reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Gosia – no w końcu idziesz do Gina!!!

Myrsini do końca ciąży 10 razy zmienisz zdanie co do wózka a ile się ich naoglądasz i innych rzeczy …ło matko
Quinny mam ja - spidi tak by to w ponglisz brzmiało :-D bardzo badzo dobry wózek i słowa złego nie powiem na mojego 3kołowca ale to kwestia gustu przyzwyczajenia, jestem dosyć wysoka i nie wyobrażam sobie spacerować z parasolką spacerówką a quinny pod tym względem jest super. Gondola też była świetna – dla mnie 5+

Anettka551 ja tez miałam Lunę i też czarną hahaha… tyle że kotkę bo wiesz że Luna to księżyc prawda pasuje jak ulał do czarnych zwierząt
Dorota- ale masz fajne cycki i kolor włosów też ;-) i cała ładna jesteś!

Liza czy mogę się do Ciebie wbić na obiad? Mniaaaam Królik !!!!

Malwina Czarnogóra jest piękna! Dobry wybór tylko wybrzeże … Rosyjskie .. kto był ten wie :-D
I taka drobna uwaga - nie jeziora Plitvickiego tylko ... Jezior Plitvickich :-) to zespół jezior kaskadowych :))))

Kaamaa - w temacie Chorwacji KOCHAM !!!!

jeżdżę rok w rok od 2006 roku :) czuje sie niemal jak specjalista hahahah
Myrsini wyspa Hvar bardzo ale to bardzo piękna:-) ale dosyć droga...jak to wyspa

ja nie wiem czy jest jakieś miasto którego nie zwiedziłam jeszcze w Chorwacji - całe wybrzeże zjechałam :-) OD Puli aż po Czarnogóre :) najbardziej uwielbiam Dalmację of kors cały dół od Makarskiej mniamniuśny :)))
Najczęściej 7 dni spędzałam w miasteczku PLAT 10 km od Czarnogóry i Dubrownika a potem w górę i zwiedzaliśmy wszystko i spaliśmy wszędzie :)))

To takie Państwo do którego z nią na dzień mogłabym się przeprowadzić :-) serioo kocham uwielbiam!!!
Nie tylko kraj - uwielbiam Chorwatów !!!! nie w sensie facetów :) ogólnie - narodu !

a Jeziora Plitvickie to jedno z pięknieszych miejsc na świecie :-)

Ostatnia edycja:
Ale mi się zachciało wakacji ...
Kaama, a te wózki fakt są strasznie drogie. My kupiliśmy w komiesie za 870 z fotelikiem i z adapterami. Był w sumie jak nowy ... Zero rys itp.

Idę położyc spac moje dziecię.

Ja też miałam sporo zwierzaków, szczególnie jak mieszkałam w domu. Tam to miałam, żółwia wodnego, żółwia stepowego, papugi faliste to chyba z 8 ich miałam, ryżyki ( takie ptaszki), psa, królika, chomiki 2, kota, ryby. Jak sie przeprowadziłam to pote miała jeszcze jednego psa ( bo pierwszy zdechł), kolejnego chomika i kanarka, potem znowu ryby, a teraz królika:eek:. Ale sie tego uzbierało:szok:
Myrsini ten grecki to ma podobne litery do ruskiego:-p, przynajmniej niektóre zapisuje sie podobnie i podobnie odczytuje wnioskując po pisowni fonetyczne ( chodzi mi o tą pisownie naszymi zwykłymi literami). Ps. dla mnie nasze są zwykłe bo sie na takich wychowałam, żeby nie było:-p
lolkak ja do wiosny odliczam już od grudnia:-D:-p. Racja te mrozy są na prawdę wkurzające:sorry2:
dorotar bardzo ładnie ci w tym kolorku

Co do Chorwacji, i Chorwatów to sie nie wypowiem bo tam nie byłam:-p

Rox dzięki za poprawkę:)

Własnie teraz Zuzia już jest duza i chcemy zacząć podróżować . Oczywiście na ile nam pieniądze pozwolą . Kupiliśmy Multivana z łóżkiem i chcemy na około 2 tygodnie wyjechać .

Kamatak na zjeciach te jeziora Piltvickie jest mega piekne a na zywo musi byc 100 razy piękniejsze

Ostatnia edycja:
jak przyjdę do domu to mogę Wam pare fotek wstawić z różnych wypadów na Plitvice wstawić ;-) bo nazbierało mi się troszkę :)))

reklama
Do góry