reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloł

Umi
juz wiesz dlaczego robiłam taką aferę wczoraj? ;-) widać czasami na coś się przydaje :-D

Liza A Daniel w tym roku idzie do zerówki czy do przedszkola?
Pozmieniali te przepisy i straszny misz masz roczników w klasach robią jeśli dziecko jest dajmy na to ze stycznia 2005 a uczy się z nim dziecko z grudnia 2006 przeciez, to dwa lata różnicy w jednej klasie :szok: bezsensu...

reklama
Coś widzę słońce u nas wychodzi:-D
Liza rozgada sie pomału ma jeszcze czas a i tak sporo mówi
Malwina gratuluję:tak:

edit kaamaa od afer jest odpowiedni wątek a nie główny, ja wiem o co wam chodziło ale główny to nie iejsce na polowania. Kiedyś już to napisałam do kogos kto robił zupełnie podobnie i mysle że wiesz kogo mam na mysli

No i chyba koniec tematu.

Malwina no proszę ,ale Ci sie rozgadała :-) Oby tak dalej :-) Moja za to tylko mniam,mniam powtarza :-D Rośnie,śmiga czasem się jeszcze chwieje ale ogolnie całkiem dobrze zasuwa na 2 nogach :-)

Liza dokładnie nie policzę,bo pokazać nie che:-D ale z przodu komplet na górze i na dole, 3 już prawie wszystkie na wierzchu.

Umi ja to ostanio nawet jak mam czas to nie potrafie się tu wbić :-D

Liza A Daniel w tym roku idzie do zerówki czy do przedszkola?
Pozmieniali te przepisy i straszny misz masz roczników w klasach robią jeśli dziecko jest dajmy na to ze stycznia 2005 a uczy się z nim dziecko z grudnia 2006 przeciez, to dwa lata różnicy w jednej klasie :szok: bezsensu...
Daniel od wrzesnia 2012 idzie do przedszkola;] we wrzesniu 2013 zerówka.
Hania mogla isc od tego wrzesnia do zerówki ale przepisy sie zmienily poszla rok wczesniej, a teraz by musiala miec dwa lata w zerówce, na co ona sie nie zgadza i chce isc do pierwszej klasy, no i widac ze jest gotowa na to... drugi rok w zerówce watpie czy to dobry pomysl bo ona sie zanudzi :no: popaprany nasz ten kraj! :angry:

Lolkak to cwaniara:D hehehe moj dawal sobie zabki liczyc ;) teraz mamy 16 juz od 2mies i stoi w miejscu.. :)

Rox ale Boo to chłopiec , poczekaj a zaraz i on będzie nawijał .
A i z czego M jest dumny to to ze potrafi nazwać auta i pokazać :Tico, Mecedes , Tiwan ( Multivan) i T4:-)

reklama
Malwina Boo za to WSZYSTKIE samochody rozpoznaje po znaczku :-) czyta każdą rejestrację ... niekiedy spacer do sklepu który jest 150 metrów do mojego bloku trwa ... prawie godzinę

Do góry