Kaama, Zosia została poczęta po urodzinach siostry D. na podłodze u mnie w pokoju. Najlepsze jest to, ze my się nie zabezpieczaliśmy... I Zosia powinna już miec z 2 lata ;P. No i myslelismy, ze Damian strzela ślepakami, ze tak to ujme.... I tak tej pieknej nocy mówi do mnie, ze kolega mu powiedział, ze jak po stosunku nie przerywanym podniesie się partnerce nogi do góry to jest duże prawdodopobieństwo zajścia w ciąże. No i dodał, że on chciałby już miec dziecko. No a ja sobie myślałam. Dooobra i tak nam nie wyjdzie jak zawsze ;P i tak to Zosia została poczeta 15 maja w dzień swoich imienin. Może ja to źle nazwałam to nie awangardowe tylko debilowe jak teraz o tym myśle heheh.
Ewi, niech ten brzuch przechodzi.
Rox, ja to kupię!! Damian pojedzie w góry to sobie nie odmrozi hahahaha ;P
Podcięłam dzisiaj Zosi grzywkę... Wiem, ze przed roczkiem nie powinno się tego robić, ale nie mogłam patrzeć jak się męczy i co chwila trze oczka bo ma włosy w nich ;/
Ewi, niech ten brzuch przechodzi.
Rox, ja to kupię!! Damian pojedzie w góry to sobie nie odmrozi hahahaha ;P
Podcięłam dzisiaj Zosi grzywkę... Wiem, ze przed roczkiem nie powinno się tego robić, ale nie mogłam patrzeć jak się męczy i co chwila trze oczka bo ma włosy w nich ;/