reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No własnie straszna cisza dziś.

DSC00013.jpgDziś mam 2 miesiące.

A u mnie jutro zmiany

reklama
ViKamcia nie zdążyłam przeczytać co tam pisałaś, ale też pozdrawiam Twoich szpiegów :-D:-p

Sali Wszystkiego najlepszego!! :-)

Myrsini opowiadaj jak Ci się K oświadczył ;-):-)

dorotar ale słodziak :tak: a jakie ma włosy długie :szok:

Zuzia wczoraj pojechała do teściów i została u nich na noc ;-) Teraz czekamy aż wróci :tak: Wczoraj i dzisiaj prawie ciągle graliśmy na xboxie, zakwasy mam jak nic :-D przyjemne z pożytecznym, gramy i od razu palimy kalorie :-D:-p

ale wy ciekawe:-pZareczyny jak zaręczyny;-)Byly piękne bo niespodziewane i K organizował je w restauracji a ja sie zgodziłam mimo mlodego wieku jak na Grecje to bardzo szybko nie mialam nawet 21 lat;-) i K nie był pewny wtedy czy sie zgodzę ale sie zgodziłam a On miala lzy w oczach ze szczescia...:blink:
dorotar, sliczny maluszek :*

Myrsin to mialas juz zareczyny czy w walentynki bedzie cie o reke prosił??/vos nie czaje ale moze to od kaca haha

Juz doczytałam,to drugie zareczyny ....w sumie te pierwsze to nic orginalnego ..restauracja??banał;)
Myslalam ze na białym koniu po Ciebie do domu podjechał";_)

Ostatnia edycja:
jestesmy zareczeni a teraz prosi cały czas bym zostala jego żoną.A jak sie pisze, że prosi o rekę przy zareczynach też?Bo ja myslalam że tylko do zostania żoną:confused:

myrsini no skoro piszesz ze takie były cudowne , a teraz nie chcesz pisac tylko poiszesz że normalne .. to normalnie nie wiem , normalne czy cudowne..??
ja tez miałam zaręczyny w restauracji znaczy miałam w domu .. D pozapalał świeczki posypał po pokoju płatki róz.. ja się kąpałam weszłam do pokoju a on klęczał i poprosił mnie o rękę..
a później była retsuracja.. spacer po plazy ... w nocy wśród gwiazd...
i dłuuga noc :-
było super..

ale jak piszesz że tylko w restauracji byliście to w sumie nic szczególnego :-) zaręczyny jak zaręczyny :-)

a chyba skoro daje Ci pierścionek zaręczynowy to prosi o rękę a Ty "zaręczasz" ,mu że tak jesteś już jego i chcesz za niego wyjść w przysżłości

no sali dobrze zwróciła uwagę.. to wkońcu powiedziałaś mu Tak będę Twoją zoną czy nie?? skoro przyjęłaś pierścionek to czemu piszesz że nie zgodziłaś się na bycie żoną.. nie rozumiem..
zaręczyny sa przed ślubem i od tego momentu się planuje wspólne życie...

Ostatnia edycja:
a ty sie znowu czepiach:-pwiadomo że cudowne ale co mam pisać szczegóły?!Piekne były bo K był bardzo wzruszony a ja sie czułam wyjatkowa i wszystko extra z organizował

Może..nie wiem bo w Grecji nie prosi sie o rekę.;PCzyli poprosi mnie o rękę ponownie tylko że teraz jako zone

przyjełam pierscionek zareczynowy a co to ma do slubu?Moge cale zycie z nim być jako jego narzeczona.I wiadomo że jestem Jego nie rozumiem twoich docinek znowu??

Ostatnia edycja:
Helloł

Kamcia wspólczuje... mi się wydaje ze mnie nikt nie podczytuje, ale pewności też nie mam :no:

Dorota buziaczki na 2 miesiące, śliczny brzdąc, czuprynkę ma bardzo imponującą.

Myrsini miłego wyjazdu życzę :-)

reklama
myrsini nie czepiam się tylko by klam ciekawa co takiego super wymyslił Twój K..
bo ja miałam normalnie w restauracji , jednak z jakimis szczegółami jak opisałam wyżej ..
choć marzyło mi się żeby mnie zabrał w jakieś ciekawe miejsce i tam poprosił o rękę :-)

i dlatego myslałam z ebyło coś szczególnego u was , ale zwykła kolacja...
wiadomo ze to jest cudowna chwila , ale mi chodziło o pomysłowość... :-p

Do góry