielki dzien ;-) hehehe ciekawe czy nie bedzie miala tremy przy wszystkich :-)
Nockaoki,jak zwyklekolo 7 wstalismy Danielma biegunke musze isc dopiwnicy po sloik jagód ;/
wampi gratulacje :-)
Moja Hania podekscytowana bo codziennie maja próby, jutro jej wielki dzien ;-) hehehe ciekawe czy nie bedzie miala tremy przy wszystkich :-)
Nockaoki,jak zwyklekolo 7 wstalismy Danielma biegunke musze isc dopiwnicy po sloik jagód ;/