reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ale jaka napieta atmosfera?I to ci mówila osoba mieszkająca w Atenach mam rozumieć?I tak samo uważa że jest ta napieta atmosfera na każdej wyspie?Czyli u mnie na Krecie też?Jeszcze raz powtórze że wiekszej bzdury nie słyszalam i sie nie unoszę bo naprawde mi nie zalezy czy pojedziesz do grecji czy nie!Ale jesli słuchasz koleżanki i jej wierzysz a mi nie a przeciez tez w Grecji mieszkam i podrózujemy dużo po róznych jej częściach i zadnego napięcia tu nie zaznałam:-D

A zreszta nawet jesli chodziło jej o sam centrum to przeciez Ty nie bedziesz spedzała wakacji na platiji Syntagma a jedynie na wyspach a ewentualnie zwiedzisz akropol i likavitos

rox, mi chodziło że wózki Quinny to juz nie są tak słynne bo weszły nowe firmy wózków;)

Ostatnia edycja:
reklama
Myrsini nie zmierzam prowadzić z Tobą dyskusji na ten temat.

A co do wózków Quinny to i oni wprowadzają co rusz nowe modele, bodajże jest już Buzz 3 i 4 kolekcja 2012 :sorry2: a jeśli firma jest nowa to nie znaczy że lepsza :-p

rox, zle napisalam bo chodziło mi nie o nowe modele wózkow Quinny ale ogólnie że teraz są "modne" wozki innych firm takie jak iCandy, bugaboo itp i tutaj ponoc tak te Quinny nie kupuja teraz ale mi sie bardzo podobają nawet te starsze modele

Myrsin nie rozumiem czemu Cie dziwi ze Kama wierzy swojej kolezance niz Tobie???MNIE ABSOLUTNIE TO NIE DZIWI.

U mnie nudy...od wczoraj do jutra jestem słomiana wdowa,dzisiaj przychodzi kolezanka na pasemka,wiec troche czas zleci;)

Marysini ok luzik i spontan ja jestem pis end low ale pytałaś co sądzimy o Kłini a potem piszesz że nie są modne więc zbziczałam początkowo ale już doszłam do siebie i trzymam pion :-) a w zasadzie poziom ... kanapy :-)

edid:

tak sobie pomyślałam MArysini że Ty biedna jesteś jak tak musisz czytać moje posty :-)
bo ja mówię po SWOJEMU POLSKU znaczy się robię celowo dUSZo błendóf :-) dla wzmocnienia wyrazistości :)

Ostatnia edycja:
sali ale ona nie musi mi w nic wierzyć!!Bo w co tu wierzyć lub nie?W napiętą atmosfere?:-D
Ważne że ja wiem jak jest naprawde;)A każdy ma prawo swoje mysle

dla mnie jest super ten wozek ale pisze tylko co czytalam że jest on duzo lat na rynku greckim i nie ma takiej popularności ale to chyba logiczne

I nie pisałam że dla mnie nie jest modny!!!Tylko że wyszedł z mody juz kilka lat temu w gr wiec prosze nie róbcie ze mnie nie wiadomo kogo

Ostatnia edycja:
Ło matko o co tutaj chodzi? hehe, widze modny wózek to podstawa? kurcze, no nie wiem ale u mnie ważne było żeby był funkcjonalny, wygodny i wytrzymały... Kupiliśmy nieznanej firmy (któras dziewczyna pokazywała foto tutaj podobnego jak nasz) i wiem że za żadne skarby bm nie zamieniła go na inny, bo tyle co on naprzewoził, tyle co on km zrobił to już nasze, a jeszcze stoi na strychu sobie spokojnie :-)

VI no polecam komedyje bo jest fajna, mnie bardziej rozśmieszyła niż Och życie, ale to też było dobre, a ten film o którym piszesz to nie słyszałam

Kurcze, u mnie cała rodzinka obcięta, w zeszłym tyg M się obciął, a w tym tygodniu ja i młody :-) hehe
Jutro do pracy. Jak mi się nie chceeeeeeeee....

MYRSINI właśnie miałam pisac, ty masz teraz ciepełko, może zrobisz foto i nam troszke słońca prześlesz, daleko masz do morza? ludzie jak ja marze o słońcu, na Krete bym pojechała, moja ciotka była, eh pięknie tam, szczególnie jak u nas zimno to dobrze się oderwac od naszej pochmurnej szarej rzeczywistości

kasia mi nie chodzi by byl modny i by ludzie widzieli jaki to ja mam extra wozek.Nie chodzi mi o to bo taka nie jestem.Na rynku sa wozki modne i bardzo funkcjonalne a mnie na tym zalezy by był lekki, latwo sie skladal i bym mogla wpiąc w niego fotelik isofix bo wiem że jest to bardzo bezpieczne i kilka osób w rodzinie K takie posiada i sobie chwalą.I wózek easy walker ma te mocowanie na stelazu na taki fotelik

A mieszkam niemal przy samym morzu ale zimą zero pozytku z niego bo dla mnie nza zimno na kapiele w tej porze roku ale w sezonie kwiecień-pazdziernik jest super.Przyjedz na Krete to sie spotkamy najlepiej do mojego miasta Heraklion albo na Hania bo tam jest mój dom rodzinny i czesto odwiedzam rodziców

reklama
Do góry