reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
no tak , husky nie na bloki :no: i dla osoby która będzie o niego dbała i wyczesywała bardzo czesto.. mi też się marzył.. ale ja np nie podjęłabym się psa o którego trzeba dbąć tak bardzo.. ze względu na brak czasu...

wampi jeśli ma uczulenie na sierść poczytaj o psach które nie mają sierści a włosy:tak:
duzo o tym pisza i właśnie alergicy takie psy wybierają :-)

Wampi husky nie linieją ;-)

A z psów włosiastych podobają mi się shit zu ( chyba tak to się pisze ;-) ) ale on się nie nadaje na wioskę to taki kanapowiec, a wątpie że moja 8letnia kocica oddała by mu kawałek swojego "legowiska" ;-)

Witam ;)
Wampi, ja mam shih tzu ;) Moj to nie jest kanapowiec tylko uciekinier cały czas mogłby latac po osiedlu jak taka latawica męska :) Ale ogolnie kochany pies bo nie zrobi dzieciom krzywdy ;) i nie uczula bo mam ojca alergika ;)

Jesli chodzi o zaręczyny to moj D. oświadczał się w Ustce jak bylismy na festiwalu fajerwerek. Kupił czerwoną różę i jak puszczali te fajerwerki to klęknął. ;) i się spytał czy zostane jego żona i że brdzo kocha itp. itd. A ja bylam w lekkim szoku i mówie do niego: "Tak Tak, ale wstań bo sobie spodnie pobrudzisz, oszalałes" :-D Zbyt romantycznie tego nie rozegrałam ;P.

Wampi husky nie linieją ;-)

A z psów włosiastych podobają mi się shit zu ( chyba tak to się pisze ;-) ) ale on się nie nadaje na wioskę to taki kanapowiec, a wątpie że moja 8letnia kocica oddała by mu kawałek swojego "legowiska" ;-)

Kama pisałam niedawno ze chcemy shih tzu ,czekam az znajoma bedzie miala na wiosne i zobaczymy za ile...chyba ze mi sie odwidzi do tego czasu...tak jak zaczełam myslec o piesku tak stale widze kogos z shih tzu;)

czytałyście paski na tvn24 w
wstępne wyniki sekcji potwierdzają wersję matki , że dziecko upusciła i uderzyło się w główkę... no i nie ma podstaw do zmiany zarzuttów dla matki.;..
ale ja bym jeszcze walczyła o zarzuty za to co zrobiła po upadku.....
:wściekła/y:

Vikamcia, ja czytałam gdzies, ze nie jest też w 100 % powiedziane, że od tego upadku zmarła, że był on smiertelny. Poszukałabym tego ;/ ale Zosia mi tutaj chodzi i przeszkadza... Ja i tak jakoś średnio wierze w to cały "wyślizgnięcie się z kocyka po kąpieli"

gosida , pisza ze przyczyną był tepy uraz tyłogłowia..
no ale czy ten uraz był umyślny czy nie jeszcze nic nie napisali.. i czy to był upadek czy uraz który powstał w inny sposóbb jeszcze nie wiadomo

też słabo wierzę że to był przypadek.. ale lada momenty wszystko się wyjasni.. no i napisałam ze to były wstępne wyniki ...
a na końcowe zostaje nam czekać....

Vikamcia, no tak teraz też to czytałam na wp.pl... A to co wcześniej pisałam to wczesnym południem cZytałam. Moim zdaniem powinni ją rozszarpać! Zas to, ze wzięła i zostawiła to biedne dziecko w gruzach jak jakąś zabawke co już się znudziło. Nie ważne czy nieszczęśliwy przypadek czy specjalnie jej coś zrobiła.. Ta cała historia z porwaniem... Całą Polskę ruszyła... Powinni ją za to wszystko... nie bedę nawet pisać. Serce pęka jak o tym pomysle. :/

A zmieniając temat Zosia jak coś chce krzyczy "daaaaaaaaaaa" mówi też na wszystko "tam" i pokazuje palcem ;P no i jak ją prosimy powiedz mama, aLBO tata to nas tak wyśmiewa ;P. I ma ostatnio jakieś rozwolnienie ;/ Nie wiem od czego ;/. Tak myśle, czy się ni wybrac z nią jutro do lekarki.
No a ja na srodę zapisałam się do ginekolog z tymi moimi wiecznymi @ :).

reklama
Witojcie
a ja was podczytuje, i niewiem jak sie wbic do was;P

Mecze dzieciaki by zabawki posprzatali to odkurze...;] :cool:
Zmienilam wode rybkom ehhhh ;P

Do góry