Liza
Fanka BB :)
Jesli nauczyciele wyrazają zgode i rodzic chce to moze isc do pierwszej klasy w tym roku. TLiza czekaj to Hania nie moze teraz do pierwszej klasy iść?
eraz mamy takie prawo ze rodzic o wszystkim decyduje, nie ma czegos takiego ze dziecko nie zdaje, jesli rodzic sie uprze to dziecko musi isc do klasy dalej, nie zostaje w tyle ;] jezeli rodzic chce by zostalo z jednym zagorzeniem rok do tylu to tak jest... paranoja...
musi to śmiesznie wyglądac nagraj jąLiza no pewnie nie ma co jej na siłe przetrzymywać kolejny rok
Julka ostatnio nauczyła się mówić "Józiu" ( Józef to jej ojciec ;-) ) i biega za J po całym domu i drze sie "józiu józiu" komednia
Nikt tego nie pisze ze tak jest, u mnie Hania z Danielem jak mieli 20mies tez juz pieknie gadali,a Miki jednak tak nie gada ;-)Na moje to nie mówione ze chłopcy później zaczynaja gadulic i Tymek i Kaja mowili zdaniami jak skonczyli 20 miesiec
Kaja to w ogóle ewenement hihi.
Zaliczylismy spacer, chlopakizazyczyli sobie kakaoi ogladaja przyjaciele z kieszonkowa ;]
Obiad mam z wczoraj,tylko kaszy dogotuje i tyle,ogarne jak mlody pojdzie spac...