reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Od tego są adaptery, i nie tylko maxi cosi ma bazę isofix, a najpierw wypadałoby sprawdzić czy samochód w którym będzie podróżowało dziecko posiada takowe zaczepy, bez nich baza jest bezużyteczna.
na wozek Easy walker pasuje tylko fotelik Maxi cosi
Słabo poczytałaś w minutę znalazłam informację że bez problemu można też wpiąć fotelik cybex.
Od tego są adaptery, i nie tylko maxi cosi ma bazę isofix, a najpierw wypadałoby sprawdzić czy samochód w którym będzie podróżowało dziecko posiada takowe zaczepy, bez nich baza jest bezużyteczna.
w aucie K jest mocowanie isofix
a czy u nas są foteliki cybex?Sprawdze bo pisalo na stronie że pasuje tylko Maxi cosi
vampi, w Polsce ludzie kupuja bardzo drogie wózki z tego co widze na forum a u Was są droższe niz w Grecji np. ten bugaboo kosztuje czytałam 6000zl a u nas 1000e wiec róznica wielka.
Ja chce by wózek łatwo sie składał i nie zajmował wiele miejsca w bagazniku, by łatwo i lekko sie prowadził nosić go na pietro nie bede ale niech nie waży toneNo i by był ladny.I napisalam wyżej że nie chodzi mi o kupno wozka na pokaz i że patrze na funkcjonalność
Ostatnia edycja:
sali04
Mama-to moja kariera
http://allegro.pl/show_item.php?item=2083998937 znajoma ma ten i sobie chwali
Ostatnia edycja:
Gdybym musiała na dzień dzisiejszy kupować wózek to kupiłabym ten:
X-LANDER XA 2011 2w1 WÓZEK+GONDOLKA+ŚPIWÓR+GRATIS (2086636934) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nie jest lekki ani nie zajmuje mało miejsca, ale idelnie pasuje na moje wsiowe łloto
E:
Myrsini 6 tyś gdzieś Ty takie bzdety wyczytała?!
tu masz pełny zestaw gondola-spacerówka-fotelik i baza isofix
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1726&<osCsid>
I jak widzisz kosztuje 4 tyś!
X-LANDER XA 2011 2w1 WÓZEK+GONDOLKA+ŚPIWÓR+GRATIS (2086636934) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nie jest lekki ani nie zajmuje mało miejsca, ale idelnie pasuje na moje wsiowe łloto
E:
Myrsini 6 tyś gdzieś Ty takie bzdety wyczytała?!
tu masz pełny zestaw gondola-spacerówka-fotelik i baza isofix
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1726&<osCsid>
I jak widzisz kosztuje 4 tyś!
Ostatnia edycja:
sali04
Mama-to moja kariera
Podoba Wam sie wózek córci Muchy??Anna Mucha wydała fortunę na wózek dla córeczki! - Zdjęcie 2 - Galeria zdjęć - Gwiazdy - Dziennik.pl
Okropny jak dla mnie...i te kosze jak na zakupy po boku hehe chyba cały sprzet fotograficzny tam wozi;D
Okropny jak dla mnie...i te kosze jak na zakupy po boku hehe chyba cały sprzet fotograficzny tam wozi;D
reklama
Sali mi też w ogóle się nie podoba, za bardzo "ko(s)miczny" jak dla mnie ;-)