reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kamma wiem;P WYSŁALAM mERSINI LINK PO ILE SA TE WÓZKI;P

Tylko napisąłam ze Mucha ma tani wózek skoro sa tez za 6 tys...ja za tyle to mam samochód buhaha

puszka coli ponad euro?Skąd te bzdury?W markecie jeszcze powiesz .Zreszta u was drożej w stosunku do zarobkow a paliwo to macie droższe i chleb na przyklad dowiem sie dokladnie to wiecej porownam

ja obrażam Polske???To przeczytaj dokladnie kto zacząl i co pisał!A ja napisalam tylko że drogie u Was sa wozki, droższe niektóre te same marki niz u nas.I nie powiedziałam że polaków na nie nie stać i mialam na mysli że ludzie je kupują bo wola dac wiecej za wozek by miec porzadniejszy

Ostatnia edycja:
Zazdrość?! czego mam zazdrościć? nic mi nie brakuje, mam własny dom, nie chodzę goła :-D nie mam czego Ci zazdrościć, bo też mogę sobie napisać że mam 5willi jedną w górach 2 nad morzem a pozostałe 3 na Malediwach :-D nie da sie zazdrościć czegoś czego się nie widziało ;-) dziewczyny widziały jak żyję, więc potwierdzenie mają :sorry2:

no to dlaczego jestes taka podla dla mnie?Cos ci zrobilam?
Twoje teksty o grecji są obrazające!Wiesz, ja na przyklad nawet nie zazdroszczę tego co widzę!!
Przecież nie musisz mi tłumaczyć że w Polsce też ludzi stac na wózek za 4tys bo ja dobrze o tym wiem i wiem tez jakie są zarobki w kraju, ze sa ludzie bardzo bogaci ale i biedni jak wszedzie wiec po co tak mi starasz sie udowodnić to co wiem i robisz ze mnie idiotkę

i nie mialam na mysli że mi zazdroscisz pieniedzy wiec mi nie pisz że masz wszystko bo robisz ze mnie nie wiadomo kogoPo prostu starasz sie mnie wykopac z watku tego i nie tylko Ty zreszta ale powiem Ci ze wygrałaś a ja sie poddaje bo dziwnie piszecie do mnie , staracie sie mi coś zarzucić cały czas

Ostatnia edycja:
Ciągle ta zazdrośc!!!ehhh my szare Polaczki z tysiaczkiem w kieszeni i z m2 ehhhh....

Sali nie to że chcę Cię urazić ale aktualnie mam m3 wliczam w to przedpokój :-D:-D ( oczywiście żart kochana :* )

Myrsini Bo nie lubie jak ktoś pisze bzdury!! po raz kolejny dolewasz oliwy do ognia, a na koniec kiedy brakuje Ci już argumentów to przekręcasz swoje własne słowa i robisz z siebie ofiarę! ze mną Ci się nie uda kochana, na wredną zołzę trafiłaś :cool2::cool2:
Pokaż Nam to swoje bogactwo, ocenimy czym jest luksus w Grecji.

Hahahah ja tam nawet nie wiem jak to sie liczy do m2 m3 itp :-D
Ja mam skromne dwa pokoje i starczy!!
I żyjemy tez za skromna jedna wypłate ...życie!

reklama
jakie bogactwo ?O co ci chodzi kobieto przeczytaj mojego poprzedniego posta którego edytowałam
Napisałam że w Grecji sa wieksze zarobki bo takie sa fakty kobieto i inaczej polacy by tu nie pracowali co nie znaczy że Was uważam za biedaków!Masz chyba niska samoocenę jesli tak to odbierasz!!!Chore
I jakie niby bzdury piszę?To ty sie czepiać zaczalas gdy napisałam o waszych wózkach drogich a to swiadczy o twojej niskiej samooceny bo jesli polacy kupują drogie wózki to znaczy że ich na nie stać i ten kto ma to kupuje a ty to odebrałas inaczej i zaczełas wypisywac bzdury Ty a nie Ja

Ostatnia edycja:
Do góry