reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Chyba najblizej to miałybysmy wszystkie do Vikimamci skoro jest ze srodka;)

Malwina to do Ciebie tez nie mam az tak daleko a z Gdanska i okolic mam duzą rodzine bo mój tata pochodzi z pomorza,dokładnie z Kartuz.Babcia i dziadek mają cała rodzine w tych okolicach;)
Co roku jezdzimy ich odwiedzac;)

Helloł

Kasiek do Białej Podlaskiej z mojej miejscowości po lini prostej mam 120km, eee to nie wiele :tak:

Wampi uroczy zwierzak :-)

MalwinaKoniczynce padł laptop muszą kupić nowy, sama nie wiem kiedy do Nas wróci...

Ja wczoraj do pólnocy oglądałam fil "Wzgórze nadziei" przepiekny ale zarazem przerazający....jestem fanką Nicole Kidman i zakochana w Jude Law szczególnie w jego oczach a potym filmie w jego posladkach...scena miłosci przepiekna..jak któras nie ogladała to polecam;)Renée Zellweger osobiście wręczyłabym Oskara za ta role gdyby go nie dostała ;).
Przewidywałam koniec,ale mimo to sie popłakałam;(

Ostatnia edycja:
sali musze obejrzec ten film skoro tak zachwalasz bo lubie takie:tak:

Ja najblizej mam do Kasiek i Wampi chyba;-)

wampi urocze stworzenie:-) ja zawsze chcialam miec chomika czy swinke morska ale mama mi nie pozwalala:confused2:

Dziewczyny wlasnie przeczytalam Sekcja zwłok podważy wersję matki? Policjanci: Na ciele Madzi nie widać obrażeń ona musiala zabic to malenstwo:-( az mi sie plakac chce,jeszcze sie okaze ze ona Madziulke poprostu zostawila tam zywa....

Witajcie. A ja mam 50 km do Wawy, 25km do Skierniewic, więc do kogo mam najbliżej??
Robię właśnie sobie zmianę, jak wyjdzie to wam pokażę.
Co do zaręczyn to mi mój K oświadczył się przed kinem, byliśmy w Złotych Tarasach, czekaliśmy na film, tam są takie mega kanapy i się czaił i czaił, trochę go podejrzewałam co chce zrobić i w końcu poprosił mnie o rękę, poszliśmy na szampana do klubu Velvet też w Tarasach i do kina się spóźniliśmy.

reklama
burzowata, czytajac o tym dziecku od poczatku podejwałam że musiała je zabić skoro je ukryła!Straszne :-(

Pamietacie jak wam mówilam o kuzynce z Polski ktora urodzila dziecko w wieku 16 lat?Rozmawiałam z nia i sie rozchodzi z mezem:-(Po 7 latach małzenstwa, Szkoda!Jak byłam ostatnio w Polsce to wygladali na szczesliwych.

Dziewczyny do tych które studiowały lub studiuja mam pytanie.Na kazdej uczelni jest tam że ksiązki zakupujecie same, panstwo je nie finansuje?U nas to do szkół i na uniwersytety ksiazki sa rozdawane za darmo.

Do góry