reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Myrsini tez mam wizyte u ginekologa 13 lutego i juz sie boje;((

Liza forum mam normalne;)

Ja sie bałam ze Kaja wczoraj bedzie wymiotowac,bo ostatnio zwalił Tymek ambi pur te kulku i pekło troche opakowanie ze da sie je wyjąc...no i wczoraj Kai pachniały rece nimi i dwie lezały na ziemi i pytam czy jadła a ta sie smieje ze tak potem ze nie.Badz tu madra;/ No ale jest ok a kulki stioja juz na górnej pólce tam chyba nie siegnie;/

reklama
cześć dziewczyny

Dorotar spóźnione zyczenia imieninowe, fajna fryzurka:")

Liza ja tez mam taki szeroki ekran , ale znika później, może Daniel coś zjadł wczoraj na noc???

Ja wczoraj pół dnia dzwoniłam po lekarzach , aż w końcu się dodzwoniłam do ortopedy z Zuzia mam na 21 marca !!!, 1, 5 miesiąca czekania
Musiałam tez o paszporty zadzwonić , bo mamy w planach urlop w wakacje i wyjazd do Rumuni, Czarnogóry ...

Malwina, fajne wakacje wam się zapowiadają ;). My chcielibyśmy do Hiszpanii, albo Chorwacji... Zobaczymy co z tego wyjdzie. Pewnie nic ;p
Sali, ja też już wszystko trzymam na górze. Bo Zosie takie rzeczy interesuja ;P.
Liza, może zjadł coś wieczorem?
Myrsyni, IMPLAST, to chyba polska firma, więc wątpie zeby te wózki dotarły aż do Grecji...:) No ale sprawdzić nie Zaszkodzi.

Witajcie.

SNOOPY to nie tak do końca, że nie mam śladu brzucha 2 miesiące po porodzie. Mam mam ale ratuję się pasem poporodowym, polecam świetnie ściąga fałdy na brzuchu i pozwala się wchłaniać powoli brzuszkowi.

MYRSINI już wstawiałam nie raz tu swoje zdjęcia, ale może jeszcze Cię nie było. Specialnie dla Ciebie wrzucę jakieś wcześniejsze.
No to moje różne odsłony::

1 (1).jpgpoczątek ciąży z Amelką sierpień 2008
1 (2).jpgwrzesień 2009
1 (3).jpg W pracy czerwiec 2010
1 (4).jpg1 (5).jpgLato 2010
1 (6).jpgZima 2010 z mężusiem
1 (7).jpg1 (8).jpg1 (9).jpeg1 (10).jpegCiąża z Kacperkiem.
Jak widać w jednym kolorku ciężko mi przez dłuższy czas wytrzymać, ale tak to już jest, choroba zawodowa.

Helloł

Liza Julka też ostatnio w nocy zwymiotowała a z rana jak nowo narodzona.

Malwina byłam przejazdem w Rumunii po drodze do Bułgarii ale te dwa kraje nie przypadly mi do gustu, ale mam nadzieje że Wam się będzie podobało :-)

Gosdia fajne są te wózeczki, tylko teraz przeginają ostro z ceną ok 2 tyś za gondolę+ spacerówkę to jak dla mnie za taki wózek to cena jest co najmniej śmieszna...
A Chorwacja mmm... to jest to :-) 2 razy byłam i na pewno na tym się nie skończy, ale nie z małym dzieckiem ;-) bardzo słona woda i kamienista plaża, to za dużo ale za kilka lat na pewno :tak:

sali, o to idziemy razem sie zbadać;-)A czego sie boisz, ciąży?
gosdia, a to pewnie u nas nie ma tej firmy wózka
dorotar, zmieniasz sie jak cameleon:tak:Za kazdym razem inna dziewczyna, super!W jasnych wloskach też Ci ładnie.A foto z brzuszkiem cudne:-)
Ja jakos nigdy koloru włosów nie zmienialam ani nic szczególnego nie robiłam i chyba trzeba zacząć bo nudna zaczynam sie robić:-D:-D
kaama, a gdzie dokładnie byliście w Chorwacji?Bo my jezdzimy na wyspe Hvar polecam
No ale dziewczyny a Grecja???Może i w kryzysie ale tez piekna i jak tańsze zrobiły sie oferty przez kryzys:-p

