reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

sali, ale liczy sie jak sie K zachował a nie czy były robione w restauracji!Jesli cudowne to znaczy tylko ile euro wydał na nie?
Vikamcia, przyjecie pierscionka to nie jednoznaczne z byciem zoną!Pierscionek przyjełam jako jego narzeczona a slub to inna sprawa bynajmniej tutaj.
Po zareczynach pojechalismy na tydzien na Cypr a same zareczyny były na miejscu z rodzicami naszymi i goscmi

I napisalam że mnie zaskoczył miło tymi zareczynami bo były moja niespodzianka ale i sama restauracja byla wyjatkowa i w cudownym miejscu cala impreza cudna

Ostatnia edycja:
reklama
HAHAHA TERAZ ZGUPIAŁAM!!
Cały czas myslałam ze zaręczyny to proszenie aby zostac czyjas zoną...w koncu facet pyta czy zostaniesz moja żona?/
Czyli o co sie Ciebie pytał przy tamtych zareczynach?:)

Nie ile euro wydał tylko pisąłas ze ma zawsze super pomysły i Cie zaskakuje o to mi chodziło,myślalam ze cos szalonego wymyślił;)

myrsini edytowałas posta i coś do niego dodałaś więc i ja dopowiem do tego ....
napisąłas że się zgodziłaś na zaręczyny , i że jestes jego narzeczoną , wiec wiadomo ze się zgodziłas na to ze w przysłzości bedziesz chciała ślubu z nim..

teraz piszesz że on chyba planuje zaręczyny... wielkie nie chalo.. powiażnie....

pewnie napiszesz że źle sformuowałas odpowiedx i Cię nie zrozumiałyśmy...
ale poz aręczynach planuje się tylko datę slubu.. a nie znów się zaręcza....
raz piszesz że powiedziałas tak raz mówisz że coagle odpowiadasz mu nie...
jakas niezdecydowana jesteś..

no a datę ślubu ustala się wspólnie... :-) więc nie wiem o co on cie miałby jeszcze prosić po zaręczynach :-]

a co do sali nie widziałam zeby pytała ile Euro wydał.... nikt o to nie pyta.. ja zawsze powtarzam ze do kreatywności kasa jest nie potrzebna...

myrsini przyjęcie poerscionka to własnie nic innego jak zgoda na slub .. pozostaje tylko wspólne wybranie daty .. co pisałam powyzej..
ale ty piszesz że on chce Cie po coś jeszcze prosić więc nie wiem o co.. skoro o rękę już poprisił....

cokolwiek się ciebie nie spuytać to wielkie oburzenie z Twojej strony ze ktoś się czepia... to jak mamy Cię o coś pytać ..
może w formie "pani Myrsini moze pani mi odpowie jak zadam pytanie"
bo inna forma to czepianie się lub wypytywanie o kase :no:

kamaaa to się ciesz ;-) hehe choć jak móisz nigdy nie wiadomo

Ostatnia edycja:
Myrysin wiec sie zgodziłas czy powiedzialas Nie???

"Mozliwe, że będzie tam prosił mnie o rękę, licząc ze nie powiem NIE
p.gif
Tak podejrzewa też moja przyjaciółka no a może sie myli i K dał sobie spokój po ostatnim razie jak mnie zapytał a ja mu powiedziałam że nie potrzebuje zadnego dokumentu na to że sie kochamy to znaczy slubu
rofl.gif
On sie pyta dlaczego Go nie chce a ja Go uwielbiam!!"

"Zareczyny jak zaręczyny
wink2.gif
Byly piękne bo niespodziewane i K organizował je w restauracji a ja sie zgodziłam mimo mlodego wieku jak na Grecje to bardzo szybko nie mialam nawet 21 lat
wink2.gif
i K nie był pewny wtedy czy sie zgodzę ale sie zgodziłam a On miala lzy w oczach ze szczescia...
blink1tu.gif
"

Ostatnia edycja:
Mnie J pytał " wyjdziesz za mnie?" myśłalam że to jest jednoznaczne ale człowiek całe życie się uczy ;-)

Nasze zaręczyny mega niespodzianką, wyszliśmy w piątkowy wieczór ze znajomymi do pubu na karaoke świetnie się bawiliśmy, nic nie podejrzewałam o 24 (dogadał wcześniej wszystko z DJ'em) J wyprowadził mnie na środek sali klęknął wyjął pierścionek i poprosił mnie o rękę, w tle leciała "Wielka Miłość" Seweryna Krajewskiego, kelnerka przyniosła szampana -ideał :-) najlpeszy był jakiś gość podczas kiedy J mi się oświadczał krzyknął "nie rób tego skończysz tak jak ja" :-D myślałam że padnę ;-)

Vikamcia, przeczytaj jeszcze raz!Napisalam że mozliwe że planuje poprosic mnie o rękę bym została jego żoną!!Zresztą pytał sie juz kilka razy ale teraz 14 jedziemy i napisałam że pewnie tam mnie znowu poprosi...I przeciez piszę cały czas że chce slub z nim w przyszłości ale nie teraz !
sali, do tej pory pytał sie kilka razy i powiedziałam NIE czyli że nie zgadzam sie na slub teraz
W Grecji sie pyta przy zareczynach czy zostane jego narzeczoną a przy slubie czy zostane zoną ale to inaczej brzmi po grecku;-)
kaam pieknie!U mnie K też ukląkł mieliśmy muzyke na żywo, zespół tak zwane buzuki greckie

