vampi, moze i zaleta ale czesto męcząca ta zaleta.Przy dziecku niech bedzie opiekunczy ale teraz to mnie często traktuje jak maleństwo Zadrosc uwazam tez jest potrzebna w zwiazku ale umiarkowana tak jak ja jestem o K zazdrosna ale nie przesadzam i nie okazuje az tak tego
reklama
Wampi, bo niby jest taki zabobon, ze jak obcinasz dziecku włosy przed roczkiem to rozum się obcina czy coś . Ja tam w takie rzeczy nie wierzę.
Umi, 100 lat 100 lat!!!!!! Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!
Dostałam dzisiaj 4 raz @ od początku styczna ;/ chyba umieram;/A tak serio to zapiszę się w pon. do ginekologa.
I jak moja gwiazda się obudzi to lecę z nią do pepco zobaczyc moze bedą jakieś fajne sukienki na dziewczynki. Wypadałoby coś balowego na roczek kupic
Umi, 100 lat 100 lat!!!!!! Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!
Dostałam dzisiaj 4 raz @ od początku styczna ;/ chyba umieram;/A tak serio to zapiszę się w pon. do ginekologa.
I jak moja gwiazda się obudzi to lecę z nią do pepco zobaczyc moze bedą jakieś fajne sukienki na dziewczynki. Wypadałoby coś balowego na roczek kupic
Ostatnia edycja:
pinky sky
Fanka BB :)
Myrsini no widzisz mówiłyśmy że nie takie dziecko strasznie jeszcze chwilę a będziesz za nim/nią szalała Ale laseczka jesteś na tym avatarku Czyżby kobiece humorki?? Też właśnie słyszałam że greką/włochom podobają się słowianki a najlepiej blondynki jak byłam kiedyś właśnie we Włoszech to zaczepiali wszystkie blondynki z Polski A Ty masz bardzo ładne czarne włosy Oj wiesz teraz się tak strasznie opiekuje po porodzie przeleje to na dzidziusia
Wampi tez prawda że bez zabezpieczenia ładne Uuuuuu to ładny staż 81 super
Mariolcia pewnie że pamiętamy wrzuć jakieś zdjęcia Oliwierka No i swoje oczywiście
Gosdia hhahahah tez na pewno ładne hahahah no to ładnie poczęcie haha Co się nie powinno ja mojej podcinałam bo wyglądała okropnie mojej w ogóle strasznie szybko włosy rosną Zostawiłam sobie loczek z tego pierwszego cięcia ODDAJ MI JEDNĄ!!!!!!!!
Rox hahah fajny prezent mój C powiedział że facetom nigdy nie marzną
Toxicstar to dobrze że zdrowa jesteś
Sali to co przeziębiona jesteś?
Kamma o kurde to rzeczywiście poważna awaria współczuję ja to bym się wystraszyła;/
LIza współczuję że z pracą nie wyszło a Mikki bidulek mały zdrówka dla niego
Lolkak a czemu Ty za stara??
Ewi oby ból szybko przeszedł Dzieciaczki urocze a jaki Mareczek łysolek był
Malwina ja mam nadzieję że na razie i ja mam problemy kobiece
Umi 100 lat i wszystkiego najlepszego!!!
My wróciliśmy od rodziców Domka nie chciała jechać ale za 3 tygodnie na dłużej pojedziemy Wróciliśmy a w domu zimno jak nie wiem teść pojechał teściowa w szpitalu a tu zimno Domka pod dwoma kocami leżała ale już okJa jakoś po wczorajszej wizycie zawiesiłam się w czasoprzestrzeni... Zamyślona jestem i myślę że a może... Ale jak małe prawdopodobieństwo ja nie szaleje bez zabezpieczeniaNo nie wiem zobaczymy jutro pójdę na badanie.Z C gadałam w samochodzie a on "Co Ty się przejmujesz teraz to i tak nic nie zmienisz będzie to będzie 63
Wampi tez prawda że bez zabezpieczenia ładne Uuuuuu to ładny staż 81 super
Mariolcia pewnie że pamiętamy wrzuć jakieś zdjęcia Oliwierka No i swoje oczywiście
Gosdia hhahahah tez na pewno ładne hahahah no to ładnie poczęcie haha Co się nie powinno ja mojej podcinałam bo wyglądała okropnie mojej w ogóle strasznie szybko włosy rosną Zostawiłam sobie loczek z tego pierwszego cięcia ODDAJ MI JEDNĄ!!!!!!!!
Rox hahah fajny prezent mój C powiedział że facetom nigdy nie marzną
Toxicstar to dobrze że zdrowa jesteś
Sali to co przeziębiona jesteś?
Kamma o kurde to rzeczywiście poważna awaria współczuję ja to bym się wystraszyła;/
LIza współczuję że z pracą nie wyszło a Mikki bidulek mały zdrówka dla niego
Lolkak a czemu Ty za stara??
Ewi oby ból szybko przeszedł Dzieciaczki urocze a jaki Mareczek łysolek był
Malwina ja mam nadzieję że na razie i ja mam problemy kobiece
Umi 100 lat i wszystkiego najlepszego!!!
