reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

coś Wam opowiem

wsypuje Boryskowi rodzynki na talerzyk
J(a) - wystarczy ?
B(oo) - starci ?
J - no pytam czy Ci wystarczy ?
B - starci ?​
J - no to starci ?
B - raczej nie ...

nie mam pytań ;-)

reklama
Hehehe typowy facet;P

Kaja wczoraj maial wypadek...była znajoma z córcia i bawili sie w chowanego...Kaja weszła do szafy i tak sie zdarzyło ze paluska włozyła w szczeline...córka kumpelki oczywiscie nie wiedziala ze Kaja tam jest i otworzyła drzwi jednoczesnie miazdzac jej paluszek najmniejszy;/;/

Miala slad jakby ją pies ugryzł ,lament przez cała godz.Ja plakałam razem z nia bo to jej drugi wypadek.Kiedys dotkneła mojej prostownicy.

No i wieczorem lezymy w łozku a ona:juz nie boli paluszek okej???;)))

dzieciaki są super:-)
Ja: Misiu bądz cicho bo mnie głowa i brzuszek boli
Ala: masz napij się (herbata owocowa w kubku), na pewno się lepiej poczujesz
:-D czasami myślę że gdyby nie te z dołu to miała bym dziecko idealne;-)

Snoopy, bo to już za tydzien Twoja WIELKA SOBOTA? Ale masz fajnie. Musisz mieć przerąbane z tą bratową...
Sali, a z palcem wszystko, ok?

A dzieciaczki macie kochane ;)
Moja już śpi zaraz przyjdzie kolezanka i otwiramy moje martini urodzinowe i sprite do tego ;P. A jutro z rana ruszam na lumpy.
Hm.. propo ślubów wypadałoby przymierzyć tą moją suknie ;P

Ostatnia edycja:
Gosia tak palec ok,choc bałam sie ze jej złamała...ma teraz taki pecherz ropny a z drugiej strony strupek...wygladało zle;/

Własnie Tymek mi powiedzial ze jako jedyny z klasy z czytania mial ocene A a wszyscy B:))Dumna mama;)

Ostatnia edycja:
nie wiem co gdzie teraz jest;P
U nas w pierwszej klasie sa litery nie wiem jak jest w wyzszych klasach;)

reklama
Hejka

wampi gratulacje :-)

Moja Hania podekscytowana bo codziennie maja próby, jutro jej wielki dzien ;-) hehehe ciekawe czy nie bedzie miala tremy przy wszystkich :-)
Nockaoki,jak zwyklekolo 7 wstalismy :tak: Danielma biegunke :eek: musze isc dopiwnicy po sloik jagód ;/

Do góry