reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

rox ja wole kicz innego typu :-p
taki co chociaz na półce postoi ;-) i się ładnie zaprezentuje:-)
albo cos przydatnego :-)

aaaa dziewczyny dajcie mi namiar na jakąś fajną NOWĄ komedię romantyczną.. my już prawie wszystkie widzieliśmy więc chciałąbym cos z najnowszych :-)
i to jeszcze żeby była dostępna w necie :-p lub w tv to sobie nagram na cyfrze chociaż i puszcze na walentynki :-p

Ostatnia edycja:
reklama
e to duuuu :-p tą to tez oglądałam :-p
ja lubię kom i horrory :-)

a mi sie przypomniało jak kiedys poszłam do kumpla zgrać filmy i była podobna sytuacja mówię ze chcę jakąś romantyczną bo z D chcieliśmy obeirzeć..
no i tak przeglądam z kumplem u niego w kompie.. i za chwile mówię z zgraj mi ten horror bo nie widziałam to zobie obejrzę a ten w śmiech ze fajną komedię bedziemy mieli :-p
no i że przyszłam po jedno a wychodze z innym hihih

Kamcia to jak cudownie nie zaskoczyłam teraz to będziemy się starać żeby było na późna wiosnę lato 2014:) A komedii nie znam bo mało co oglądam tyle co w tv

Gratulacje Kama

Vikamcia
Ja tez juz dawno nie oglądałam zadnej fajnej komedi , moze nie oglądałaś P.S. Kocham Cię

Ja nie przepadam za komediami romantycznymi ale podobał mi sie "Idealny facet dla mojej dziewczyny" i ostatnio "Rozmowy noca"

Moze dlatego ze lubie Dorocinskiego taki nasz polski Hugh Grand(choc mi sie nie podoba a Marcin i owszem) hihi

Co do komedii polecam To tylko seks z Timberlakem jeśli ktoś nie oglądał. Ostatni oglądałam jeszcze jakieś komedię ale zapomniałan tytułów.
KAMA, KAMCIA Gratuluję ciociom :-)

gosdia i jak tam, kiecka kupiona? ;-)

kasiek dobrze, że C tak reaguje na to :tak: no to już jutro się dowiesz ;-)

kama gratulacje ciociu :-) i jak poród?

ViKamcia Sex Story fajny, ale pewnie już oglądałaś :-p

No i kupiliśmy dzisiaj Xboxa z kinectem ;-) u nas nawet do Media Expert nie przywieźli, więc pojechaliśmy do Piły i tam dostaliśmy. Fitnessu na razie nie kupiłam, bo w Media nie mieli, ale za jakiś czas kupię na pewno :tak::-)

oglądałam wszystkie wymienione buuuuuu

ewi z tym timberlakiem też oglądałam :-) fajna komedia :-) hehe jesli chodzi ci o tą z niezobowiązującym sexem :-p

reklama
Witam;)
Poczytuje Was w miare mozliwosci ale nie ma czasu na pisanie bo musze na szybko naskrobac 2 matury:sorry2:no i moja praca jeszcze nie dokonczona a w koncu czas sie obronic
Dziekuje za zyczenia;-)
Umi 100lat:tak:

Do góry