reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Liza faktycznie Miki wysoki
Kasiek e tam przykro, ja już się przyzwyczaiłam do nie mowy ;-) trochę zaczyna się rozkręcać. Dzisiaj robiłam nam na obiad spagetti, kroiłam kiełbasę, Julka co rusz mi po kawałeczku podkradała, a ja co chwilę do niej "wystarczy" i tak za 10 razem podłapała i sama do mnie mówi "stalcy" małymi kroczkami do przodu kochana :*
Z ciekawości i ja zmierzyłam Julkę 94cm wieżowiec
Kasiek e tam przykro, ja już się przyzwyczaiłam do nie mowy ;-) trochę zaczyna się rozkręcać. Dzisiaj robiłam nam na obiad spagetti, kroiłam kiełbasę, Julka co rusz mi po kawałeczku podkradała, a ja co chwilę do niej "wystarczy" i tak za 10 razem podłapała i sama do mnie mówi "stalcy" małymi kroczkami do przodu kochana :*
Z ciekawości i ja zmierzyłam Julkę 94cm wieżowiec
Liza
kasiek no ba teskinlysmy
Kaamaa no ladnie mala mierzy :-)
snoopyy jak brzuszek?;-)
Dziewczyny zajrzyjcie moze któras cos wychaczy dla dziecka? ;P chce sie pozbyc bo naprawde juz ciuchy zawalaja mi miejsce.... https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/ubranka-po-dzieciaczkach-stan-bdb-56778/#post8166847
Kaamaa no ladnie mala mierzy :-)
snoopyy jak brzuszek?;-)
Dziewczyny zajrzyjcie moze któras cos wychaczy dla dziecka? ;P chce sie pozbyc bo naprawde juz ciuchy zawalaja mi miejsce.... https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/ubranka-po-dzieciaczkach-stan-bdb-56778/#post8166847
Liza brzuszek rośnie, nawet już sobie gadamy uwielbia jak Ali bajki na dobranoc czytam wtedy jest najbardziej aktywna:-) kurcze wiecie co mam taka zgagę że czasami nie wyrabiam, aż mnie dusi...:-(
Znacie jakieś sprawdzone sposoby żeby pościel przestała farbować? z octem już kombinowałam i dupa.... całe pranie mam różowe... Znowu... dobrze że Ali ubrania w tym kolorze prałam, ale białe elementy są blado różowe....
ja dziś przesadziłam ze śniadaniem i mamy nadwyżkę placków z jabłkami, na szczęście Ali smakuja i jak mały dzikusek wsuwa
Znacie jakieś sprawdzone sposoby żeby pościel przestała farbować? z octem już kombinowałam i dupa.... całe pranie mam różowe... Znowu... dobrze że Ali ubrania w tym kolorze prałam, ale białe elementy są blado różowe....
ja dziś przesadziłam ze śniadaniem i mamy nadwyżkę placków z jabłkami, na szczęście Ali smakuja i jak mały dzikusek wsuwa
Snoopy kojarzę tylko jeden widziałam w reklamie taką "szmatkę" nazywa się absorbetka czy jakoś tak, chyba mają ją w biedronce, wrzucasz do pralki i ona wszystko "wciąga" podobno zdaje egzamin ;-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
snoopy ja nie wiem jak jest z tymi szmatkami dokładnie ale raz jak mój wstawiał pranie... bieliznę jasną... oczywiście jak to facet zaplątał swoją czarną skarpetę
no i wrzucił szmatkę bo zawsze do bielizny wrzucam bo wiadmo że mam o białe i jasne kolory również..
i szmatka nie zdała egzaminu na akurtat nowo kupionych dla Vi skarpetkach.. poarbowały na szaro ..
na szczeście nic więcej bo za staniki bym go zabiła i nie wiem czy to szmatka nie pomogła czy taki akurat był materiał ze wciągał kolory jak gąbka bo do tamtego czasu ani razu nic mi nie pofarbowało i myslałam ze szmatka faktycznie działa ;-)
no i wrzucił szmatkę bo zawsze do bielizny wrzucam bo wiadmo że mam o białe i jasne kolory również..
i szmatka nie zdała egzaminu na akurtat nowo kupionych dla Vi skarpetkach.. poarbowały na szaro ..
na szczeście nic więcej bo za staniki bym go zabiła i nie wiem czy to szmatka nie pomogła czy taki akurat był materiał ze wciągał kolory jak gąbka bo do tamtego czasu ani razu nic mi nie pofarbowało i myslałam ze szmatka faktycznie działa ;-)
Snoopy baby radziły sobie tak że nie miały pralki i wszystko oddzielnie ręcznie waliły mi farbują zasłonki, dywaniki łazienkowe i narzuty które mam na kanapie, wszystko piorę oddzielnie np. tylko zasłonki i nic więcej i nie mam problemu ;-)
reklama
Ja leń jestem a jeszcze mam konflikt pralkowy z bratową.... Bo jak ja piorę to ona raptem też ma pranie a potrafi ze 3 dni nic nie prać.... Ja piorę co 2 dzień ale czasami mam lenia i 4 potrafie nie włączać pralki a ta wtedy nagle ze 3 wory do prania przynosi jak na złość.... No ale cóż juz bliżej niż dalej kurde jak ja soboty nie mogę się doczekać już bym ją chciała, tak chcę jechać ten domek obejrzeć, każdy kont i w ogóle że pojęcia nie macie na fotkach dopatrzyłam się całkiem pokaźnego tarasu podniecona jestem jak nie wiem hahahahaha