reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hmmm czyli greczynki nie dosc ze na maciezynstwo pózno sie decyduja to i na ślub...u nas tez taka moda nastala hehe;)

No blisko ale z Krakowa do mnie masz 7 godz.jazdy...taki paradoks;)

reklama
sali bo ja mam takie zboczenie ... musi być wszystko od poczatku :-p
kiedyś nie wstawiałam na fb zdjęć , bo wolałam nk , a teraz chcę żeby było wszytsko od poczatku.. narazie jestem na ntapie wstawiania Vi no i wstawiałam sobie po kolei miesiącami od urodzenia , teraz już są akurat jak miała 1,5 r więc zacznę wstawiać z narodzinami Emmy az dojdę do aktualnych :-p

no a co do moich włosów to jest long story :-p bo sama nie wiem w których mi najlepiej buehehhe

kamaaaa koniecznie do Ciebie się musze wybrac , i jeszcze wpadniemy do Pauli na koniec hiihih :-)

hej babeczki;-)
Dopiero jestem bo zostalam sama z malym, Ł chory wiec wyslalam go do rodzicow zeby malego nie zarazil. Wieczorem bylam u sisiadki na gofrach z dzemem i bita smietana;-)niedawno wrocilam, odpoczelam troche bo melgo bawila:-D a i musze sie pochwalic moj kawaler wazy 9100g i ma jakies 77 cm;-)
Marysini ja tam nie wiem jaki sa zwyczaje w Grecji ale u nas jest inaczej w chwili przyjecia pierscionka zgadzam sie na bycie w przyszlosci zona;-)mi Ł oswidczyl sie ponad rok temu i zostalo ustalic kiedy slub, nie zlosc sie na dziewczyny bo dla nas to nowosc i tez bylam zdziwona czytajac to;-)ale juz czaje o co chodzi
Sali wszytstkiego naj;-)
Kama musialas byc niezle zaskoczona przy zareczynach;-)ja mialam zwykle, byla sobota ja poczatki ciazy, straszne mdlosci lezalam w lozku,z pozdzieranym czerwonym lakierem na paznokciach:-Di nagle Ł woarowal z bukietem roz i pierscionkiem;-)
Kasiek nie wiem jak Ty ale ja mam w planach sie z Toba spotkac:-Dprzeciez od pazdziernika ide na mgr do Lublina:-p

Anula nie złoszcze sie bo i ja sie zgodziłam na slub ale za około 6 lat a K chce teraz i w tym cały problem.
Duzy juz Twój synek:)Ucałuj Go odemnie:*
sali, moge leciec na inne lotnisko;)Tylko że nie ma bezposrednich lotów Ateny-Wroclav tylko Ateny- Warszava a potem Wroclav wiec Krakov najblizej

sa w wielu miejscach, na Krecie jest w moim mieście Heraklion i na Chania lotnisko ale żeby dolecieć do Polski to mam przesiadki dwie, Kreta-Ateny-Krakóv albo Kreta-Ateny-Warszava-i dopiero Wroclav

Z Krety nie ma bezposrednich lotow do Polski dopiero z Aten własnie

Ostatnia edycja:
reklama
Kamma taa w linii prostej jakieś 150km:p Ile masz dokładnie do Białej Podlaskiej??

Anetka damy radę kiedyś:p

Myrsini ja też nie chciałam ślubu z brzuchem brać. Nie i koniec to był nasz dzień a ja chciałam się wybawić a znając mnie w ciąży o 21 bym spała między ciastem a półmiskiem z wędliną:p A teraz w tej sytuacji kiedy byś chciała??

Anula baaa tylko na to czekam:p Mam nadzieje że zjazdy będą nam się pokrywać:)

Do góry