reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
słuchałam właśnie polsat news i mówili że jesli sekcja zwłok wykaże a da się to udowodnić że Madza jeszcze żyła gdy ta ją porzuciła w tym miejscu to bedzie miała poważniejsze zarzuty , bądź jesli się okaże że to było faktycznie zabójstwo... i bedzie wymierzona odpowiednia kara....
a jesli bedzie to faktycznie nieumyślne to odpowie za utrudnianie śledztwa , i za to ze porzuciła ciało dziecka ... jak i również za nie udzielenie dziecku pierwszej pomocy....
aha no i jeszcze powiedzieli że wg psychologów była poczytalna w trakcie swoich poczynań i to idzie również na jej niekorzyść !
coś jeszcze ale zapomniałam

Cześć laski.

Od dziś mam urlop więc postaram się częściej wpadać:tak:
Nie wypowiadam się na temat Madzi,bo aż łzy napływają do oczy. :no::no::-:)-:)-(

Vikamcia no to trzymam kciuki za nowa chatę :tak:A jaki macie metraż? zazdroszczę tego jacuzzi :-p:-p

Witajcie dziewczynki
kasiek, trzymam kciuki za wyniki!
no fakt, nalezy sie nam ten wypoczynek, mieliśmy ostatnio troche stresów , egzaminy moje też mnie stresują ale zaliczam abrdzo dobrze i jeszcze 3 przedemną;-)K tez miał cięzkie tygodnie wiec taki wyjazd dobrze nam zrobi.Tym bardziej że kochamy góry i taka zmiana klimatu z ciepłej Krety na górskie powietrze to cos cudownego.Jutro mamy mieć 19 stopni;-)Wiec co tu dużo mówić..
K zrobił rezerwacje w hotelu na 14 lutego i wiecej nic nie wiem bo to niespodzianka, chyba walentynkowa:-):-p
Wiem tez że nie bedzie to "nasz" hotel do którego jezdzimy co zime tylko suita połozona duzo dalej od stoku narciarkiego więc chyba skupimy sie tylko na spacerkach i wdychaniu górskiego powietrza :-)Mozliwe, że będzie tam prosił mnie o rękę, licząc ze nie powiem NIE:-pTak podejrzewa też moja przyjaciółka no a może sie myli i K dał sobie spokój po ostatnim razie jak mnie zapytał a ja mu powiedziałam że nie potrzebuje zadnego dokumentu na to że sie kochamy to znaczy slubu:rofl2: On sie pyta dlaczego Go nie chce a ja Go uwielbiam!!

Sorry że tak o sobie ale mam tyle emocji w sobie że nie ogarniam niczego
Całuje :**uważajcie na siebie pa

nie zmienialam nic w poscie tylko zamiast cytowac dałam na edytuj;)

Ostatnia edycja:
Vikamcia Ciebie tez ktos podczytuje?:szok: Co się porobiło na tym świecie? :confused:

myrsini zazdroszczę wyjazdu. M to zapewne jak zawsze oleje temat i nici z walentynek ;-) a jak z odpowiedzią powiesz tak?? :-)

lolka no niestety,... musiałam skasować mojego poprzedniego posta bo już mój D jak wrócił z pracy pytał czy z kimś rozmawiałam na temat o którym pisałam bo już się znajomi pytają czy to prawda czy nie:eek: a nikomu nic nie mówilismy ,
tylko ja napisałam na forum....

ciekawe życie mam to się interesują ;-)
jakaś masakra:-) może zacznę opisywac ze szczegułami ci i jak robię dla ułatwienia sledztwa :-p bueheehhe
a tak na poważnie to zastanawiam się czy cokolwiek jeszcze pisac na forum...:/

lolka no niestety,... musiałam skasować mojego poprzedniego posta bo już mój D jak wrócił z pracy pytał czy z kimś rozmawiałam na temat o którym pisałam bo już się znajomi pytają czy to prawda czy nie:eek: a nikomu nic nie mówilismy ,
tylko ja napisałam na forum....

ciekawe życie mam to się interesują ;-)
jakaś masakra:-) może zacznę opisywac ze szczegułami ci i jak robię dla ułatwienia sledztwa :-p bueheehhe
a tak na poważnie to zastanawiam się czy cokolwiek jeszcze pisac na forum...:/

Ludzie interesują sie cudzym życiem jak ich jest nudne!!

Melduje sie pourodzinowo-kacykowo;))

Było mega!!!

Za chwile wpada szwagierka,bo jakby nie patrzec dzisiaj mam urodziny:cool2:

sali też tak uważam :-)
a ja mam bardzo interesujace życie :-) duzo sie u nas dzieje :-p to niepożądane osoby szpiegują.... :eek:

no gdzie ejsteście babole??? zadnej nie ma??
buuuuuuuuu

reklama
lolkak, my specjalnie dla walentynek tam nie jedziemy tylko ogólnie dla wypoczynku no ale przy okazji K chce swietować miedzy innymi i ten dzień ;-)A czy bym sie zgodzila?Nie wiem:-pMarzy mi sie piekne wesele w białej sukni ale nie w ciąży!Przyjaciółka mówi że jestem głupia ze sie nie godzę bo i tak szybko zgodzilam sie na zaręczyny a teraz jest dziecko wiec nie powinnam zwlekać.pewnie K mnie czyms zaskoczy bo zareczyny mieliśmy cudowne w ogóle to wszystkie jego niespodzianki są boskie;-)Sama nie wiem

sali, wszystkiego najlepszego!!

Do góry