reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
słuchałam właśnie polsat news i mówili że jesli sekcja zwłok wykaże a da się to udowodnić że Madza jeszcze żyła gdy ta ją porzuciła w tym miejscu to bedzie miała poważniejsze zarzuty , bądź jesli się okaże że to było faktycznie zabójstwo... i bedzie wymierzona odpowiednia kara....
a jesli bedzie to faktycznie nieumyślne to odpowie za utrudnianie śledztwa , i za to ze porzuciła ciało dziecka ... jak i również za nie udzielenie dziecku pierwszej pomocy....
aha no i jeszcze powiedzieli że wg psychologów była poczytalna w trakcie swoich poczynań i to idzie również na jej niekorzyść !
coś jeszcze ale zapomniałam

Cześć laski.

Od dziś mam urlop więc postaram się częściej wpadać:tak:
Nie wypowiadam się na temat Madzi,bo aż łzy napływają do oczy. :no::no::-:)-:)-(

Vikamcia no to trzymam kciuki za nowa chatę :tak:A jaki macie metraż? zazdroszczę tego jacuzzi :-p:-p

Witajcie dziewczynki
kasiek, trzymam kciuki za wyniki!
no fakt, nalezy sie nam ten wypoczynek, mieliśmy ostatnio troche stresów , egzaminy moje też mnie stresują ale zaliczam abrdzo dobrze i jeszcze 3 przedemną;-)K tez miał cięzkie tygodnie wiec taki wyjazd dobrze nam zrobi.Tym bardziej że kochamy góry i taka zmiana klimatu z ciepłej Krety na górskie powietrze to cos cudownego.Jutro mamy mieć 19 stopni;-)Wiec co tu dużo mówić..
K zrobił rezerwacje w hotelu na 14 lutego i wiecej nic nie wiem bo to niespodzianka, chyba walentynkowa:-):-p
Wiem tez że nie bedzie to "nasz" hotel do którego jezdzimy co zime tylko suita połozona duzo dalej od stoku narciarkiego więc chyba skupimy sie tylko na spacerkach i wdychaniu górskiego powietrza :-)Mozliwe, że będzie tam prosił mnie o rękę, licząc ze nie powiem NIE:-pTak podejrzewa też moja przyjaciółka no a może sie myli i K dał sobie spokój po ostatnim razie jak mnie zapytał a ja mu powiedziałam że nie potrzebuje zadnego dokumentu na to że sie kochamy to znaczy slubu:rofl2: On sie pyta dlaczego Go nie chce a ja Go uwielbiam!!

Sorry że tak o sobie ale mam tyle emocji w sobie że nie ogarniam niczego
Całuje :**uważajcie na siebie pa

nie zmienialam nic w poscie tylko zamiast cytowac dałam na edytuj;)

Ostatnia edycja:
Vikamcia Ciebie tez ktos podczytuje?:szok: Co się porobiło na tym świecie? :confused:

myrsini zazdroszczę wyjazdu. M to zapewne jak zawsze oleje temat i nici z walentynek ;-) a jak z odpowiedzią powiesz tak?? :-)

lolka no niestety,... musiałam skasować mojego poprzedniego posta bo już mój D jak wrócił z pracy pytał czy z kimś rozmawiałam na temat o którym pisałam bo już się znajomi pytają czy to prawda czy nie:eek: a nikomu nic nie mówilismy ,
tylko ja napisałam na forum....

ciekawe życie mam to się interesują ;-)
jakaś masakra:-) może zacznę opisywac ze szczegułami ci i jak robię dla ułatwienia sledztwa :-p bueheehhe
a tak na poważnie to zastanawiam się czy cokolwiek jeszcze pisac na forum...:/

lolka no niestety,... musiałam skasować mojego poprzedniego posta bo już mój D jak wrócił z pracy pytał czy z kimś rozmawiałam na temat o którym pisałam bo już się znajomi pytają czy to prawda czy nie:eek: a nikomu nic nie mówilismy ,
tylko ja napisałam na forum....

ciekawe życie mam to się interesują ;-)
jakaś masakra:-) może zacznę opisywac ze szczegułami ci i jak robię dla ułatwienia sledztwa :-p bueheehhe
a tak na poważnie to zastanawiam się czy cokolwiek jeszcze pisac na forum...:/

Ludzie interesują sie cudzym życiem jak ich jest nudne!!

Melduje sie pourodzinowo-kacykowo;))

Było mega!!!

Za chwile wpada szwagierka,bo jakby nie patrzec dzisiaj mam urodziny:cool2:

sali też tak uważam :-)
a ja mam bardzo interesujace życie :-) duzo sie u nas dzieje :-p to niepożądane osoby szpiegują.... :eek:

no gdzie ejsteście babole??? zadnej nie ma??
buuuuuuuuu

reklama
lolkak, my specjalnie dla walentynek tam nie jedziemy tylko ogólnie dla wypoczynku no ale przy okazji K chce swietować miedzy innymi i ten dzień ;-)A czy bym sie zgodzila?Nie wiem:-pMarzy mi sie piekne wesele w białej sukni ale nie w ciąży!Przyjaciółka mówi że jestem głupia ze sie nie godzę bo i tak szybko zgodzilam sie na zaręczyny a teraz jest dziecko wiec nie powinnam zwlekać.pewnie K mnie czyms zaskoczy bo zareczyny mieliśmy cudowne w ogóle to wszystkie jego niespodzianki są boskie;-)Sama nie wiem

sali, wszystkiego najlepszego!!

Do góry