reklama
na tym forum wyczytalam Nie zapominaj że ceny są rozne w poszczególnych sklepach i mozliwe że jakis czas temu były droższe te wózki albo sa tez promocje czesto ale i tak 4 tys w Polsce na wozek to majątek
nie wchodzilam na twoj link ale mi chodziło dokładnie o bugaboo cameleon i na wątku ktos napisal że w pl stoi za 6000
nie wchodzilam na twoj link ale mi chodziło dokładnie o bugaboo cameleon i na wątku ktos napisal że w pl stoi za 6000
Ostatnia edycja:
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Na pewno nie podrożały o 1,5 tyś a skąd tak dobrze się orientujesz ile w Polsce powinno się wydać na wózek? przecież byłaś tu tylko kilka razy i za pewne nie rozglądałaś się za wózkami
:-d:-d:-d:-dno dokładnie...w polsce jak i w grecji są biedni i bogaci!!a zdaje sie u was wiekszy kryzys niz u nas;p
wiec pewnie jak na grecje to kosmiczna cena jest;ppp
to wejdz na wątek o tych wozkach i przeczytaj co piszą dziewczyny
A trzeba mieszkac w Polsce by nie wiedzieć ze 4tys to duzo za wózek?!Nie rozmawiam z polakami myslisz jakie są zarobki w Pl?Moja kuzynka zarabia na m-c 2tys zreszta umiem czytac po polsku i co nie co moge sobie poczytać jakie sa srednie zarobki
co z tego że wiekszy kryzys?Ale ludzie i tak tutaj wiecej zarabiająja bo u nas nikt na m-c nie zarabia 300e a tylko najnizsza placa to 700 e i mówimy o sprzataczce
snoopy, dla ciebie powietrze nie zapominaj a tak na marginesie to bardzo nie mila osoba z Ciebie
A trzeba mieszkac w Polsce by nie wiedzieć ze 4tys to duzo za wózek?!Nie rozmawiam z polakami myslisz jakie są zarobki w Pl?Moja kuzynka zarabia na m-c 2tys zreszta umiem czytac po polsku i co nie co moge sobie poczytać jakie sa srednie zarobki
co z tego że wiekszy kryzys?Ale ludzie i tak tutaj wiecej zarabiająja bo u nas nikt na m-c nie zarabia 300e a tylko najnizsza placa to 700 e i mówimy o sprzataczce
snoopy, dla ciebie powietrze nie zapominaj a tak na marginesie to bardzo nie mila osoba z Ciebie
Ostatnia edycja:
Kamiśka :)
Fanka BB :)
No dokładnie...w Polsce jak i w Grecji są biedni i bogaci!!A zdaje sie u Was wiekszy kryzys niz u nas;P
Wiec pewnie jak na Grecje to kosmiczna cena jest;PPP
Oł Yeeeah!
E:
Skoro w Grecji jest tak cudownie i wspaniale żyć, to dlaczego my szarzy Polacy mamy na wasz kraj łożyć?!! Dlaczego Wy Bogaci Grecy nie pomożecie swojemu krajowi?!
Dlaczego dzisiaj Wasz premier rzebrał o pieniądze?
Ostatnia edycja:
sali04
Mama-to moja kariera
Wózek Bugaboo Cameleon Fleece Głęboko Spacerowy - Ceneo.pl
to Mucha ma za jedyne 4 tys wózek??/wstyd!!!
Tu dobra sprzataczka tez ma prawie 2 tys...nawet znam taką;P
Mersini nie obrazaj naszego kraju...w koncu podkreślasz ze tez jestes polka...choc na moje nie jestes bo masz jedynie mame polke i jezdzisz tu tylko na wakacje i widac ze mało wiesz o naszym kraju!@!!
to Mucha ma za jedyne 4 tys wózek??/wstyd!!!
Tu dobra sprzataczka tez ma prawie 2 tys...nawet znam taką;P
Mersini nie obrazaj naszego kraju...w koncu podkreślasz ze tez jestes polka...choc na moje nie jestes bo masz jedynie mame polke i jezdzisz tu tylko na wakacje i widac ze mało wiesz o naszym kraju!@!!
Ostatnia edycja:
reklama
wiesz co kaama przemawia przez ciebie zazdrosc teraz bo to glupie sa pytania niestety!A ty i reszta niektorych dziewczyn jestescie podłe dla mnie od początku!Zobaczymy jak Polska wejdzie w strefe euro i jak wam zaczna pomagac to co wtedy powiesz.W Grecji zyje duzo bogatych ludzi ale co do twojego pytania to porazka normalnie
bys wiedziala że zyje mi sie tu pieknie i wspaniale a co to ma do rzeczy?Kryzys nas nie dotyczy tak samo w Polsce są ludzie co żyją na wyzszym poziomie
i pomyslec ze z głupiego wozka zaczelas taki temat pewnie znalazłas okazje hehe
bys wiedziala że zyje mi sie tu pieknie i wspaniale a co to ma do rzeczy?Kryzys nas nie dotyczy tak samo w Polsce są ludzie co żyją na wyzszym poziomie
i pomyslec ze z głupiego wozka zaczelas taki temat pewnie znalazłas okazje hehe
Ostatnia edycja: