reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry Rox :-)

Jak tam Twoje sprawy?? Juz ok?

Za każdym razem jak widzę tu post Bestyji to wiadomo,że avanyi była.

Co do wózka Muchy to mi też się nie podoba. Wolę swój tzn Majki :-D

Słońce świeci,mniejszy mróz to może uda się wyjśc na spacer pod warunkiem,że znajdę gdzies jeszcze jakies rękawiczki dla majki;-)

reklama
Bestija wlasnie ja nie wiem kto co mysli ale po atakach kaamy wywnioskowalam że ona poprostu stara sie mnie zniszczyć a takie zachowanie to nic innego jak zazdrość zresztą z tego co wiem to nie nowość na tym forum bo wiem co nie co od niektórych dziewczyn, z którymi pisze na PW!

Zreszta pisanie przez nia "ja ci nic nie zazdroszcze bo mam wszystko " to samo mówi za siebie ze winny sie tłumaczy a przeciez wiem że sa ludzie którzy posiadaja takowa wade i staraja sie za wszelka cenę zatruc komus zycie to samo jest na forach niestety!!I nie musi to byc zazdrość o strone materialna bo ja zreszta sie nikomu nie chwalilam co posiadam i ile mam ale nie trzeba byc psychologiem by wiedziec o co takiej osobie chodzi!Nie którym przyszkadza nawet to że dolaczylam do tego forum i sa dziewczyny które lubią mnie i ciekawi je moje zycie i mi odpisują chociaz to komus może wydac sie smieszne ale taka jest prawda zresztą jedna dziewczyna z tego wątku bez powodu napisala mi na samym początku że bedzie traktowac mnie jak powietrze!!Wiec co to niby miało znaczyć jak nie zazdrość i taka e-nienawiść bez powodu

rox tu nie chodzi o ta aborcje ale o to że sa dziewczyny którym przeszkadza to że tu jestem o i tyle

Ostatnia edycja:
Dzien dobry Kochane...

Lolak moim zdaniem to zwykła dyskusja pełna retorycznych pytan;).

No comment!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Myrsini czy możesz czytać ze zrozumieniem to co piszę?
Mój post był skierowany także do Ciebie.

Czy może mam zdanie po zdaniu wypunktować gdzie sama nadinterpretujesz wypowiedzi innych , generalizujesz i masz założenie ,że wiesz kto co myśli?

Myrsini myśle że masz problemy ze zrozumieniem tego co Bestyja napisała - jej słowa tyczyły się również Twojej osoby.

Twój post jest bardzo nie na miejscu, uważam że wcale nie zależy Ci na załagodzeniu sytuacji ...

Nie dociera do Ciebie że NIKT Ci tu NICZEGO nie zazdrości ?
W jaki sposób stwierdzenie "Nie zazdroszczę bo mam " mówi samo za siebie ???
Osobiście zawsze wierzę w to że ludzie mają dobre intencje niestety powoli i moja wiara oraz zrozumienie dociera do granic...

a propo :-)

Masz bardzo fajne zdjęcie fasolki w profilu - w jakim tygodniu ciąży je robiłaś bo nie pamiętam kiedy byłaś u gina? a nei chce mi się przekopywać tylu postów do tyłu ;-)

edit
Bestyja no to napisałam to samo w tym samym czasie... przepraszam za dubel

Hej

A mnie juz to wkurza dziewczyny.... spokój, odechciewa sie czytac ;]

Lolkak jak majka?
Ja rozmowy Rutkoskiego nie ogladalam, kurcze, kawalek, zapomnialam o niej wogole :no: da sie gdzie obejrzec calosc na necie? czy cos?

Ostatnia edycja:
Ręce mi opadły.... nie bede tego czytać to jest po prostu żałosne dorosłe baby, a zachowują sie jak nie wiem co... wybaczcie ale to jest przerażające... żadna nie potrafi wrzucić na luz to jest przykre i odechciewa sie tu wchodzić. Szkoda tylko że sami sobie robimy bajoro z forum...

rox posłuchaj ja mam dość ataków na moja osobe rozumiesz?!Przeczytaj sobie ta wczorajszą dyskusje i wysun wnioski bo to porazka normalnie.I nie potrzebuje komentzarzy bo zawsze beda przeciwko mnie jedynie na PW dostaje wiadomości które mnie uswiadomiają co nie co.I skąd wiesz co myslą inne osoby że tak piszesz?Masz taka pewność kto jaki jest?Jakbys ludzi nie znała...

Zakanczam temat ale i nie wierze że Bestija pisala tylko do mnie bo ja tu tylko winna nie jestem i moge jedynie przeprosic znowu pozostałe dziewczyny za zamieszanie moja osobą ale nie moja wina ze ktos sie mnie czepił

reklama
Umi co tam u was? nie piszesz ostatnio... (choc sie nie dziwie;P)
Lolkak to ile Majka ma juz zęboli??? to daje Ci popalic ;/ my codziennie wstajemu kolo 7 :-D

Miki dzis skonczyl rok i 8 mies... :szok:

Do góry