reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

O tak :-D Zwłaszcza przy zmianie pieluchy :-D

:-D:-D no jak zrobiła mniam mniam to kounikuje a co:-p

Mój kacper ostatnio przychodzi i mówi " Mama zrobiłem pula, fajnie śmieldzi? No zobacz fajnie śmieldzi?":sorry2:

Liza czekaj to Hania nie moze teraz do pierwszej klasy iść:nerd:?

reklama
Lolkak :-D mniam przy zmianie pampersa na dziewczyna poczucie humoru :-D

Liza no pewnie nie ma co jej na siłe przetrzymywać kolejny rok :tak:

Malwina super Zuzia rozmawia :-)

Julka ostatnio nauczyła się mówić "Józiu" ( Józef to jej ojciec ;-) ) i biega za J po całym domu i drze sie "józiu józiu" komednia :-D

Na moje to nie mówione ze chłopcy później zaczynaja gadulic i Tymek i Kaja mowili zdaniami jak skonczyli 20 miesiec
Kaja to w ogóle ewenement hihi.

Malwina no !!!! skąd wiedziałaś ;-D tzn tak pierwsze piętnaście minut mam cierpliwość ... kolejn go popędzam a po pół godzinie biore na łapy i biegiem do sklepu

Kama to przypomniałaś mi , ze jak M bawi się z Zuzią i ją łaskocze to Zuzia mówi :":Maciej przestan!!!":-D co do Zuzi to potrafi rozróznić kształty i kolory typu niebieski, zółty, czerwony zielony:")

Rox nie dziwie się , a ja wczoraj znalazłam fajne miejsce zeby sobie Zuzia po sniegu pochodziła i moze jak wstanie z drzemki to pojde z nią , zwłaszcza ze jest tylko -5

A z innej beczki , polecicie jakieś fajne komedie jakie oglądałyscie ostatnio , polskie ???

Ostatnia edycja:
Ja tam od początku jej nie ufałam,sama stworzyła niewiarygodny obraz a potem dziwiła sie ze czesc z nas jej nie wierzyła...ja nie będe miła dla kogos kto zwodzi a pózniej wyjde na naiwną a ona za plecami bedzie sie smiała jaka to ja głupia byłam ze jej wierzyłam hehe.

reklama
Malwina, gratuluje mądrej córki.
Liza, wszystkiego najlepszego dla Mikiego z okazji 1,8 ;)
Kaama, Twoja Mała też jest niezła;)
Rox, to Twój Mały zdolny. Ja nie rozrózniam samochodów :-D

A dalej o co chodzi nie mogę połapać ;P. Ie dzisiaj do gin ;/ więc trzymajcie kciuki ;/

Do góry