reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza, i jak tam, posprzatali zabawki dzieciaczki?Odkurzyłas?Wode zmieniłaś rybkom?Jak tak to siadaj i pisz bo nuda wieje:-p
Bardzo słodkie te Twoje pociechy, ale pewnie na nude nie narzekasz przy takiej gromadce co?

ja chyba z dwie godziny oglądałam wózki:-p:rofl2: Bardzo podoba mi się Easy walker, Stokke i iCandy zakochalam sie w nich;-)Ma ktoras z was taki model?Wiem że ponoc Stokke nie sa takie praktyczne na jakie wyglądają ale co do reszty to nie wiem

reklama
Widzę, że o zwierzętach była mowa. My mamy psa- kundelka :tak: a właściwie to suczkę- Lunę ;-):-)
IMG_7259.jpg

gosdia Fajnie Twój D. to wymyślił :-)

Ja z Zuzią właśnie wróciłam od mojej koleżanki :tak: Zuzia nie chciała wracać, no ale w końcu trzeba i tak siedziałyśmy ponad 5 godzin :-p

hej hej:-p
Dorotar jak Ty zaje... wygladasz:-D ja też chcę zero brzucha 2 mies po porodzie!!!!!!!!! Śliczny kolorek:tak:
My ze zwierzaków mamy tylko rybki w akwa:-p psa malego chce ale z kad ja mam teraz psa wziac... o schronisku myslalam.... ladnie bidy tam maja, z tym ze wiem ze wejde z zamiarem wziecia malego w wyjde z gigantycznym psiochem:-D

dorotar, nie wiem jak wyglądalaś wczesniej więc porównac nie moge ale ladna masz fryzurkę:tak:Laseczka z Ciebie!
Z okazji imienin wszystkiego najlepszego
anetka jaka słodka jest:*

co do wozka to mi sie tez najbardziej podoba iCandy ale i easy walker jest bardzo fajnym wozkiem
A jakies propozycje innych wózkow może mi podacie:tak::rofl2:A Quinny?
Mam jeszcze czas ale juz sie rozglądam za wózkami, lozeczkami i mebelkami:-pTaka ciekawość moja;-)A tyle tego jest;-)

dorotar, nie wiem jak wyglądalaś wczesniej więc porównac nie moge ale ladna masz fryzurkę:tak:Laseczka z Ciebie!
Z okazji imienin wszystkiego najlepszego
anetka jaka słodka jest:*

co do wozka to mi sie tez najbardziej podoba iCandy ale i easy walker jest bardzo fajnym wozkiem
A jakies propozycje innych wózkow może mi podacie:tak::rofl2:A Quinny?
Mam jeszcze czas ale juz sie rozglądam za wózkami, lozeczkami i mebelkami:-pTaka ciekawość moja;-)A tyle tego jest;-)

Za laleczkami???

gosida , pisza ze przyczyną był tepy uraz tyłogłowia..
no ale czy ten uraz był umyślny czy nie jeszcze nic nie napisali.. i czy to był upadek czy uraz który powstał w inny sposóbb jeszcze nie wiadomo

też słabo wierzę że to był przypadek.. ale lada momenty wszystko się wyjasni.. no i napisałam ze to były wstępne wyniki ...
a na końcowe zostaje nam czekać....
Jacek:
Sorrki że się wcinam ale pełna informacja wygląda tak:
Wiadomości - Mini.wp.pl - Wirtualna Polska

reklama
sali za łóżeczkami a nie laleczkami hahaha

dorotar slicznie Ci :-) i wsyztskiego naj z okazji imienin :-)
anetka fajny pierek :-)

jagoda p dzięki.. wiem jak wygląda perłna informacja... :sorry:
napisałam w momencie kiedy podali info o urazie w głowę... i wtedy nie podali więcej info.. a dopiero później
reszta jak widzisz to był mój osobisty komentarz.. chyba że źle przeczytałaś i nie zerozumiałaś mojego posta

i zacytuję z Twojego linka to co powiedziałam

W poniedziałek w katowickim Zakładzie Medycyny Sądowej została przeprowadzona sekcja zwłok półrocznej Magdy z Sosnowca. Prokuratura przed godziną 15.00 poinformowała, że wstępne wyniki nie zaprzeczają zeznaniom matki dziewczynki. Wynika z nich, że przyczyną śmierci był tępy uraz tyłogłowia. Aby potwierdzić te ustalenia, potrzebne będą dodatkowe badania. W ciągu najbliższych dni do prokuratury powinna też trafić opinia biegłych.

Ostatnia edycja:
Do góry