reklama
umi2
Fanka BB :)
Myrsyni skończ! Bestyja jasno napisała że nie tyczy sie to tylko ciebie wiec o co ci chodzi.
Liza nie pisze bo wystarczy że czytam i już mi sie żołądek skreca
. Jej jak to szybko mineło jeszcze troche i 2 lata bedzie miał
. Mówi już? Jak Hania w zerówce?
Liza nie pisze bo wystarczy że czytam i już mi sie żołądek skreca

Witam laski kochane
Ale tu się dzieje.... ło, ho, ho
Liza my tez zazwyczaj wstajemy o 7., ale dzisiaj 6,30
Lolkak a u Ciebie i Majki co tam... duża ta Twoja córeczka już
Rox dzień dobry
A ja muszę sie pochwalić najdłuzszym zdaniem Zuzi: "Gdzie jest pilot?! , mama baje włącz!:"
Normalnie zaczyna tak fajnie gadać , ze nie moge uwierzyc ze mam tak dużą i mądrą dziewczynkę
Ale tu się dzieje.... ło, ho, ho
Liza my tez zazwyczaj wstajemy o 7., ale dzisiaj 6,30

Lolkak a u Ciebie i Majki co tam... duża ta Twoja córeczka już
Rox dzień dobry
A ja muszę sie pochwalić najdłuzszym zdaniem Zuzi: "Gdzie jest pilot?! , mama baje włącz!:"
Normalnie zaczyna tak fajnie gadać , ze nie moge uwierzyc ze mam tak dużą i mądrą dziewczynkę
Ostatnia edycja:
Liza
Fanka BB :)
Umi to tak jak i ja ;P
No Miki troszke tam mówi... ale podstawy... mama, tata, niania(hania), baba, dada(dziadek i Daniel), ba(spasc), pa... A rozwala mnie jak np czesze mu wloski a on z kazdym pociągnieciem szczotki mówi "ałłł" ;P w bajkach jak liczą to on tez liczy mówiąc "dwa" "dwa" no nie mowi tak jak starszaki, ale kazde dziekco inne, one majac 1,5 roku juz zaczynali nawijac, on wolniej łapie
ale to nic ;-)
A Hania w zeróce super, na zebraniu pochwaly zebralam, w piatek dzien babci i dziadka mają, wystepuje umie juz tyle piosenek i wierszykow ze jestem w szoku, jak nauczycielka to robi ze ona wraca do domu codzien i mowi mi cos innego...
pamiec ma dobrą
no i upewniem sie w tym ze ona chyba pojdzie wczesniej do pierwszej klasy... najwyzej w szkole bedzie miedzy nia a danielem dwa lata.. ;]
No Miki troszke tam mówi... ale podstawy... mama, tata, niania(hania), baba, dada(dziadek i Daniel), ba(spasc), pa... A rozwala mnie jak np czesze mu wloski a on z kazdym pociągnieciem szczotki mówi "ałłł" ;P w bajkach jak liczą to on tez liczy mówiąc "dwa" "dwa" no nie mowi tak jak starszaki, ale kazde dziekco inne, one majac 1,5 roku juz zaczynali nawijac, on wolniej łapie
A Hania w zeróce super, na zebraniu pochwaly zebralam, w piatek dzien babci i dziadka mają, wystepuje umie juz tyle piosenek i wierszykow ze jestem w szoku, jak nauczycielka to robi ze ona wraca do domu codzien i mowi mi cos innego...

Malwina WOOOW ! rewelacja ;-) mój takimi zdaniami to nie chce peplać 
Myrsini nie obrażaj sie czasem
ja tu Ci dusza bratnia ...jak wszystkim WAM ;-)
edit
ooo
to mówisz że to Twoja fasola taka wielka :-) fajnaaaaa

Myrsini nie obrażaj sie czasem

edit
ooo
to mówisz że to Twoja fasola taka wielka :-) fajnaaaaa

Ostatnia edycja:
Bestyja :P
Administrator
zdjecie robione w 7 tc mierzyło wtedy 10mm
owszem , to częściowa prawda. bo zdjęcie jest z 7tc ale nie ciązy Myrsini.
A fasolka mierzyła 13,5mm
Pochodzi z tej strony internetowej.
7 Week Ultrasound
W związku z tym użytkowniczka zostaje zbanowana gdyż pisała nieprawdę a dodatkowo dopuściła się kradzieży z sieci.
reklama
Bestyja :P
Administrator
Widzę ,że użytkowniczka Myrsini wyczyściła swój profil.. cóż... dysponuje print screenem jej avatara i zdjęcia przed zbanowaniem.