Hej Dziewczyny. Kurcze, wiem, że dawno mnie nie było, ale jak mam być szczera to mało mam czasu dla siebie jak Mycha dziennie chodzi spać o 21, lub po, a J. ma prawie zawsze na ranną zmianę do pracy, co powoduje, że nie daje mi zbytnio na necie posiedzieć bo lepiej ten czas spędzić we dwoje. Więc na necie bywam krótko. I nadrabiałam sporo, ale chyba jeszcze ok 100str mi zostało. Nadrobię, dla samej siebie, bo lubię wiedzieć co się działo, ale teraz się odzywam bo nim bym nadrobiła te 100str to znowu bym się nie odezwała tak szybko;-)
Martynka miała ospę. W sumie jeszcze ma krostki, ale w sobotę to już będzie 3ci tydzień jak ma ospę wietrzną. Przechodziła super
W ogóle się nie drapała, miała obsypane wsjo prócz buzi można powiedzieć bo z buzi zaatakowało brodę tylko, więc pikuś. Najbardziej mnie wnerwia to smarowanie jej pudrem w płynie bo każdą krostkę trzeba a z tego się leje i mi papra wszystko
Ostatnio Martynka złapała katarek, ale chyba mija już na szczęście.
Zapisałam się do Oriflame z jakieś 1.5tyg temu, albo już 2. I się wciągam w to:-) Najbardziej mi się podoba mój rabat na wszystko 30%:-)
Chyba nic poza tym.. No mrozy straszne.
I Mała Gaduła mówi już niemal wszystko i zdania też, takie proste, ale ładnie mówi. I już chyba od tygodnia ma suche pampersy po nocach. Jak tak dalej będzie to się pozbędziemy i noc pampka bo tak to nie nosi, nocnikuje od listopada bardzo ładnie i pampka ma tylko na noc.
Wiem, że było o znakach zodiaku z ponad 100str temu chyba
Nadrabiałam
Ja jestem ryby, J. lew a Mała strzelec.
Lecę nadrabiać sobie dalej bo mam troszkę czasu, tymczasem życzę spokojnej nocki:-) I dziękuję za pamięć:-) I pw:-) Buźka;****
Ahaaaa
Młodamamusia gratuluję nowego związku:-) Bądź szczęśliwa:-)