reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hmmm czyli greczynki nie dosc ze na maciezynstwo pózno sie decyduja to i na ślub...u nas tez taka moda nastala hehe;)

No blisko ale z Krakowa do mnie masz 7 godz.jazdy...taki paradoks;)

reklama
sali bo ja mam takie zboczenie ... musi być wszystko od poczatku :-p
kiedyś nie wstawiałam na fb zdjęć , bo wolałam nk , a teraz chcę żeby było wszytsko od poczatku.. narazie jestem na ntapie wstawiania Vi no i wstawiałam sobie po kolei miesiącami od urodzenia , teraz już są akurat jak miała 1,5 r więc zacznę wstawiać z narodzinami Emmy az dojdę do aktualnych :-p

no a co do moich włosów to jest long story :-p bo sama nie wiem w których mi najlepiej buehehhe

kamaaaa koniecznie do Ciebie się musze wybrac , i jeszcze wpadniemy do Pauli na koniec hiihih :-)

hej babeczki;-)
Dopiero jestem bo zostalam sama z malym, Ł chory wiec wyslalam go do rodzicow zeby malego nie zarazil. Wieczorem bylam u sisiadki na gofrach z dzemem i bita smietana;-)niedawno wrocilam, odpoczelam troche bo melgo bawila:-D a i musze sie pochwalic moj kawaler wazy 9100g i ma jakies 77 cm;-)
Marysini ja tam nie wiem jaki sa zwyczaje w Grecji ale u nas jest inaczej w chwili przyjecia pierscionka zgadzam sie na bycie w przyszlosci zona;-)mi Ł oswidczyl sie ponad rok temu i zostalo ustalic kiedy slub, nie zlosc sie na dziewczyny bo dla nas to nowosc i tez bylam zdziwona czytajac to;-)ale juz czaje o co chodzi
Sali wszytstkiego naj;-)
Kama musialas byc niezle zaskoczona przy zareczynach;-)ja mialam zwykle, byla sobota ja poczatki ciazy, straszne mdlosci lezalam w lozku,z pozdzieranym czerwonym lakierem na paznokciach:-Di nagle Ł woarowal z bukietem roz i pierscionkiem;-)
Kasiek nie wiem jak Ty ale ja mam w planach sie z Toba spotkac:-Dprzeciez od pazdziernika ide na mgr do Lublina:-p

Anula nie złoszcze sie bo i ja sie zgodziłam na slub ale za około 6 lat a K chce teraz i w tym cały problem.
Duzy juz Twój synek:)Ucałuj Go odemnie:*
sali, moge leciec na inne lotnisko;)Tylko że nie ma bezposrednich lotów Ateny-Wroclav tylko Ateny- Warszava a potem Wroclav wiec Krakov najblizej

sa w wielu miejscach, na Krecie jest w moim mieście Heraklion i na Chania lotnisko ale żeby dolecieć do Polski to mam przesiadki dwie, Kreta-Ateny-Krakóv albo Kreta-Ateny-Warszava-i dopiero Wroclav

Z Krety nie ma bezposrednich lotow do Polski dopiero z Aten własnie

Ostatnia edycja:
reklama
Kamma taa w linii prostej jakieś 150km:p Ile masz dokładnie do Białej Podlaskiej??

Anetka damy radę kiedyś:p

Myrsini ja też nie chciałam ślubu z brzuchem brać. Nie i koniec to był nasz dzień a ja chciałam się wybawić a znając mnie w ciąży o 21 bym spała między ciastem a półmiskiem z wędliną:p A teraz w tej sytuacji kiedy byś chciała??

Anula baaa tylko na to czekam:p Mam nadzieje że zjazdy będą nam się pokrywać:)

Do góry