Myrsini no widzisz mówiłyśmy że nie takie dziecko strasznie jeszcze chwilę a będziesz za nim/nią szalała

Ale laseczka jesteś na tym avatarku

Czyżby kobiece humorki?? Też właśnie słyszałam że greką/włochom podobają się słowianki a najlepiej blondynki jak byłam kiedyś właśnie we Włoszech to zaczepiali wszystkie blondynki z Polski

A Ty masz bardzo ładne czarne włosy

Oj wiesz teraz się tak strasznie opiekuje po porodzie przeleje to na dzidziusia
Wampi tez prawda że bez zabezpieczenia ładne

Uuuuuu to ładny staż 81 super
Mariolcia pewnie że pamiętamy wrzuć jakieś zdjęcia Oliwierka

No i swoje oczywiście
Gosdia hhahahah tez na pewno ładne

hahahah no to ładnie poczęcie haha Co się nie powinno ja mojej podcinałam bo wyglądała okropnie mojej w ogóle strasznie szybko włosy rosną

Zostawiłam sobie loczek z tego pierwszego cięcia

ODDAJ MI JEDNĄ!!!!!!!!
Rox hahah fajny prezent mój C powiedział że facetom nigdy nie marzną
Toxicstar to dobrze że zdrowa jesteś
Sali to co przeziębiona jesteś?
Kamma o kurde to rzeczywiście poważna awaria współczuję ja to bym się wystraszyła;/
LIza współczuję że z pracą nie wyszło a Mikki bidulek mały zdrówka dla niego
Lolkak a czemu Ty za stara??
Ewi oby ból szybko przeszedł

Dzieciaczki urocze a jaki Mareczek łysolek był
Malwina ja mam nadzieję że na razie i ja mam problemy kobiece
Umi 100 lat i wszystkiego najlepszego!!!
My wróciliśmy od rodziców Domka nie chciała jechać ale za 3 tygodnie na dłużej pojedziemy

Wróciliśmy a w domu zimno jak nie wiem teść pojechał teściowa w szpitalu a tu zimno Domka pod dwoma kocami leżała ale już ok

Ja jakoś po wczorajszej wizycie zawiesiłam się w czasoprzestrzeni... Zamyślona jestem i myślę że a może... Ale jak małe prawdopodobieństwo ja nie szaleje bez zabezpieczenia

No nie wiem zobaczymy jutro pójdę na badanie.Z C gadałam w samochodzie a on "Co Ty się przejmujesz teraz to i tak nic nie zmienisz będzie to będzie

63