reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ostatnio byłam na romantycznej komedii z Justin Timberlake pod tutułem greckim "Ohi mono fili"(Οχι μονο φιλοι) po angielsku to Not just friends któras ogladala?
Vikamcia, własnie na tym pierwszym avatarku byłam bardziej opalona;-)
kaama, gratulacje dla przyjaciółki
Umi, 100 lat kochana!!

Ostatnia edycja:
reklama
anetka błaś w Pile i nic nawet słowa...na kawę byś wpadła :rofl2:

mrysini :-) ja Cię tu na pojedynek piękności wyzywam a Ty cicho siedzisz że niby nie doczytałaś :> fooszka strzelam :-D

Przetłumaczyłam ten twój grecki tekst w translatorze i przetłumaczyło tak:Nie just frends ..na polski mialo byc buhahah

Ohi mono fili po polsku znaczy nie tylko przyjaciele/ nie jedynie przyjaciele
rox, nie ma co sie bic uwazam Cie za bardzo ładna dziewczynę;-)

Hej Dziewczyny. Kurcze, wiem, że dawno mnie nie było, ale jak mam być szczera to mało mam czasu dla siebie jak Mycha dziennie chodzi spać o 21, lub po, a J. ma prawie zawsze na ranną zmianę do pracy, co powoduje, że nie daje mi zbytnio na necie posiedzieć bo lepiej ten czas spędzić we dwoje. Więc na necie bywam krótko. I nadrabiałam sporo, ale chyba jeszcze ok 100str mi zostało. Nadrobię, dla samej siebie, bo lubię wiedzieć co się działo, ale teraz się odzywam bo nim bym nadrobiła te 100str to znowu bym się nie odezwała tak szybko;-)
Martynka miała ospę. W sumie jeszcze ma krostki, ale w sobotę to już będzie 3ci tydzień jak ma ospę wietrzną. Przechodziła super:tak: W ogóle się nie drapała, miała obsypane wsjo prócz buzi można powiedzieć bo z buzi zaatakowało brodę tylko, więc pikuś. Najbardziej mnie wnerwia to smarowanie jej pudrem w płynie bo każdą krostkę trzeba a z tego się leje i mi papra wszystko:-p Ostatnio Martynka złapała katarek, ale chyba mija już na szczęście.
Zapisałam się do Oriflame z jakieś 1.5tyg temu, albo już 2. I się wciągam w to:-) Najbardziej mi się podoba mój rabat na wszystko 30%:-)
Chyba nic poza tym.. No mrozy straszne.
I Mała Gaduła mówi już niemal wszystko i zdania też, takie proste, ale ładnie mówi. I już chyba od tygodnia ma suche pampersy po nocach. Jak tak dalej będzie to się pozbędziemy i noc pampka bo tak to nie nosi, nocnikuje od listopada bardzo ładnie i pampka ma tylko na noc.

Wiem, że było o znakach zodiaku z ponad 100str temu chyba:-D Nadrabiałam:-D Ja jestem ryby, J. lew a Mała strzelec.

Lecę nadrabiać sobie dalej bo mam troszkę czasu, tymczasem życzę spokojnej nocki:-) I dziękuję za pamięć:-) I pw:-) Buźka;****

Ahaaaa Młodamamusia gratuluję nowego związku:-) Bądź szczęśliwa:-)

rox nie chciałam Ci się zwalać na kawę z mężem, mamą i bratem :-D:-p

Vegas fajnie, że jesteś ;-) Dobrze, że Martynka tak łagodnie przeszła ospę, no i już ma to za sobą, w przedszkolu czy szkole już się przynajmniej nie zarazi ;-)

No Vegas witamy;))

A ja dzisiaj mialam klientke i pyta czy kaja do przedszkola chodzi a ja ze ona dopiero 3 w czerwcu bedzie maiala..a ona no co ty??myslalam ze ona ma 4 ,moj syn ma 3,5 to przy niej dzidzus hahaha..a ta kolory przy niej rozróżniała bo miala miśki,do 10 je policzyła heheheh

VEGAS Dobrze że jesteś. Na przyszłość czasem się odezwij.
MYRSINI ja chyba0oglądałam ale u nas to chyba inny tytuł był. Bo to0chyba nie to co "to tylko seks"

reklama
Dobrze, odezwę się 'czasem':-p Niestety ostatnio mam słabo z czasem dla siebie;)
Ale nadrabiam sobie stare tematy i nawet temat aborcji przeszłam, na który wypowiadać się nie zamierzam bo nie ma powodu, żadna forumowa koleżanka tego nie zrobiła, więc po co pisać o czymś czego nie ma w bliskim otoczeniu, a Mała-Czarna pisała czy jest jedyną mamusią, która planowała dziecko - my z J. planowaliśmy Martynkę, 7 miesięcy się o nią staraliśmy, dla mnie wieki! Mam nadzieję, że przy drugim będzie mniej czekania;-)

Gosdia gratki dla Zosi, że sama już chodzi:) Hoho, aż mnie na wspomnienia wzięło:) Moja miała rok jak zaczęła samodzielne chodzić:)

Ostatnia edycja:
Do góry