reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nie wiem:-p'W" to po ang pisze sie V i dlatego tak mi pisalo sie;P
kasiek najszybciej to ślub chce po studiach .

to u was mówi się po ang czy po grecku??

wiem ze W to V po ang... bo wkońcu uzywam tego języka na codzień..
ale zdziwiło mnie ze względu na Twój język :-p no i że nie napisałaś VroclaV tylko Wrocłav :-p

wampi opj biedulko.. tulaski :*
wampi co to za zwierzatko??
Liza od wschodniej strony mieszkasz?? jak tak to do mnie masz ok 150-200km :-p
Malwina jak będę kiedyś w pl nad morzem to chętnie się z Toba spotkam w realu :-)
roxi nie tylko do Ciebie hehe bo i do mnie też :-p
Wampi do Ciebie to ja mam rzut kamieniem :-D
burzowata nie radzę się sugerować wersją policjantów, bo oni się nie znają na sekcji zwłok.. jak widzisz nawet zewnętrznych oględzin jeszcze nie robia bo czekają nadal aż ciałko będzie się nadawało do tego rodzaju badań (słuchałam 5 min temy na tvn24)
a co moze powiedzięc policja... jak cisnęła mała głową o ścianę to mogła mieć nawet wylew wewnętrzny.. także obrażenia nie maja znaczenia ....
dorotkar do mnie 185km :-p

reklama
Myrsini musimy sami kupowac w kazdej szkole ksiazki,a u was szkoly i uczelnie sa odplatne czy panstwo placi?
wampi moja mama wziela psa jak mialam 1,5 roku i mialam go 14 lat,teraz mamy 2 koty ;-) ale zawsze chcialam miec chomika,z tym,ze moja mama by mnie chyba razem z nim wyrzucila jakbym bez zgody przyniosla,jak bedziemy juz sami mieszkac to chcialabym miec kiedys koszatniczke albo popielnice:-) i kota kiedys
ViKamcia mam nadzieje,ze masz racje,ze to naprawde byl nieszczesliwy wypadek,dzisiaj sekcja wiec pewnie cos bedzie wiadomo:-( mnie to wogole jedno zastanawia,bo jezeli maz pomagal jej znosic wozek to musial byc w domu raczej wiec jak nie zauwazyl ze cos jest nie tak? a nawet jak nie wiem na chwile wpadl to raczej zauwazyl ze byla podderwowana,zwlaszcza ze dzialala w szoku podobno... Nie wiem juz sama,dziwne to jest...

Ostatnia edycja:
grecy czesto piszą miasta z angielskim akcentem Krakow-Krakovia
a po grecku Κρακοβια i na forach czesto piszemy po grecku ale nie greckimi literami przykład słowo Ateny po gr to Αθηνα a piszemy tez Athina czyli ang

burzowata, sa szkoły i uczelnie prywatne czyli odpłatne ale szkoły i studia nie prywatne to sa całkowicie za darmo nawet ksiązki rodzice nie kupuja dzieciom do szkół tylko sa od panstwa

dodam ze j grecki jest specyficzny i kto go nie zna nie zrozumie oco mi chodzi pewnie.Greckie Θ to angielskie th

I dlatego tutaj posługujemy sie pisownie ang też bo ktos kto nie ma jezyka gr w telefonie czy komputerze to pisze greckie słowo zastepujac typowo grecką literą angielskim przykład: slowo ΠΙΣΤΕΥΩ znaczy "wierzę" piszemy tez w ten sposób PISTEVO

Ostatnia edycja:
oglądacie tvn24 ..??? jak nie to włączcie...
babka mówi o wszystkim co my zauważyłysmy.. że ojciec jak mógłby nie widzieć sinych ust
że ojciec mówił że znosił wóżek , ale nie mówił ze w dziecku byo dziecko , ze rutkowski zasugerował odpowiedz matce że dziecko wypadło , a sama tego nie powiedziała...
wszystko...

Wampi widzę że też jesteś maniaczką zwierzaków :-D ja do tej pory miałam 2 chomiki, szczura, królika i 2 koty obecnie mam kota i psa, jeśli uda Nam się wymienić płot to na dzień dziecka chcemy kupić Julce labradora lub goldena, a takie odległe największe marzenie to mała stajenka i koń :-) może kiedyś się uda bo J też jest za ;-)

Dorotar,Wapi ja do was i do Lizy też mam blisko ;-) Mieszkam 15km od Wawy

Malwina ja również będąc nad morzem chętnie się spotkam:tak: Ale najpierw uderzam na dziki wschód do Kaamyy :-D

Myrsini u nas nikt by o tym nie pomyślał,żeby podręczniki czy materiały były za free:no:

Umi widzę,że znowu odliczasz do wiosny;-) Ja to bym chciała,żeby mrozy trochę zelżały to wyjadę na urlop,bo teraz się boję, nie chcę,żeby majka mi zamarzła w pociągu:dry:

Co do zaręczyn to moje w ogóle były nijakie:-D Byliśmy w domu M po prostu wyciągnał pierscionek :p

reklama
właśnie mówią w tv że pod koniec marca Grecja zbankrutuje
i ze Wisła zamarzła:szok:

kama mi też się marzy koń :-) i pewnie kiedyś o kupimy bo Vo kocha konie , mój też lubi.. i ja.... :-)
co do zwierząt .. ja się nie wypowiem :-p
bo miałam ich od ogroma...
raz... jednorazowo miałam ok 40 chomików :-)
bo podopuszczaliśmy z rodzeństwem parki :-p to późńiej stalismy na targu i sprzedawaliśmy je za pół ceny hehehe
no i rozdzwaliśmy rodzinie po kilka za darmo :-p

Ostatnia edycja:
Do góry