reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
no tak , husky nie na bloki i dla osoby która będzie o niego dbała i wyczesywała bardzo czesto.. mi też się marzył.. ale ja np nie podjęłabym się psa o którego trzeba dbąć tak bardzo.. ze względu na brak czasu...
wampi jeśli ma uczulenie na sierść poczytaj o psach które nie mają sierści a włosy
duzo o tym pisza i właśnie alergicy takie psy wybierają :-)
wampi jeśli ma uczulenie na sierść poczytaj o psach które nie mają sierści a włosy
duzo o tym pisza i właśnie alergicy takie psy wybierają :-)
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Wampi husky nie linieją ;-)
A z psów włosiastych podobają mi się shit zu ( chyba tak to się pisze ;-) ) ale on się nie nadaje na wioskę to taki kanapowiec, a wątpie że moja 8letnia kocica oddała by mu kawałek swojego "legowiska" ;-)
A z psów włosiastych podobają mi się shit zu ( chyba tak to się pisze ;-) ) ale on się nie nadaje na wioskę to taki kanapowiec, a wątpie że moja 8letnia kocica oddała by mu kawałek swojego "legowiska" ;-)
Witam
Wampi, ja mam shih tzu Moj to nie jest kanapowiec tylko uciekinier cały czas mogłby latac po osiedlu jak taka latawica męska Ale ogolnie kochany pies bo nie zrobi dzieciom krzywdy i nie uczula bo mam ojca alergika
Jesli chodzi o zaręczyny to moj D. oświadczał się w Ustce jak bylismy na festiwalu fajerwerek. Kupił czerwoną różę i jak puszczali te fajerwerki to klęknął. i się spytał czy zostane jego żona i że brdzo kocha itp. itd. A ja bylam w lekkim szoku i mówie do niego: "Tak Tak, ale wstań bo sobie spodnie pobrudzisz, oszalałes" Zbyt romantycznie tego nie rozegrałam ;P.
Wampi, ja mam shih tzu Moj to nie jest kanapowiec tylko uciekinier cały czas mogłby latac po osiedlu jak taka latawica męska Ale ogolnie kochany pies bo nie zrobi dzieciom krzywdy i nie uczula bo mam ojca alergika
Jesli chodzi o zaręczyny to moj D. oświadczał się w Ustce jak bylismy na festiwalu fajerwerek. Kupił czerwoną różę i jak puszczali te fajerwerki to klęknął. i się spytał czy zostane jego żona i że brdzo kocha itp. itd. A ja bylam w lekkim szoku i mówie do niego: "Tak Tak, ale wstań bo sobie spodnie pobrudzisz, oszalałes" Zbyt romantycznie tego nie rozegrałam ;P.
sali04
Mama-to moja kariera
Wampi husky nie linieją ;-)
Kama pisałam niedawno ze chcemy shih tzu ,czekam az znajoma bedzie miala na wiosne i zobaczymy za ile...chyba ze mi sie odwidzi do tego czasu...tak jak zaczełam myslec o piesku tak stale widze kogos z shih tzu
_Roszpunka_
czytałyście paski na tvn24 w
wstępne wyniki sekcji potwierdzają wersję matki , że dziecko upusciła i uderzyło się w główkę... no i nie ma podstaw do zmiany zarzuttów dla matki.;..
ale ja bym jeszcze walczyła o zarzuty za to co zrobiła po upadku.....
wstępne wyniki sekcji potwierdzają wersję matki , że dziecko upusciła i uderzyło się w główkę... no i nie ma podstaw do zmiany zarzuttów dla matki.;..
ale ja bym jeszcze walczyła o zarzuty za to co zrobiła po upadku.....
Vikamcia, ja czytałam gdzies, ze nie jest też w 100 % powiedziane, że od tego upadku zmarła, że był on smiertelny. Poszukałabym tego ;/ ale Zosia mi tutaj chodzi i przeszkadza... Ja i tak jakoś średnio wierze w to cały "wyślizgnięcie się z kocyka po kąpieli"
_Roszpunka_
gosida , pisza ze przyczyną był tepy uraz tyłogłowia..
no ale czy ten uraz był umyślny czy nie jeszcze nic nie napisali.. i czy to był upadek czy uraz który powstał w inny sposóbb jeszcze nie wiadomo
też słabo wierzę że to był przypadek.. ale lada momenty wszystko się wyjasni.. no i napisałam ze to były wstępne wyniki ...
a na końcowe zostaje nam czekać....
no ale czy ten uraz był umyślny czy nie jeszcze nic nie napisali.. i czy to był upadek czy uraz który powstał w inny sposóbb jeszcze nie wiadomo
też słabo wierzę że to był przypadek.. ale lada momenty wszystko się wyjasni.. no i napisałam ze to były wstępne wyniki ...
a na końcowe zostaje nam czekać....
Vikamcia, no tak teraz też to czytałam na wp.pl... A to co wcześniej pisałam to wczesnym południem cZytałam. Moim zdaniem powinni ją rozszarpać! Zas to, ze wzięła i zostawiła to biedne dziecko w gruzach jak jakąś zabawke co już się znudziło. Nie ważne czy nieszczęśliwy przypadek czy specjalnie jej coś zrobiła.. Ta cała historia z porwaniem... Całą Polskę ruszyła... Powinni ją za to wszystko... nie bedę nawet pisać. Serce pęka jak o tym pomysle. :/
A zmieniając temat Zosia jak coś chce krzyczy "daaaaaaaaaaa" mówi też na wszystko "tam" i pokazuje palcem ;P no i jak ją prosimy powiedz mama, aLBO tata to nas tak wyśmiewa ;P. I ma ostatnio jakieś rozwolnienie ;/ Nie wiem od czego ;/. Tak myśle, czy się ni wybrac z nią jutro do lekarki.
No a ja na srodę zapisałam się do ginekolog z tymi moimi wiecznymi @ .
A zmieniając temat Zosia jak coś chce krzyczy "daaaaaaaaaaa" mówi też na wszystko "tam" i pokazuje palcem ;P no i jak ją prosimy powiedz mama, aLBO tata to nas tak wyśmiewa ;P. I ma ostatnio jakieś rozwolnienie ;/ Nie wiem od czego ;/. Tak myśle, czy się ni wybrac z nią jutro do lekarki.
No a ja na srodę zapisałam się do ginekolog z tymi moimi wiecznymi @ .
reklama
Liza
Fanka BB :)
Witojcie
a ja was podczytuje, i niewiem jak sie wbic do was;P
Mecze dzieciaki by zabawki posprzatali to odkurze...;]
Zmienilam wode rybkom ehhhh ;P
a ja was podczytuje, i niewiem jak sie wbic do was;P
Mecze dzieciaki by zabawki posprzatali to odkurze...;]
Zmienilam wode rybkom ehhhh ;P