reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kaama, Zosia została poczęta po urodzinach siostry D. na podłodze u mnie w pokoju. Najlepsze jest to, ze my się nie zabezpieczaliśmy... I Zosia powinna już miec z 2 lata ;P. No i myslelismy, ze Damian strzela ślepakami, ze tak to ujme.... I tak tej pieknej nocy mówi do mnie, ze kolega mu powiedział, ze jak po stosunku nie przerywanym podniesie się partnerce nogi do góry to jest duże prawdodopobieństwo zajścia w ciąże. No i dodał, że on chciałby już miec dziecko. No a ja sobie myślałam. Dooobra i tak nam nie wyjdzie jak zawsze ;P i tak to Zosia została poczeta 15 maja w dzień swoich imienin. Może ja to źle nazwałam to nie awangardowe tylko debilowe jak teraz o tym myśle :p heheh.

Ewi, niech ten brzuch przechodzi.
Rox, ja to kupię!! Damian pojedzie w góry to sobie nie odmrozi hahahaha ;P

Podcięłam dzisiaj Zosi grzywkę... Wiem, ze przed roczkiem nie powinno się tego robić, ale nie mogłam patrzeć jak się męczy i co chwila trze oczka bo ma włosy w nich ;/

reklama
Witam porannie.
Mareczek obudził się z kaszlem a ja z jeszcze gorszym bólem gardła.
Jeszcze coś dziwnego mi się śniło przez co nocka zrypana.
LOLKAK nie jeszcze antybiotyk zbędny ale jak nie będzie przechodzić to będzie konieczny.
GOSDIA :-). To fajnie poczęliscie zosię :-) nieświadomie prawie :-)

Ostatnia edycja:
Hej,
noc okropna :-( nie mam sily na nic,
Dzis jedziemy do lekarza prywatnie bo innej opcji nie ma na ta chwile :-( coz wydamy ostatnie pieniadze ale dziecko najwazniejsze.......

na dworze -20... paranoja... ja chce wiosne juz...:eek:

Hej

Za oknem -17 stopni

My wyspani , Zuzia ogląda Kubusia

Ewi ​ zdrówka dla Was, pytałaś czemu do gina często chodzę, mam problemy kobiece :"(
Gosida fajnie się czytało powstanie Zosieńki:)
Kama to dobrze ze awaria zażegnana, rzeczywiscie króciutką grzywkę ma Julka ale odrosną zaraz

Idę sobie kawkę zrobic

A co u Vegas??? Dziwne ze sie nie odzywa . Zawsze wieczorkiem wpadała

MAŁWINA Oj to się nachodzisz. Ja to jednak dzisiaj nie idę. Wczoraj się przyszalałó za bardzo. :-)
LIZA Powodzenia na wizycie.

Hej melduje sie,juz mi jest lepiej...nie byłam chora ani grypa mnie nie łapie...poprostu było mi słabo i w głowie mi sie kreciło,ledwo zyłam zasnełabym w minute tak mi sie oczy zamykały.
Na razie jest ok zobaczymy potem.

Liza przykro mi Kochana trzymam kciuki za zdrówko i zeby sie wszystko ułozyło &&&

No własnie co z Vegas,a najlepsze ze zawsze wieczorem jest aktywna na BB:cool:

sali a od czego sie tak czulas??

No na wizyte jedziemy na 12.. Miki wtedy powinien spac cos czuje ze bedzie sie darł;/ wrrr;/ jak takie prywatne wizyty fajnie kosztuja eh :eek:

LIZA zdrówka dla Mikołaja ;*

Oj dziewczyny, ale się uparłyście z Vegas. Pisałam Wam, że u niej wszystko ok. Po prostu nie ma na razie czasu, żeby tu zaglądać.

Pisałas ze Mała ma ospe ale juz przeciez nie ma,no ale chodzi o to ze widze ze zagląda a nie pisze dlatego jestem ciekawa....i dlaczego od razu "uparłyscie"moze sie martwimy zwyczajne??:sorry:

Liza nie wiem co mi było...cisnienie niby ok tetno troche niskie miałam bo 65.
Oby sie nie powtórzyła ,a juz oby nie w sobote;)

Ostatnia edycja:
reklama
SALI Dobrze że już lepiej się czujesz. ja często tak się czułam i zrobiłam sobie elektrolity i znalazł się powód. Może ty też powinnas zrobić te badanie.
LIZA Dużo taka wizyta może was wynieść?SALI Dobrze że już lepiej się czujesz. ja często tak się czułam i zrobiłam sobie elektrolity i znalazł się powód. Może ty też powinnas zrobić te badanie.
LIZA Dużo taka wizyta może was wynieść?

Do góry