reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasia jak obcinałaś włosy? Tylko końcówki czy jakaś inna fryzurka? ;-)

sali w ogóle mi się nie podoba ten wózek Muchy :no:

reklama
na tym forum wyczytalam:-p Nie zapominaj że ceny są rozne w poszczególnych sklepach i mozliwe że jakis czas temu były droższe te wózki albo sa tez promocje czesto ale i tak 4 tys w Polsce na wozek to majątek

nie wchodzilam na twoj link ale mi chodziło dokładnie o bugaboo cameleon i na wątku ktos napisal że w pl stoi za 6000

Ostatnia edycja:
Na pewno nie podrożały o 1,5 tyś :sorry2: a skąd tak dobrze się orientujesz ile w Polsce powinno się wydać na wózek? przecież byłaś tu tylko kilka razy i za pewne nie rozglądałaś się za wózkami :sorry2:

No dokładnie...w Polsce jak i w Grecji są biedni i bogaci!!A zdaje sie u Was wiekszy kryzys niz u nas;P
Wiec pewnie jak na Grecje to kosmiczna cena jest;PPP

to wejdz na wątek o tych wozkach i przeczytaj co piszą dziewczyny
A trzeba mieszkac w Polsce by nie wiedzieć ze 4tys to duzo za wózek?!Nie rozmawiam z polakami myslisz jakie są zarobki w Pl?Moja kuzynka zarabia na m-c 2tys zreszta umiem czytac po polsku i co nie co moge sobie poczytać jakie sa srednie zarobki

co z tego że wiekszy kryzys?Ale ludzie i tak tutaj wiecej zarabiająja bo u nas nikt na m-c nie zarabia 300e a tylko najnizsza placa to 700 e i mówimy o sprzataczce

snoopy, dla ciebie powietrze nie zapominaj a tak na marginesie to bardzo nie mila osoba z Ciebie

Ostatnia edycja:
No dokładnie...w Polsce jak i w Grecji są biedni i bogaci!!A zdaje sie u Was wiekszy kryzys niz u nas;P
Wiec pewnie jak na Grecje to kosmiczna cena jest;PPP

Oł Yeeeah! :-D

E:

Skoro w Grecji jest tak cudownie i wspaniale żyć, to dlaczego my szarzy Polacy mamy na wasz kraj łożyć?!! Dlaczego Wy Bogaci Grecy nie pomożecie swojemu krajowi?!
Dlaczego dzisiaj Wasz premier rzebrał o pieniądze? :-D

Ostatnia edycja:
Wózek Bugaboo Cameleon Fleece Głęboko Spacerowy - Ceneo.pl

to Mucha ma za jedyne 4 tys wózek??/wstyd!!!

Tu dobra sprzataczka tez ma prawie 2 tys...nawet znam taką;P

Mersini nie obrazaj naszego kraju...w koncu podkreślasz ze tez jestes polka...choc na moje nie jestes bo masz jedynie mame polke i jezdzisz tu tylko na wakacje i widac ze mało wiesz o naszym kraju!@!!

Ostatnia edycja:
reklama
wiesz co kaama przemawia przez ciebie zazdrosc teraz bo to glupie sa pytania niestety!A ty i reszta niektorych dziewczyn jestescie podłe dla mnie od początku!Zobaczymy jak Polska wejdzie w strefe euro i jak wam zaczna pomagac to co wtedy powiesz.W Grecji zyje duzo bogatych ludzi ale co do twojego pytania to porazka normalnie

bys wiedziala że zyje mi sie tu pieknie i wspaniale a co to ma do rzeczy?Kryzys nas nie dotyczy tak samo w Polsce są ludzie co żyją na wyzszym poziomie

i pomyslec ze z głupiego wozka zaczelas taki temat pewnie znalazłas okazje hehe

Ostatnia edycja:
Do góry