reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Rox ochhh i achh ;-) wracają wspomnienia :-) muszę od mamuśki płytkę ze zdjęciami zgarnąć bo wszystkie ona przechowuje.
Liza
Rox ale super!!! :-)
Mlody spi, lece obiad podszykowac i do pieca;P surówke zrobie tez z kapusty kiszonej, dawno nie bylo ;P
Mlody spi, lece obiad podszykowac i do pieca;P surówke zrobie tez z kapusty kiszonej, dawno nie bylo ;P
Ostatnia edycja:
.Aneta.
Kasia no to trzymam kciuki chociaż nie wiem za co
ViKamcia oglądałam "Ilu miałaś facetów". Fajne "Żona na niby" też mi się podobał
Gosdia słodki piesek :-)
Myrsini jaką choinkę? już dawno rozebraliśmy nawet wcześniej niż 6 stycznia. Chyba, że Ci chodziło o tą co wstawiałam zdjęcia swoich włosów, to na parapecie mała choinka stoi, bo nie chce mi się jej chować
Liza normalna sprawa, w końcu i ona będzie miała kiedyś dzidzię Mnie się Zuzia za to pyta czy jak była w brzuszku to były tam zabawki i czy miała ciuszki i mówi, że jak coś jadłam to łapała jedzenie i wtedy ona obie to jadła
rox tak tak, wiem, że to księżyc
Byłam dzisiaj u ginekologa i przepisał mi aż 6 opakowań tabletek :-) to bedę miała z nim spokój na pół roku jak wracałam to po drodze zaszłam do lumpka i pokupowałam Zuzi sporo ciuszków. W ogóle w szoku jestem, że tyle tego znalazlam, bo ostatnio nic ciekawego nie było. ;-)
ViKamcia oglądałam "Ilu miałaś facetów". Fajne "Żona na niby" też mi się podobał
Gosdia słodki piesek :-)
Myrsini jaką choinkę? już dawno rozebraliśmy nawet wcześniej niż 6 stycznia. Chyba, że Ci chodziło o tą co wstawiałam zdjęcia swoich włosów, to na parapecie mała choinka stoi, bo nie chce mi się jej chować
Liza normalna sprawa, w końcu i ona będzie miała kiedyś dzidzię Mnie się Zuzia za to pyta czy jak była w brzuszku to były tam zabawki i czy miała ciuszki i mówi, że jak coś jadłam to łapała jedzenie i wtedy ona obie to jadła
rox tak tak, wiem, że to księżyc
Byłam dzisiaj u ginekologa i przepisał mi aż 6 opakowań tabletek :-) to bedę miała z nim spokój na pół roku jak wracałam to po drodze zaszłam do lumpka i pokupowałam Zuzi sporo ciuszków. W ogóle w szoku jestem, że tyle tego znalazlam, bo ostatnio nic ciekawego nie było. ;-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dziewczyny poczytałam ale nie mam sil nic pisać..
jestem załamana zdołowana i chce mi się wyć.... !!! masakra normalnie....
jak nie urok to sraczka tyle powiem..
mam dołaaaaaaaa :-(
rox ślicznie wyglądąłaś w tym 2009 roku jeszcze w tej czarnobiałej sukience...
ehhhh idę chyba się poryczeć
jestem załamana zdołowana i chce mi się wyć.... !!! masakra normalnie....
jak nie urok to sraczka tyle powiem..
mam dołaaaaaaaa :-(
rox ślicznie wyglądąłaś w tym 2009 roku jeszcze w tej czarnobiałej sukience...
ehhhh idę chyba się poryczeć
Liza
No i u mnie Miki spi juz 2h...
Daniel oglada baje, a ja obiad zjadlam, Daniel nie chcial... ;/
Hania wrócila ze szkoly z dziadkami i poleciala do nich od razu
Kamcia co jest...???????
Daniel oglada baje, a ja obiad zjadlam, Daniel nie chcial... ;/
Hania wrócila ze szkoly z dziadkami i poleciala do nich od razu
Kamcia co jest...???????
reklama