reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Sali a ja czasem bywam w brzydzi ;-)

Vi i Marysini :-)powiem Wam że się ubawiłam :-) ale wy zabawne jesteście - obie ;-)

Widocznie w grecji jest tak że jak są zaręczyny to są parą taką PARĄ ze sobą a jak chłop chce żeby narzeczona była jego żoną to musi uprosić zgodę na ślub :cool2:

jedni mają tak a inni siak ;-) nie jest to normą w Pl i pewnie w kraju wiecznego Ciepła u Vikamci :-) ale przyjmijmy że tak jest i basta

laski z Pilandu i okolic to może byśmy się spotkały CO ?
a Ashearę to i ja znam osobiście ale pipka wyjechała

Vikamcia, pytaj sie co chcesz ale musisz zrozumiec ze ja mimo że dobrze pisze i czytam po polsku to mam problem z ułozeniem zdania i nieraz potrzebuje wiecej czasu by cos napisac.I jesli napisałam że K zawsze mnie czyms zaskoczy i miałam cudowne zareczyny a pozniej napisalm że były zwyczajne to mialam na mysli że były takie jakich wiele ale dla mnie wyjątkowe bo wynajął cala restauracje dla nas, były piekne bukiety balonów, i caly wystrój super!A specjalnie dla mnie wynajął zespół ktory uwielbiam!I dla mnie to było bardzo romantyczne przezycie a przedewszystkim sam moment zareczyn.Ale takie imprezy to tutaj standart i niemal wszyscy tak je robią.Byle z rodziną i przyjaciółmi, niemal jak wesele

I jak dla mnie to były bardziej cudowne niz zareczyny w balonie czy na łódce bo w gronie najblizszych a zaraz potem mielismy bardzo romantyczny tydzień tylko we dwoje na Cyprze
anetka, każde zareczyny są wyjątkowe!Twoje również:)
rox, wiem wiem że to musiało byc zabawne hehe.Czasami nie wiem czy cos napisać bo wyjdzie jakies nieporozumienie ;P

W Grecji po zareczynach para tez może sobie ustalić date slubu ale u nas jej nie było bo K wiedział że na slub zgodze sie dopiero za 4-6 lat!I nie było sensu ustalać terminu.I sie zgodził na te warunki ale teraz pojawiło sie dziecko i K chce wziąc slub teraz a ja nie chce i dlatego sie mnie ciągle pyta i wraca do tematu

Ostatnia edycja:
Kasiek my do siebie nie mamy aż tak strasznie ;-)

A z reszty to najbliżej mam do Pauli i Ewi :tak:

Myrsyni dobrze gada każde zaręczyny są wyjątkowe nie ważne gdzie i kiedy, najpiękniejsza jest miłość która z tego płynie :-)

Myrsini o prosze przypomniałas sobie ze jednak zaszalał;P

Rox czemu Brzydzia,przeciez to piekne miasto...mi sie Bydzia podoba ciesze sie ze tu mieszkam;);)

Myrsin to ja juz sobie wyobrazam Twoje wielkie greckie wesele;)

Ostatnia edycja:
myrsini to jesli nie umiesz ubierać słów wzdania to się nie dziw że ktoś o cos pyta chce się dokładniej dowiedzieć..
a ty każde pytanie odbierasz jako atak na Twoją osobę....
bo jak się coś spytać to piszesz ze już się ktoś czepia... dla mnie to troszkę nie na miejscu zeby nie móc zadać pytania bo zaraz afera.... zamiast normalnej odpowiedzi....

rox:-p

edit rox ja mam do Ciebie 220km :-)
kama a do Ciebie 400 :-p
sali do Ciebie 150 :-p
a do umi tez mam koło 450 km :sorry:

Ostatnia edycja:
Do mnie tylko 150??/ale to ze swojego rodzinnego miasta hehe a skad jestes?

Vikamcia czemu na FB tylko fotki Viki wstawiasz??
100 razy lepiej Tobie w cimnych włoskach;)w tych rudych z grzywka najlepiej;)

Ostatnia edycja:
reklama
ja bym sie z checia z wami spotkała:DJesli któras by miała ochote oczywiście;P
kasiek, gratuluje !
sali, K bierze pod uwage także slub połaczony z chrztem-taka moda grecka , jesli nie chce brac slubu w ciąży: Rofl:

samolotem mam do was blisko dziewczynki do Crakova 2.30 minut

Do góry