reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Sali Jak się martwisz to napisz jej po prostu PW to Ci odpisze na pewno, skoro codziennie na BB zagląda ;-) Może na ten wątek akurat nie zagląda, to nie widzi, że piszecie, ale PW na pewno nie przeoczy.

umi WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :* Sto Lat :)

reklama
Witam,
Liza, żeby chociaż ta prywatna wizyta pomogła...
Sali, dobrze, że już lepiej.
Ewi, a i żeby Tobie i Mareczkowi żadna grypa się nie przypałętała.

No ja oglądam Teletubisie z moja Gwiazdą ... U nas dzisiaj było chyba z -20 ;/ coś strasznego...

Witam sie
u mnie leniwe popołudnie sie zapowiada.Wczesniej wróciłam do domu i siedze sama, K dopiero w nocy wróci:-( Minelismy sie w drzwiach tylko a zdazyłam sie z nim pokłócić to znaczy ja sie kłociłam a K starał lagodzic sytuacje..Ech jeszcze te dzisiejsze nudnosci

Myrsini dlaczego się pokłóciliście? Humorki ciążowe? ;-)
Na zdjęciu w avatarze to Ty? Jak tak to widać, że śliczna dziewczyna z Ciebie :-)

to ja i w tamtym zdjecia tez byłam ja;-)Tylko chusta na głowie i okulary miałam:-p

czasami ta swoją opiekunczosią mnie meczy zachowuje sie jak moj tata gdu byłam mała zwłaszcza teraz gdy jestem w ciąży to boi sie nawet gdy jade gdzies sama dalej, i ta jego zazdrosc...gdy to wszystko polaczyc to wychodzi mega nerw

Ostatnia edycja:
Myrsini no to bardzo ładna jesteś z tego co widzę :-p chyba wszystkie dziewczyny w Grecji są takie ładne, co? ;-)

dziewczynki dziekuje:*
anetka, greczynki słyna za srednio ładne, a grekom podobaja sie bardzo słowianki;-)Im bielsza tym lepiej:-D

co do humorków to nie wiem czy to wina ciązy ale wiem ze K musi sie zmienic jesli chce bym została jego zoną:-p

Myrini ja cie nie rozumiem..wstawiasz w avatarze zdjecia gdzie praktycznie cie widac a nie chcesz wstawic na chwile na forum...jaki w tym sens??

Ostatnia edycja:
Myrsini pewnie dlatego, że u siebie mają te "ciemne" dziewczyny, to im się jasne podobają :-p we Włoszech też tak podobno jest, że szaleją za blondynkami ;-)
Mi się zawsze podobał taki typ urody- ciemna karnacja, ciemne oczy i ciemne włosy ;-)

A co w K jest nie tak, że zmieniać się musi?
Aaa już zauważyłam, że dopisałaś u góry. A wiesz.. prawie wszyscy faceci tacy są :-D chyba będziesz musiała to zaakceptować.

reklama
a poco mam wstawiac na forum jestli nie chce jaka róznica?Ujawniłam sie wystarczająco

anetka, pisałam wyżej jego wady;)zazdrośc i opiekunczość do przesady jak tata;P

Do góry