reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ale nie kazdy stelaz wozka nadaje sie na model fotelika Maxi cosi
wiem gdzie montuje sie baza isofix i nie kazdy samochód ma te mocowanie

Ostatnia edycja:
reklama
Od tego są adaptery, i nie tylko maxi cosi ma bazę isofix, a najpierw wypadałoby sprawdzić czy samochód w którym będzie podróżowało dziecko posiada takowe zaczepy, bez nich baza jest bezużyteczna.

Od tego są adaptery, i nie tylko maxi cosi ma bazę isofix, a najpierw wypadałoby sprawdzić czy samochód w którym będzie podróżowało dziecko posiada takowe zaczepy, bez nich baza jest bezużyteczna.

w aucie K jest mocowanie isofix

a czy u nas są foteliki cybex?Sprawdze bo pisalo na stronie że pasuje tylko Maxi cosi

vampi, w Polsce ludzie kupuja bardzo drogie wózki z tego co widze na forum a u Was są droższe niz w Grecji np. ten bugaboo kosztuje czytałam 6000zl a u nas 1000e wiec róznica wielka.
Ja chce by wózek łatwo sie składał i nie zajmował wiele miejsca w bagazniku, by łatwo i lekko sie prowadził nosić go na pietro nie bede ale niech nie waży tone;)No i by był ladny.I napisalam wyżej że nie chodzi mi o kupno wozka na pokaz i że patrze na funkcjonalność

Ostatnia edycja:
Gdybym musiała na dzień dzisiejszy kupować wózek to kupiłabym ten:
X-LANDER XA 2011 2w1 WÓZEK+GONDOLKA+ŚPIWÓR+GRATIS (2086636934) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nie jest lekki ani nie zajmuje mało miejsca, ale idelnie pasuje na moje wsiowe łloto :-D

E:

Myrsini 6 tyś gdzieś Ty takie bzdety wyczytała?!
tu masz pełny zestaw gondola-spacerówka-fotelik i baza isofix
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1726&<osCsid>
I jak widzisz kosztuje 4 tyś!

Ostatnia edycja:
Kama my własnie mielismy Xlandera ale X1 i tez własnie w teren był znakomity, ale włąsnie nam o to chodziło bo my czesto wyjezdzalismy w jakieś "ciężkie tereny""

reklama
Do góry