reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

coś Wam opowiem

wsypuje Boryskowi rodzynki na talerzyk
J(a) - wystarczy ?
B(oo) - starci ?
J - no pytam czy Ci wystarczy ?
B - starci ?​
J - no to starci ?
B - raczej nie ...

nie mam pytań ;-)

reklama
Hehehe typowy facet;P

Kaja wczoraj maial wypadek...była znajoma z córcia i bawili sie w chowanego...Kaja weszła do szafy i tak sie zdarzyło ze paluska włozyła w szczeline...córka kumpelki oczywiscie nie wiedziala ze Kaja tam jest i otworzyła drzwi jednoczesnie miazdzac jej paluszek najmniejszy;/;/

Miala slad jakby ją pies ugryzł ,lament przez cała godz.Ja plakałam razem z nia bo to jej drugi wypadek.Kiedys dotkneła mojej prostownicy.

No i wieczorem lezymy w łozku a ona:juz nie boli paluszek okej???;)))

dzieciaki są super:-)
Ja: Misiu bądz cicho bo mnie głowa i brzuszek boli
Ala: masz napij się (herbata owocowa w kubku), na pewno się lepiej poczujesz
:-D czasami myślę że gdyby nie te z dołu to miała bym dziecko idealne;-)

Snoopy, bo to już za tydzien Twoja WIELKA SOBOTA? Ale masz fajnie. Musisz mieć przerąbane z tą bratową...
Sali, a z palcem wszystko, ok?

A dzieciaczki macie kochane ;)
Moja już śpi zaraz przyjdzie kolezanka i otwiramy moje martini urodzinowe i sprite do tego ;P. A jutro z rana ruszam na lumpy.
Hm.. propo ślubów wypadałoby przymierzyć tą moją suknie ;P

Ostatnia edycja:
Gosia tak palec ok,choc bałam sie ze jej złamała...ma teraz taki pecherz ropny a z drugiej strony strupek...wygladało zle;/

Własnie Tymek mi powiedzial ze jako jedyny z klasy z czytania mial ocene A a wszyscy B:))Dumna mama;)

Ostatnia edycja:
nie wiem co gdzie teraz jest;P
U nas w pierwszej klasie sa litery nie wiem jak jest w wyzszych klasach;)

reklama
Hejka

wampi gratulacje :-)

Moja Hania podekscytowana bo codziennie maja próby, jutro jej wielki dzien ;-) hehehe ciekawe czy nie bedzie miala tremy przy wszystkich :-)
Nockaoki,jak zwyklekolo 7 wstalismy :tak: Danielma biegunke :eek: musze isc dopiwnicy po sloik jagód ;/

Do góry