reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hello
stawiam co która chce za mój 8 tydzien ciąży:D
Vikamcia, sorry moze znów przeoczylam ale nie specjalnie;)Wróce za 3 godzinki to poczytam dokładnie;)

Jestem tak niewyspana bo wczoraj byłam do pozna u przyjaciółki, uczyłysmy sie razem bo my takie nieroslączne i wszystko razem robimy czesto;P)a gdy wrócilam to K juz był w domu:szok:a ja sie zasiedziałam :sorry2: o dziwo nie było duzo gadania z jego strony

czytałam o Madzi:-(Biedny aniołek:-:)-:)-(

:*

reklama
To i ja na goraco..własnie wstałam i pierwsza wiadomosc z rana...Nie zdziwiła mnie bo jua od poczatku tej matce nie wierzyłam...pierwsze co to jej zeznanaia....która z was idzie i ogląda sie za siebie czy ktos jej nie sledzi??ona sie oglądała bo chciala zakopac Madzie!!po drugie nie pokazywali jej rodziców a przeciesz szła do nich!!nie pokazywali bo nie szła do nich!!
w ogóle co do upadku Madzi i nagłej smierci sie nie wypowiadam...po kapieli zawija sie w recznik a nie sliski kocyk,w kocyk mozna potem owinac...O ile wiem dziecko kap[ie sie wieczorem a nie w dzien,gdzie tatus był wtedy??o ile wiem siedzial na FB i filmiki wstawial o tej porze!!ehhh zabiła i tyle!!Tylko taki mróz wiec jak ona w dzien dziure wykopała???

Czesc wszystkim

Rano oglądałam wiadomości , porostu szok.Mi tez w tej rodzince coś nie grało.TRAGEDIA

Liza to fajnie z nocka spokojniejsza:")

dla mnie też dziwne..
muszę leciec do sklepu , później popatrzę w necie i moze coś nowego się nasunie na mysl

aha ponoć psy policyne zgubiły tro na jakims parkingu..
moze matak dała komuś to dziecko a historyja z upadkiem jest znów wymyslona....

Ja tez mam nadzieje ze jednak ja sprzedali...Ta matka mówi ze spadał i była od razu sina;/Moze ja utopiła w tej wannie,kto dziecko kapie w dzien /ehhh okaze sie

wczoraj jeszcze mysślałam ze Madzia nie żyje jak matka wskazaa miejsce..

ale dzisiaj mam nadzieje że komuś ją oddała i stąd trop na parkingu,.. mam nadzieję ze Madza nadal żyje...

a co do tej nagłej kapieli to ja nie słyszałam nic...
gdzie o tym mówią??

sali troszkę spokojniej.. wiadomo że różne mysli się kłebią ale najlepiej do wyjaśnienia sprawy nie osądzać ....
my możemy snuć tylko domysły....

reklama
to ja jeszcze nie słyszałam tego...
no to faktycznie wymysliła!

wiecie... tak czy tak jest winna... no ale mogłaby już całą prawde powiedzieć!!!!!

myslę i myslę.... nawet gdyby kąpała Madzię ... i potem po upadku zabrała ją na ten spacer zeby ukryć ciało to na wykrywaczu nic nie wyazało ze mąż kłamał.... chyba że powiedział ze pomógł jej znieść wózek.. wykazało ze prawda , ale nie że z martwym np dzieckiem...
sama nie wiem :/

Ostatnia edycja:
Do góry