reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Liza faktycznie Miki wysoki :tak:

Kasiek e tam przykro, ja już się przyzwyczaiłam do nie mowy ;-) trochę zaczyna się rozkręcać. Dzisiaj robiłam nam na obiad spagetti, kroiłam kiełbasę, Julka co rusz mi po kawałeczku podkradała, a ja co chwilę do niej "wystarczy" i tak za 10 razem podłapała i sama do mnie mówi "stalcy" :-D małymi kroczkami do przodu kochana :*

Z ciekawości i ja zmierzyłam Julkę 94cm :szok: wieżowiec :-D

Kama ja dzisiaj tez spagetti mam:)

U na zuzia tez chodzi i powtarza jaj papuga , a na nastepny dzien operuje juz danym wyrazem. Takze małymi kroczkami :)

Jak Zuzia wstanie to idziemy na spacer

Liza brzuszek rośnie, nawet już sobie gadamy:-D uwielbia jak Ali bajki na dobranoc czytam wtedy jest najbardziej aktywna:-) kurcze wiecie co mam taka zgagę że czasami nie wyrabiam, aż mnie dusi...:-(

Znacie jakieś sprawdzone sposoby żeby pościel przestała farbować? z octem już kombinowałam i dupa.... całe pranie mam różowe... Znowu... dobrze że Ali ubrania w tym kolorze prałam, ale białe elementy są blado różowe....

ja dziś przesadziłam ze śniadaniem i mamy nadwyżkę placków z jabłkami, na szczęście Ali smakuja i jak mały dzikusek wsuwa:-D

Snoopy kojarzę tylko jeden widziałam w reklamie taką "szmatkę" nazywa się absorbetka czy jakoś tak, chyba mają ją w biedronce, wrzucasz do pralki i ona wszystko "wciąga" podobno zdaje egzamin ;-)

snoopy ja nie wiem jak jest z tymi szmatkami dokładnie ale raz jak mój wstawiał pranie... bieliznę jasną... oczywiście jak to facet zaplątał swoją czarną skarpetę :-p
no i wrzucił szmatkę bo zawsze do bielizny wrzucam bo wiadmo że mam o białe i jasne kolory również..
i szmatka nie zdała egzaminu na akurtat nowo kupionych dla Vi skarpetkach.. poarbowały na szaro ..
na szczeście nic więcej bo za staniki bym go zabiła :-pi nie wiem czy to szmatka nie pomogła czy taki akurat był materiał ze wciągał kolory jak gąbka bo do tamtego czasu ani razu nic mi nie pofarbowało i myslałam ze szmatka faktycznie działa ;-)

szmatka szmatką ale jak baby sobie radziły jak ich nie było:-D no cóż będę w biedronie to zobaczę jak będą na pewno kupie... 3komplety mi farbują...

Snoopy baby radziły sobie tak że nie miały pralki i wszystko oddzielnie ręcznie waliły :-D mi farbują zasłonki, dywaniki łazienkowe i narzuty które mam na kanapie, wszystko piorę oddzielnie np. tylko zasłonki i nic więcej i nie mam problemu ;-)

reklama
Ja leń jestem a jeszcze mam konflikt pralkowy z bratową.... Bo jak ja piorę to ona raptem też ma pranie a potrafi ze 3 dni nic nie prać.... Ja piorę co 2 dzień ale czasami mam lenia i 4 potrafie nie włączać pralki a ta wtedy nagle ze 3 wory do prania przynosi:baffled::szok: jak na złość.... No ale cóż juz bliżej niż dalej:-p kurde jak ja soboty nie mogę się doczekać już bym ją chciała, tak chcę jechać ten domek obejrzeć, każdy kont i w ogóle że pojęcia nie macie:-D na fotkach dopatrzyłam się całkiem pokaźnego tarasu:rofl2: podniecona jestem jak nie wiem hahahahaha:rofl2::-p

Do góry