reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej ;-)
dorotar ale przystojny duzy facet juz,a jaki elegancki:)

Widze,ze na wspominki o zareczynach sie Wam zebralo:-) ciekawe czy M sie kiedys zbierze do tego i odwazy:-p mi to sie marza jakies takie inne,niespodziewane,cos w stylu co ViKamcia pisala,zeby sie kreatywnoscia wykazal,ale jakie by nie byly to najwazniejsze zeby z milosci i pewnosci:tak:
Ciekawe do ktorej z Was ja mam najblizej :confused:

Wogole to odkrylismy dzisiaj z M ze miedzy lozkiem a sciana jest grzyb i lod.... :szok::baffled: nie wiem jak to mozliwe,ale mam oblodzona sciane:szok: grzyb to bym jeszcze zrozumiala bo blok nie ocieplany,wilgoc jest i kaloryfer na ful jest ale lod???? moja mama ma jutro zadzwonic do administracji bo to nie jest normalne zeby 1,5m od kaloryfera byl lod wewnatrz mieszkania... Nie mowiac o grzybie bo z tym tez powinni cos zrobic bo kazdy w klatce ma z tym zima problem,tym bardziej,ze maly to wdycha...:no:

aa i 2 zab nam idzie;-)

reklama
Burzowata ja też ostatnio odnalazłam lód od parapetu do okna i też się zdziwiłam bo w domu bardzo ciepło i to jeszcze nad kaloryferem:p A ile masz do Radomia??

Hej dziewczyny ;P

Ale dyskusja ;P ehhhh...
Myrsini to ciekawe co tam tego 14ego Twój luby wymysli ;P:)

Co do km jakie mam do zadej to niewiem ;P ja mieszkam praktycznie w centrum tak po srodeczku polski :D
Blisko jest do Lolkak bo do Wawy mam 65km, do radomia mam 47km.;)
a do reszty niewiem ile;P:D

Macie pozdrowienia od młodej, Rafałek oki, ma juz 6 ząbków, siedzi sam i stoi w łóżeczku, sprawy sercowe tez w porzadku ;-)

Witajcie po weekendowo... chciałam nadrobić a tu mi myszka nawaliła i zostałam z tym czymś na laptopie. Trafi mnie zaraz bo nie wygodne to takie że szok

wampi super ten wasz nowy członek rodziny:)

co do lodu w domu u nas tez jest w kuchni na oknie oczywiście od wewnetrznej strony bo na zewnątrz to logiczne:-D:-p

reklama
Witam

My w weekend malowaliśmy jedną siane u nas w pokoju bo juz brudna strasznie była a wczoraj u teściów spędziliśmy popołudnie.

Z tego co wiem ja mam najbliżej do KONICZYNKA ale ostatnio jej nie ma ciekawe czemu????
Jestem z Tczewa do gdańska mam jakieś 30 km!!! wiec kto chętny na spotkano???

Do góry