co do wymiotow u dzieci to nie przejmujcie sie az tak nimi jesli zdazaja sie raz na jakis czas.Najczestsza przyczyna sa złe nawyki zywienia np.jabłko zjedzone wieczorem może spowodować wymioty i tym podobne..Gdy miałam praktyki na pediatrii to maluchy potrafiły wymiotować z byle powodu podczas jedzenia gdy im na przyklad cos nie smakowało albo z przejedzenia, od płaczu, albo było jedno dziecko co wymiotowało na widok czegos brzydkiego np widoku k..y lub wymiotów innego dziecka :-p

trzymajcie kciuki za mnie dzisiaj o 12 mam egzamin

vampi
wspomnienia sa cool;) Ja tez czesto wspominam swój pierwszy raz a czesciej to dzień kiedy nasze dziecko powstało ale nie pamietam szczegółów;P Ale wiem jakiego dnia hehe

i jeszcze jedno wracajac do wymiotów to nie miałam na myśli dzieci chorych na rózne infekcje patologiczne bo wiadomo że chore dziecko wymiotuje przez stan zapalny w organizmie ale chodziło mi o dzieci z chorzeniami ortopedycznymi lub okulistyczne miedzy innymi i gdzie wymioty były bez przyczyny powaznej.Więc mamusie nie martwcie sie tak;)

Ostatnia edycja:
kaamaa no u mnie dzis tak z Danielem ;P heh ;]
wampi jakas modernizacja jest forum i tak przez pare dni ma byc ponoc ;] fajne wspominki :) 6 lat temu gdzies tak w styczniu na koniec powstala Hania, a w lutym powstal Daniel ;) tez pod koniec... :) ogoldalam zdjecia jak dzieciaki byly mniejsze ale czas leci... :)

Olaboga ale Mi miki jeczy, interesuje go wszystko to co niepotrzeba ;P
Ide poczytac ksiązke :)

Wampi moja Hania ostatnio mnie przerazila ale za razem wzruszyla... Ogladalam jakis film, mloda dziewczyna zaczela rodzic, i Hania przyszla i sobie przystanela i obejrzala, nie bylo to nic strasznego ani nic wiec nie wyganialam jej, poprostu rodzila i pokazali dziecko w jej ramionach - Hania juz wie ze dzidzia jest w brzuszku i jakos musi wyjsc a ona do mnie tak szeptem mówi: Mamusiu a ja kiedys jak bede taka duża jak ty bede mogla miec taką dzidzie? :-D :-) ehhh...
Heheh a pierwszy raz u nas to byl juz 1,5 roku przed ciaza z Hanią ;) lata :-D

Ide bo nie moge sie od kompaoderwac ;P to forum mnie wkurza takie szerokie :|

Myrsini byliśmy w Śibeniku i Splicie :tak: Architektura Split powaliła mnie na kolana, piękne miasto.
A co do Grecji to kiedyś na pewno, bo to moje marzenie ale poczekamy aż ustabilizuje się sytuacja gospodarcza, z małym dzieckiem trzeba jechać z pewne miejsce, a w Grecji jednak jest napięta atmosfera...

Wampi piękna rocznica :-) my musimy jeszcze do marca poczekać ;-)

reklama
My chcemy jechać z rodzicami M, którzy już od paru lat jeżdżą w tamte strony.
Chcemy przejechać się transalmpiną i zwiedzić trochę zabytków i pooglądac pięknych widoków

Chorwacja jest eówniez moim marzeniem i zobaczenie jeziora Piltwickiego ....cudo

Załączniki

• transylwania-wycieczki-rumunia.jpg
    transylwania-wycieczki-rumunia.jpg
    76,9 KB · Wyświetleń: 24
Do góry