reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja powoli wracam do żywych mieliśmy dzisiaj mega awarię w domu... musialysmy z Julką wiać z domu dopiero o 15:30 w domu było już na tyle ciepło żeby normalnie funkcjonować :no: całe szczęście sytuacja już opanowana, oby na stałe...

Liza i jak Miki?

Gosdia awangardowy? uhuuu no już gadaj jak to się "robi" :-D

Wampi no pewnie że bez zabezpieczenia też sliczne bobasy wychodzą :-)

Dorota ja nie rozumiem Twojego starego... jesteś niespełna 2 miesiące po porodzie i masz być wulkanem sexu? kurcze chłopy to tylko siurdakami myślą! zero empatii w stosunku dla kobiet...

Rox :-D :-D chyba już wiem co brat J dostanie na urodziny :-D

Myrsini super ze zaczynasz wreszcie czuc sie mamą ;-)
kaamaa co to za awaria? pieca? Bosska Julinka w sygnaturze!!! :-)
A z Mikim nie lepiej i nie gorzej :-( biedak sie meczy...
Jutro jedziemy prywatnie do lekarza bo ubezp ciagle nie ma a na bank sie bez antybiotyku nie obejdzie, z praca wyszla dupa i tyle! :-( brak slow, ale to nie temat tutaj...
Porypany Kraj... ;(((

Liza ojej bidulek :-( mam nadzieję że po lekach poczuje się lepiej... współczuje, że z pracą nie wyszło tak to jest w Naszej Polsce :sorry2:
A co do awarii, to pieprznęła pompka od pieca która "gania" wodę do kaloryferów, akurat paliło się w piecu temperatura w sekundę podskoczyła do 105ciu stopni, wszystko się gotowało, kotłownie zalała woda ze zbiornika wyrównawczego, przesiedziałysmy cały dzień u szwagierki, J kupił nową pompkę, zamonotwał i znowu mamy ciepełko :tak:

Gosdia no dawaj,dawaj opis tej awangardy :-D

Dorotar,kaamaa moj to by jesc,pic nie musial,byle tylko sex był :sorry:

Ja na tabsach bylam i tez piekna dzidzie mam:-D a co do wielu to widac ze ja juz za stara na 2 dziecko ;-) :-D

Ród dobry prezent.

Marysini im bliżej finalu tym bardziej będziesz sie czuła w roli mamy.

Pewnie nie poodpisywalam wszystkim ale jak mam na rano do roboty to pozniej jakos czasowo nie moge sie ogarnac

Ja miałam częściej pisać i nic z tego. dzisiaj od południa brzuch mnie boli, a raczej podbrzusze, i chodzić ciężko a już o jakimś dźwiganiu to mowy nie ma.
byłam z Mareczkiem u lekarza, ja tez poszłam i dostaliśmy taki pęk leków że to co w portfelu miałam to nie starczyło.:szok:.
fajne zjdęcia powstawiałyście, ale się te nasze dzieci zmieniają.:tak:. choć Zuzia Anetki nic a nic, przynajmniej odkąd skończyła rok.:-D
Rox zdrówka.
Kasiek Ja miałam jutro iść do gina już miałam rezygnować ale z tym bólem brzucha to muszę iść.
Malwina a czemu co miesiąc do gina? gratuluje suchej drzemki.
sali dobrze ci wyszły te pasemka.
Mała czarna trzymam kciuki.
Liza Fajnie że Hania tak dobrze sobie radzi w szkole. ZDRTÓWKA DLA MIKIEGO.
Kasiek Gratuluje suchego pampka.
Myrsini To ci rośnie maleństwo.

to i ja wstawię parę fotek
Justynka kika dni po urodzeniu

rok

2 latka

OBECNIE

I mARECZEK
MIESIĄC

ROK

OBECNIE

Ostatnia edycja:
kama dobrze, że już naprawione :tak:

Liza szkoda, że nie wyszło z tą pracą :-( może coś innego mąż znajdzie.

EWI Justynka to od początku wygląda jak Justynka :-D no nic się nie zmieniła, a jak miała rok to już całkiem! :-) A Mareczka na pierwszym zdjęciu bym nie poznała, na następnym już tak :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry