reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

vampi, moze i zaleta ale czesto męcząca ta zaleta.Przy dziecku niech bedzie opiekunczy ale teraz to mnie często traktuje jak maleństwo:-D Zadrosc uwazam tez jest potrzebna w zwiazku ale umiarkowana tak jak ja jestem o K zazdrosna ale nie przesadzam i nie okazuje az tak tego

reklama
Wampi, bo niby jest taki zabobon, ze jak obcinasz dziecku włosy przed roczkiem to rozum się obcina czy coś ;). Ja tam w takie rzeczy nie wierzę.
Umi, 100 lat 100 lat!!!!!! Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!

Dostałam dzisiaj 4 raz @ od początku styczna ;/ chyba umieram;/A tak serio to zapiszę się w pon. do ginekologa.
I jak moja gwiazda się obudzi to lecę z nią do pepco zobaczyc moze bedą jakieś fajne sukienki na dziewczynki. Wypadałoby coś balowego na roczek kupic ;)

Ostatnia edycja:
Wampi, 81 lat ;o matko... Ja takiego wieku nawet nie dożyje pewnie, a co dopiero rocznica...
Malwina, w pon się rejestruje bo moja lekarka tylko w pon i srody przyjmuje. ;/

Myrsini no widzisz mówiłyśmy że nie takie dziecko strasznie jeszcze chwilę a będziesz za nim/nią szalała:) Ale laseczka jesteś na tym avatarku:) Czyżby kobiece humorki?? Też właśnie słyszałam że greką/włochom podobają się słowianki a najlepiej blondynki jak byłam kiedyś właśnie we Włoszech to zaczepiali wszystkie blondynki z Polski:) A Ty masz bardzo ładne czarne włosy:) Oj wiesz teraz się tak strasznie opiekuje po porodzie przeleje to na dzidziusia:)

Wampi
tez prawda że bez zabezpieczenia ładne:) Uuuuuu to ładny staż 81 super:)

Mariolcia pewnie że pamiętamy wrzuć jakieś zdjęcia Oliwierka:) No i swoje oczywiście:)

Gosdia hhahahah tez na pewno ładne:) hahahah no to ładnie poczęcie haha Co się nie powinno ja mojej podcinałam bo wyglądała okropnie mojej w ogóle strasznie szybko włosy rosną:p Zostawiłam sobie loczek z tego pierwszego cięcia:) ODDAJ MI JEDNĄ!!!!!!!!

Rox hahah fajny prezent mój C powiedział że facetom nigdy nie marzną:p

Toxicstar
to dobrze że zdrowa jesteś:)

Sali
to co przeziębiona jesteś?

Kamma o kurde to rzeczywiście poważna awaria współczuję ja to bym się wystraszyła;/

LIza współczuję że z pracą nie wyszło a Mikki bidulek mały zdrówka dla niego:)

Lolkak a czemu Ty za stara??:p

Ewi oby ból szybko przeszedł:) Dzieciaczki urocze a jaki Mareczek łysolek był:)

Malwina ja mam nadzieję że na razie i ja mam problemy kobiece:)

Umi 100 lat i wszystkiego najlepszego!!!

My wróciliśmy od rodziców Domka nie chciała jechać ale za 3 tygodnie na dłużej pojedziemy:) Wróciliśmy a w domu zimno jak nie wiem teść pojechał teściowa w szpitalu a tu zimno Domka pod dwoma kocami leżała ale już ok:)Ja jakoś po wczorajszej wizycie zawiesiłam się w czasoprzestrzeni... Zamyślona jestem i myślę że a może... Ale jak małe prawdopodobieństwo ja nie szaleje bez zabezpieczenia:)No nie wiem zobaczymy jutro pójdę na badanie.Z C gadałam w samochodzie a on "Co Ty się przejmujesz teraz to i tak nic nie zmienisz będzie to będzie :)63

Ostatnia edycja:
hej
czytałam wczoraj co tam pisałyście ale nie miałam siły odpisywac :-p
mariolcia miło ze wrócilaś :-)
myrsini całkiem inaczej wyglądasz w avatarze niż na poprzednim zdjęciu...masz nawet ciemniejszą karnację :-)
co z tym usg? mozesz wstawić tutaj? bo ja lubię oglądac sobie takie małe fasolinki ... i widzieć już odznaczone serduszko to takie słodkie:-)
kasiek my będiemy się starać o kolejnego dzidziusia też w 2013 :-) i też tak pod koniec żeby na 2014-2015 się urodziło dziecko:tak:
anetka zawsze jak się obetnie końcówki to włosy wyglądaja na zdrowsze:-) a z tymi odrostami przesadziłam :-p na centymetr tylko mam haha ale sobie pofarbuję na same walentynki :-)
rox patrzę na ten ocieplacz jak dla mnie to taki mały kicz ;-) ale jak spojrzałam ile osób to kupuje :szok: normalnie aż mnie ścięło :-p
liza biedny Mikuś :*
ewi ja tez tak miałam że im więcej sobie obiecywałam ze bedę na forum częscuej pisać tym rzadziej mnie było widać :-p
aż teraz przestałam.. jak jestem to jestem a jak mnie nie ma to cóż ;-)
justynka się zmieniła , ale Mareczek wcale :-)

też się zastanawiam co z Vegas .. moze sobie przerwę zrobiła na forum i jak bedzie miała czas czy chęci to napisze:-)
sali moze czyta a pisac jej sie nie chce , albo nie ma kiedy
gosida tyle razy @ :szok: współczuję
wampi jakie to słodkie :-) tyle lat razem.. a i na swój wiek jak się trzymaja :szok: 100 i 103 lat... tylko pogratulowac że oboje żyją tak długo...:-)
kama gratuluję
a ja nie wiem czy pisałam ze też ciocią zostałam :-) kolezanka urodziła synka Tymona :-) tu w Irlandii

reklama
o nieeeeeeeee

Myrsini normalnie odbierze mi mój fotel królowej misss :-D:-D:-D:-D:-D

pokaż się no... bo teraz to zazdrość przeze mnie przemawia ;-)

fasole masz fajna w profilu :-) jej jej ale zazdraaaszczaaaammm

Vikamcia no ba! pewno że KICZ:-) ale o to chodzi żeby takie było śmieszne i kiczowate :-)

Do góry