Vikamcia nie bądz taka bo wiesz oco mi chodzi lapiesz mnie za każde słowo a teksty typu restauracja to banał nie jest na miejscu!Po pierwsze to gdzie miałby zrobic te zareczyny by były wyjątkowe?Na księżycu;P
Była piekna restauracja, muzyka na zywo-mój ulubiony zespół zresztą, sala pieknie wystrojona, K ze lzami w oczach to nie jest wyjatkowe?!!A po zareczynach pobyt na Cyprze.Co niby szalonego miał wymislic, nie rozumiem

Ostatnia edycja:
Ja na temat moich zareczyn sie nie wypowiem hahaha.

Były mega nieromantyczne:-Dale ze mnie żadna romantyczka wiec jakoś mnie to nie wzruszyło,i wspominam to ze smiechem teraz;')

myrsini myslisz osoby i mnie obrażasz!
lepiej przeczytaj kto pisał że zaręczyny w restauracji to banał...

ja napisałam ze też miała m w restauracji... a raczej przed pójściem do restauracji..
a wyjątkowe .. czyli jakieś niespodziewne to takie jakie napisała kama....

albo masz problem ze zrozumieniem albo z sobą samą...

edit a wyjątkowe zaręczyny... zabranie w nocy w jakieś piękne miejsce.. wypłyniecie łódka na jezioro, lot balonem :-)
mi się coś takiego marzyło np :-p
to są wyjątkowe zaręczyny....

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki
kasiek, trzymam kciuki za wyniki!
no fakt, nalezy sie nam ten wypoczynek, mieliśmy ostatnio troche stresów , egzaminy moje też mnie stresują ale zaliczam abrdzo dobrze i jeszcze 3 przedemną;-)K tez miał cięzkie tygodnie wiec taki wyjazd dobrze nam zrobi.Tym bardziej że kochamy góry i taka zmiana klimatu z ciepłej Krety na górskie powietrze to cos cudownego.Jutro mamy mieć 19 stopni;-)Wiec co tu dużo mówić..
K zrobił rezerwacje w hotelu na 14 lutego i wiecej nic nie wiem bo to niespodzianka, chyba walentynkowa:-):-p
Wiem tez że nie bedzie to "nasz" hotel do którego jezdzimy co zime tylko suita połozona duzo dalej od stoku narciarkiego więc chyba skupimy sie tylko na spacerkach i wdychaniu górskiego powietrza :-)Mozliwe, że będzie tam prosił mnie o rękę, licząc ze nie powiem NIE:-pTak podejrzewa też moja przyjaciółka no a może sie myli i K dał sobie spokój po ostatnim razie jak mnie zapytał a ja mu powiedziałam że nie potrzebuje zadnego dokumentu na to że sie kochamy to znaczy slubu:rofl2: On sie pyta dlaczego Go nie chce a ja Go uwielbiam!!

Sorry że tak o sobie ale mam tyle emocji w sobie że nie ogarniam niczego
Całuje :**uważajcie na siebie pa

tu pisze że bedzie prosil mnie o reke czyli miałam na mysli że o slub poprosi a nie o zareczyny.Zreszta jestesmy juz zareczeni co pisze na profilu

A przeciez K zaskoczyl mnie tak samo jak u kaama wiec były niespodzianką
I wiem że to sali pisała o tym banał;)

reklama
Vikamcia nie bądz taka bo wiesz oco mi chodzi lapiesz mnie za każde słowo a teksty typu restauracja to banał nie jest na miejscu!Po pierwsze to gdzie miałby zrobic te zareczyny by były wyjątkowe?Na księżycu;P
Była piekna restauracja, muzyka na zywo-mój ulubiony zespół zresztą, sala pieknie wystrojona, K ze lzami w oczach to nie jest wyjatkowe?!!A po zareczynach pobyt na Cyprze.Co niby szalonego miał wymislic, nie rozumiem

tu pisze że bedzie prosil mnie o reke czyli miałam na mysli że o slub poprosi a nie o zareczyny.Zreszta jestesmy juz zareczeni co pisze na profilu

A przeciez K zaskoczyl mnie tak samo jak u kaama wiec były niespodzianką
I wiem że to sali pisała o tym banał;)
to dlaczego napisałas to w moim kierunku przy moim nicku a nie sali??
Wyjasnij mi to.. bo dla mnie to jest oskarżenie mnie o te słowa i to jeszcze z wykrzyknikiem...

nie rozumiem jak moze Cię prosić o slub... to co mówił jak dawał Ci pierścionek??
bo mój to samo co Kamy "czy zostaniesz moją żoną"
a Kosta co powiedział wtedy??
no a przecież datę slubu się ustala wspólnie , nie prosi się o to ...

Do góry