reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kaama, Zosia została poczęta po urodzinach siostry D. na podłodze u mnie w pokoju. Najlepsze jest to, ze my się nie zabezpieczaliśmy... I Zosia powinna już miec z 2 lata ;P. No i myslelismy, ze Damian strzela ślepakami, ze tak to ujme.... I tak tej pieknej nocy mówi do mnie, ze kolega mu powiedział, ze jak po stosunku nie przerywanym podniesie się partnerce nogi do góry to jest duże prawdodopobieństwo zajścia w ciąże. No i dodał, że on chciałby już miec dziecko. No a ja sobie myślałam. Dooobra i tak nam nie wyjdzie jak zawsze ;P i tak to Zosia została poczeta 15 maja w dzień swoich imienin. Może ja to źle nazwałam to nie awangardowe tylko debilowe jak teraz o tym myśle :p heheh.

Ewi, niech ten brzuch przechodzi.
Rox, ja to kupię!! Damian pojedzie w góry to sobie nie odmrozi hahahaha ;P

Podcięłam dzisiaj Zosi grzywkę... Wiem, ze przed roczkiem nie powinno się tego robić, ale nie mogłam patrzeć jak się męczy i co chwila trze oczka bo ma włosy w nich ;/

reklama
Witam porannie.
Mareczek obudził się z kaszlem a ja z jeszcze gorszym bólem gardła.
Jeszcze coś dziwnego mi się śniło przez co nocka zrypana.
LOLKAK nie jeszcze antybiotyk zbędny ale jak nie będzie przechodzić to będzie konieczny.
GOSDIA :-). To fajnie poczęliscie zosię :-) nieświadomie prawie :-)

Ostatnia edycja:
Hej,
noc okropna :-( nie mam sily na nic,
Dzis jedziemy do lekarza prywatnie bo innej opcji nie ma na ta chwile :-( coz wydamy ostatnie pieniadze ale dziecko najwazniejsze.......

na dworze -20... paranoja... ja chce wiosne juz...:eek:

Hej

Za oknem -17 stopni

My wyspani , Zuzia ogląda Kubusia

Ewi ​ zdrówka dla Was, pytałaś czemu do gina często chodzę, mam problemy kobiece :"(
Gosida fajnie się czytało powstanie Zosieńki:)
Kama to dobrze ze awaria zażegnana, rzeczywiscie króciutką grzywkę ma Julka ale odrosną zaraz

Idę sobie kawkę zrobic

A co u Vegas??? Dziwne ze sie nie odzywa . Zawsze wieczorkiem wpadała

MAŁWINA Oj to się nachodzisz. Ja to jednak dzisiaj nie idę. Wczoraj się przyszalałó za bardzo. :-)
LIZA Powodzenia na wizycie.

Hej melduje sie,juz mi jest lepiej...nie byłam chora ani grypa mnie nie łapie...poprostu było mi słabo i w głowie mi sie kreciło,ledwo zyłam zasnełabym w minute tak mi sie oczy zamykały.
Na razie jest ok zobaczymy potem.

Liza przykro mi Kochana trzymam kciuki za zdrówko i zeby sie wszystko ułozyło &&&

No własnie co z Vegas,a najlepsze ze zawsze wieczorem jest aktywna na BB:cool:

sali a od czego sie tak czulas??

No na wizyte jedziemy na 12.. Miki wtedy powinien spac cos czuje ze bedzie sie darł;/ wrrr;/ jak takie prywatne wizyty fajnie kosztuja eh :eek:

LIZA zdrówka dla Mikołaja ;*

Oj dziewczyny, ale się uparłyście z Vegas. Pisałam Wam, że u niej wszystko ok. Po prostu nie ma na razie czasu, żeby tu zaglądać.

Pisałas ze Mała ma ospe ale juz przeciez nie ma,no ale chodzi o to ze widze ze zagląda a nie pisze dlatego jestem ciekawa....i dlaczego od razu "uparłyscie"moze sie martwimy zwyczajne??:sorry:

Liza nie wiem co mi było...cisnienie niby ok tetno troche niskie miałam bo 65.
Oby sie nie powtórzyła ,a juz oby nie w sobote;)

Ostatnia edycja:
reklama
SALI Dobrze że już lepiej się czujesz. ja często tak się czułam i zrobiłam sobie elektrolity i znalazł się powód. Może ty też powinnas zrobić te badanie.
LIZA Dużo taka wizyta może was wynieść?SALI Dobrze że już lepiej się czujesz. ja często tak się czułam i zrobiłam sobie elektrolity i znalazł się powód. Może ty też powinnas zrobić te badanie.
LIZA Dużo taka wizyta może was wynieść?

Do góry