reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej ;-)
dorotar ale przystojny duzy facet juz,a jaki elegancki:)

Widze,ze na wspominki o zareczynach sie Wam zebralo:-) ciekawe czy M sie kiedys zbierze do tego i odwazy:-p mi to sie marza jakies takie inne,niespodziewane,cos w stylu co ViKamcia pisala,zeby sie kreatywnoscia wykazal,ale jakie by nie byly to najwazniejsze zeby z milosci i pewnosci:tak:
Ciekawe do ktorej z Was ja mam najblizej :confused:

Wogole to odkrylismy dzisiaj z M ze miedzy lozkiem a sciana jest grzyb i lod.... :szok::baffled: nie wiem jak to mozliwe,ale mam oblodzona sciane:szok: grzyb to bym jeszcze zrozumiala bo blok nie ocieplany,wilgoc jest i kaloryfer na ful jest ale lod???? moja mama ma jutro zadzwonic do administracji bo to nie jest normalne zeby 1,5m od kaloryfera byl lod wewnatrz mieszkania... Nie mowiac o grzybie bo z tym tez powinni cos zrobic bo kazdy w klatce ma z tym zima problem,tym bardziej,ze maly to wdycha...:no:

aa i 2 zab nam idzie;-)

reklama
Burzowata ja też ostatnio odnalazłam lód od parapetu do okna i też się zdziwiłam bo w domu bardzo ciepło i to jeszcze nad kaloryferem:p A ile masz do Radomia??

Hej dziewczyny ;P

Ale dyskusja ;P ehhhh...
Myrsini to ciekawe co tam tego 14ego Twój luby wymysli ;P:)

Co do km jakie mam do zadej to niewiem ;P ja mieszkam praktycznie w centrum tak po srodeczku polski :D
Blisko jest do Lolkak bo do Wawy mam 65km, do radomia mam 47km.;)
a do reszty niewiem ile;P:D

Macie pozdrowienia od młodej, Rafałek oki, ma juz 6 ząbków, siedzi sam i stoi w łóżeczku, sprawy sercowe tez w porzadku ;-)

Witajcie po weekendowo... chciałam nadrobić a tu mi myszka nawaliła i zostałam z tym czymś na laptopie. Trafi mnie zaraz bo nie wygodne to takie że szok

wampi super ten wasz nowy członek rodziny:)

co do lodu w domu u nas tez jest w kuchni na oknie oczywiście od wewnetrznej strony bo na zewnątrz to logiczne:-D:-p

reklama
Witam

My w weekend malowaliśmy jedną siane u nas w pokoju bo juz brudna strasznie była a wczoraj u teściów spędziliśmy popołudnie.

Z tego co wiem ja mam najbliżej do KONICZYNKA ale ostatnio jej nie ma ciekawe czemu????
Jestem z Tczewa do gdańska mam jakieś 30 km!!! wiec kto chętny na spotkano???

Do góry