reklama
dorotar110
Fanka BB :)
dorotar110
Myrsini byliśmy w Śibeniku i Splicie Architektura Split powaliła mnie na kolana, piękne miasto.
A co do Grecji to kiedyś na pewno, bo to moje marzenie ale poczekamy aż ustabilizuje się sytuacja gospodarcza, z małym dzieckiem trzeba jechać z pewne miejsce, a w Grecji jednak jest napięta atmosfera...
kaama, Nic bardziej mylnego!!W telewizji widzisz tylko protestujących ludzi na placu przy parlamencie Syntagma i dalsze ulice ewentualnie, oraz huliganów dobrze bawiących się ale wierz mi wiekszość tubylcow mieszkających w samych Atenach to gdyby nie telewizja to nie wiedzieli by że są zamieszki.Jesli sie boisz samych Aten to co ci grozi w innych miastach?Albo na wyspach?Ja z Krety jestem i wiesz ile tu co roku turystów przyjezdza z małymi dziecmi?My tu nie mamy wojny a i same zamieszki nie trwają wieki Ale wiadomo podczas strajkow lepiej nie spacerować po Syntagmie;-)
No ale Chorwacja jest tez piekna i bylismy kilka razy no ale my juz cala Grecję widzieliNo i duzo taniej tam niz w Grecji nawet na wyspie!
rox u nas te Quinny to juz "stare" wózki i weszły nowsze i niby lepszeJa tez wysoka jestem a K jeszcze wiekszy ma prawie 190 wiec musimy poprzymierzac sie z wózkami
Ostatnia edycja:
Kamiśka :)
Kamcia przytulam mocno :*
Anetka zazdroszczę udanych zakupów lumpkowych ja już wieki w lumpie nie byłam, nie mam czasu podjechać...
Dorota piękne zdjęcia, pozazdrościć :-)
Myrsini TV o Grecji nie oglądam ;-) mam znajomą która od 8 lat mieszka w Atenach i na razie odradzała mi przyjazd, więc wybacz ale posłucham jej raczej wie co mówi bo sama ma 4 miesięcznego synka.
Ostatnia partia rogalików dopieka się w piekarniku mmmm pyszota :-) a jakie zapachy ;-)
Anetka zazdroszczę udanych zakupów lumpkowych ja już wieki w lumpie nie byłam, nie mam czasu podjechać...
Dorota piękne zdjęcia, pozazdrościć :-)
Myrsini TV o Grecji nie oglądam ;-) mam znajomą która od 8 lat mieszka w Atenach i na razie odradzała mi przyjazd, więc wybacz ale posłucham jej raczej wie co mówi bo sama ma 4 miesięcznego synka.
Ostatnia partia rogalików dopieka się w piekarniku mmmm pyszota :-) a jakie zapachy ;-)
Wie co mówi?Nie sądzę, bo mieszka w Atenach i ci pisze o zamieszkach panujących tam często!Czy mówi abys nie jechala ogólnie do Grecji??Ja tez mam rodzine w Atenach ale wiekszych bzdur nie słyszalam, sorry ale mowienie komus nie przyjezdzaj do Grecji bo tu niebezpiecznie to lekka przesada!A czy twoja koleżanka oprócz centrum aten widziała reszte Grecji?
A co ci może grozic na wyspie z dzieckiem, bez przesady!Niebezpieczeństwo?Jakie?Smieszne troche ale w sumie nie obchodzi mnie
Zreszta porozmawiaj z kims kto był na wakacjach i Ci powie jak jest naprawde a nie słuchasz sie koleżanki, która zyje w Atenach w cięzkich czasach gdzie co rusz są strajki generalne i wieksza częśc obcakrajowców jest bez pracy!Taka moja rada
A co ci może grozic na wyspie z dzieckiem, bez przesady!Niebezpieczeństwo?Jakie?Smieszne troche ale w sumie nie obchodzi mnie
Zreszta porozmawiaj z kims kto był na wakacjach i Ci powie jak jest naprawde a nie słuchasz sie koleżanki, która zyje w Atenach w cięzkich czasach gdzie co rusz są strajki generalne i wieksza częśc obcakrajowców jest bez pracy!Taka moja rada
Ostatnia edycja:
Kamiśka :)
Myrsininaucz się czytać po Polsku!! gdzie ja napisałam że są wieczne zamieszki?!! napisałam że jest napięta atmosfera!! Grecja nie jest jedynym wakacyjnym krajem! więc tu się nie unoś bo ktoś myśli inaczej od Ciebie! A bezrobocie i bieda na pewno jej nie grozi! wyszła za mąż za dobrze sytuowanego Greka, pracuje w takiej branży że kryzys ich nie dotyczy.
AMEN!
AMEN!
reklama
Vikamciu dziękuje - byłam wtedy w 20 tygodniu ciąży w tym 2009 roku w Cro ;-) ahh fajnie było
a TY się trzymaj i nie poddawaj!!!
Myrsini bez urazy ale NIE TYLKO U WAS model spidi jest z tych starszych bo U NAS TEŻ SĄ NOWE natomiast ja celowo szukałam starego speede bo jest jednym z lepszych modeli wg mnie ... a jedyną alternatywą było u mnie i jest i zawsze będzie Mutsy
a TY się trzymaj i nie poddawaj!!!
Myrsini bez urazy ale NIE TYLKO U WAS model spidi jest z tych starszych bo U NAS TEŻ SĄ NOWE natomiast ja celowo szukałam starego speede bo jest jednym z lepszych modeli wg mnie ... a jedyną alternatywą było u mnie i jest i zawsze będzie Mutsy