reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wampi jak rano wstaję o 7 to najczęściej widzę te -17, -19 stopni i aż mnie skręca:sorry: Bo wiadomo - praca:-p I do niej się trzeba dostać.

reklama
ewi to tylko sex to nie ten sam film :no: o którym myrsini pisała
bo ten po angielsku zwie się "Friends with benefits"
Ostrzeżenie o przekierowaniu

myrisni na moją 2 częśc posta też nie napisąłas nic :-(
jakbys nie doczytała albo nie chciała napisać

Vegas jak ja się ciesż eże jesteś :*
Buziaki dla Martyńci ... biedactwo ospę przechodziła :-(

dziewczyny masakra ;-( normalnie łzy się same cisną :-(
mogli zadzwonić na pogotowie chociaż ;-(
[*]

http://wiadomosci.onet.pl/regionaln...znalazl-cialo,1,5016225,region-wiadomosc.html

Ostatnia edycja:
też oglądam tvn24 i ryczę :-(

teraz beda jeszcze sprawdzać czy to był faktycznie upadek czy to było celowe
ponieważ wg nich zbyt "pieknie" wymysliła cały plan z tym porywaczem itp...

na poczatku jeszcze myslałam ze mogła jechać do szpitala , ale rutkowskim mówił ze jej główka latała i mkała już sine usta..
ale mimo to gdzieś mogła lecieć.. ja bym z rykiem biegła do lekarza jakiegokolwiek....:-(

tak mi szkoda małej Madziuni ;-(

edit : no i mówią ze matka prawdopodobnie bedzie miała zarzut zabójstwa ....
biedna dziewczynka :-(

edit2 tak słuchałam tvn24 no i później weszłam na nk... ile ona ma komentarzy odnosnie tej sprawy :szok:
niekoniecznie miłe słowa.... :/

ale najbardziej mnie dziwi fakt że nawet 1 zdjęcia Madzi nie wstawiła na nk....

Ostatnia edycja:
wiesz wampi , właśnie skończyłam oglądać tvn 24 i po całej akcji jestem myslami bardziej na to ze to było zabójstwo :-(
i nie dziwię się po przesłuchaniu materiału...
mówiła ze to był nieszczęsliwy wypadek.. a tak starannie uktyła fakty , sfingowała porwanie ....
naprawdę słabo wierze w ten wypadek... :-(
matka bedąca w szoku by tak nie zrobiła..
a nawet gdyby to przez 9 dni by tego nie ukrywała udając płacz i ubolewanie a dziecko leżałoby pod drzewem :-(
ona nawet twarzy w telewizji od poczatku nie pokazywała... czemu?

nie mogę obejrzeć filmiku bo jest tylko dostępny na polskie IP :-( więc nie wiem co na nim jest..
ale mi ojciec od poczatku teś śmierdział bo jak opowiadał to zero w nim jakichkolwiek emoci było.. opowiadała jakby był osobą 3 w tej sprawie...
a z tym czy był w domu czy nie czytałam też właśnie że raz mówił ze z kolegami gdzies był a raz że w domu był ...

masakra.. to jest jakaś grubsza sprawa....
ale nie chce oceniać dopóki nie powie policja jak naprawde było...

zobaczcie jej wypowiedź
http://www.youtube.com/watch?v=ywb1bIoKdRs

Ostatnia edycja:
no właśnie ponoć wróciła po pampersy...
ale ja i tak myslę ze pół roczne dziecko to nie jest takie watłe i słabiutkie.. jak upadnie z łózka a nie jedna dziewczyna na forum pisała że jej upadło dziecko z łózka jedna znajoma z listopadówek pisała ze z metra jej spadła córka i nabiła jedynie guza- a nie ze umiera od razu:no: mogła jedynie się rozwrzeszczeć i mieć guza jeśli by się wyślizgnęła z kocyka...mi się zdaje że mogła być nieprzytomna jedynie... i co najwyżej.. a nie od razu śmierć
sama nie wiem co mysleć

poczekajmy aż sie sprawa wyjaśni... ja po prostu rycze non stop jak tylko pomyslę o tej małej bezbronnej kruszynce :-(

Ostatnia edycja:
jaq też spaźć nie moge i tak samo jak Ty nie mogę uwierzyć w to wszystko..
co do zawiniątka.. rutkowski powiedział ze ciało smierdziało na odległość .. ale przy takim zimnie?? nie powinno chyba czuć
no i co jeszcze pszy tam łaziły i nie wyczuły....
nie wiem.. nic nie wiem...
ale najpewniejsze est to ze się naprewno dowiemy co i jak...

a co do ojca to się poddał wykrywaczowi kłamstw więc pewnie mówi prawdę a matka musiała coś zrobić lub coś musiało się stać jak wróciła po te pampersy jak twierdzi..
mają zabezpieczyć dom.. sprawdzić czy jest jakas krew...
oby wszystkiego się dowiedzieli !

na polsacie news na pasku napisali ze w zawiniątku wskazanym przez matkę nie było dziecka..ciekawe czy je ukryła gdzieś indxziej czy coś się z Madzią stało przez tyle dni :-(

Hejka

Vegas super ze zajrzalas...
Wampi, kamcia widze konfrontacja nocno o Madzi... ;(((( ja uslyszalam o tym rano i nie wierzylam, łzy w oczach, jak tak matka mogla zrobic... to jest dla mnie straszne... nie bylam w takiej sytuacji ale bylam w innych jak np Daniel spadl ze schodów i dla wlasnego swietego spokoju ze to przezemnie i by spradzic czy wszystko oki pojechalam do lekarza i do szpitala... Ja bym szukala ratunku jak najszybciej.. cos czuje ze jeszcze czegos nowego w tej sprawie sie dowiemy...
[*]

Nocka powiem Wam lepsza.
Na dworze dzis mielismy -28....
:szok:

reklama
Jej ja też w nocy usłyszałam w radiu o madzi. Z początku myślałam że się przesłyszałam. Szkoda mi jej. Co ona zawiniła. Nawet jeśli to był wypadek(w co nie wierzę) to mogli wezwać pomoc. Ciekawe czy ojciec coś wiedział co tak naprawdę zaszło.

Do góry