My wróciliśmy od rodziców Domka nie chciała jechać ale za 3 tygodnie na dłużej pojedziemy Wróciliśmy a w domu zimno jak nie wiem teść pojechał teściowa w szpitalu a tu zimno Domka pod dwoma kocami leżała ale już okJa jakoś po wczorajszej wizycie zawiesiłam się w czasoprzestrzeni... Zamyślona jestem i myślę że a może... Ale jak małe prawdopodobieństwo ja nie szaleje bez zabezpieczeniaNo nie wiem zobaczymy jutro pójdę na badanie.Z C gadałam w samochodzie a on "Co Ty się przejmujesz teraz to i tak nic nie zmienisz będzie to będzie 63
Ostatnia edycja:
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Kasiek ja byłam przerażona ;-) miałam łzy w oczach
A ja o 15:15 zostałam "ciocią" przyjaciółka urodziła córeczkę Wiktorię :-)
A ja o 15:15 zostałam "ciocią" przyjaciółka urodziła córeczkę Wiktorię :-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hej
czytałam wczoraj co tam pisałyście ale nie miałam siły odpisywac
mariolcia miło ze wrócilaś :-)
myrsini całkiem inaczej wyglądasz w avatarze niż na poprzednim zdjęciu...masz nawet ciemniejszą karnację :-)
co z tym usg? mozesz wstawić tutaj? bo ja lubię oglądac sobie takie małe fasolinki ... i widzieć już odznaczone serduszko to takie słodkie:-)
kasiek my będiemy się starać o kolejnego dzidziusia też w 2013 :-) i też tak pod koniec żeby na 2014-2015 się urodziło dziecko
anetka zawsze jak się obetnie końcówki to włosy wyglądaja na zdrowsze:-) a z tymi odrostami przesadziłam na centymetr tylko mam haha ale sobie pofarbuję na same walentynki :-)
rox patrzę na ten ocieplacz jak dla mnie to taki mały kicz ;-) ale jak spojrzałam ile osób to kupuje normalnie aż mnie ścięło
liza biedny Mikuś :*
ewi ja tez tak miałam że im więcej sobie obiecywałam ze bedę na forum częscuej pisać tym rzadziej mnie było widać
aż teraz przestałam.. jak jestem to jestem a jak mnie nie ma to cóż ;-)
justynka się zmieniła , ale Mareczek wcale :-)
też się zastanawiam co z Vegas .. moze sobie przerwę zrobiła na forum i jak bedzie miała czas czy chęci to napisze:-)
sali moze czyta a pisac jej sie nie chce , albo nie ma kiedy
gosida tyle razy @ współczuję
wampi jakie to słodkie :-) tyle lat razem.. a i na swój wiek jak się trzymaja 100 i 103 lat... tylko pogratulowac że oboje żyją tak długo...:-)
kama gratuluję
a ja nie wiem czy pisałam ze też ciocią zostałam :-) kolezanka urodziła synka Tymona :-) tu w Irlandii
czytałam wczoraj co tam pisałyście ale nie miałam siły odpisywac
mariolcia miło ze wrócilaś :-)
myrsini całkiem inaczej wyglądasz w avatarze niż na poprzednim zdjęciu...masz nawet ciemniejszą karnację :-)
co z tym usg? mozesz wstawić tutaj? bo ja lubię oglądac sobie takie małe fasolinki ... i widzieć już odznaczone serduszko to takie słodkie:-)
kasiek my będiemy się starać o kolejnego dzidziusia też w 2013 :-) i też tak pod koniec żeby na 2014-2015 się urodziło dziecko
anetka zawsze jak się obetnie końcówki to włosy wyglądaja na zdrowsze:-) a z tymi odrostami przesadziłam na centymetr tylko mam haha ale sobie pofarbuję na same walentynki :-)
rox patrzę na ten ocieplacz jak dla mnie to taki mały kicz ;-) ale jak spojrzałam ile osób to kupuje normalnie aż mnie ścięło
liza biedny Mikuś :*
ewi ja tez tak miałam że im więcej sobie obiecywałam ze bedę na forum częscuej pisać tym rzadziej mnie było widać
aż teraz przestałam.. jak jestem to jestem a jak mnie nie ma to cóż ;-)
justynka się zmieniła , ale Mareczek wcale :-)
też się zastanawiam co z Vegas .. moze sobie przerwę zrobiła na forum i jak bedzie miała czas czy chęci to napisze:-)
sali moze czyta a pisac jej sie nie chce , albo nie ma kiedy
gosida tyle razy @ współczuję
wampi jakie to słodkie :-) tyle lat razem.. a i na swój wiek jak się trzymaja 100 i 103 lat... tylko pogratulowac że oboje żyją tak długo...:-)
kama gratuluję
a ja nie wiem czy pisałam ze też ciocią zostałam :-) kolezanka urodziła synka Tymona :-) tu w Irlandii
reklama
o nieeeeeeeee
Myrsini normalnie odbierze mi mój fotel królowej misss
pokaż się no... bo teraz to zazdrość przeze mnie przemawia ;-)
fasole masz fajna w profilu :-) jej jej ale zazdraaaszczaaaammm
Vikamcia no ba! pewno że KICZ:-) ale o to chodzi żeby takie było śmieszne i kiczowate :-)
Myrsini normalnie odbierze mi mój fotel królowej misss
pokaż się no... bo teraz to zazdrość przeze mnie przemawia ;-)
fasole masz fajna w profilu :-) jej jej ale zazdraaaszczaaaammm
Vikamcia no ba! pewno że KICZ:-) ale o to chodzi żeby takie było śmieszne i kiczowate :-)