reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja powoli wracam do żywych mieliśmy dzisiaj mega awarię w domu... musialysmy z Julką wiać z domu dopiero o 15:30 w domu było już na tyle ciepło żeby normalnie funkcjonować :no: całe szczęście sytuacja już opanowana, oby na stałe...

Liza i jak Miki?

Gosdia awangardowy? uhuuu no już gadaj jak to się "robi" :-D

Wampi no pewnie że bez zabezpieczenia też sliczne bobasy wychodzą :-)

Dorota ja nie rozumiem Twojego starego... jesteś niespełna 2 miesiące po porodzie i masz być wulkanem sexu? kurcze chłopy to tylko siurdakami myślą! zero empatii w stosunku dla kobiet...

Rox :-D :-D chyba już wiem co brat J dostanie na urodziny :-D

Myrsini super ze zaczynasz wreszcie czuc sie mamą ;-)
kaamaa co to za awaria? pieca? Bosska Julinka w sygnaturze!!! :-)
A z Mikim nie lepiej i nie gorzej :-( biedak sie meczy...
Jutro jedziemy prywatnie do lekarza bo ubezp ciagle nie ma a na bank sie bez antybiotyku nie obejdzie, z praca wyszla dupa i tyle! :-( brak slow, ale to nie temat tutaj...
Porypany Kraj... ;(((

Liza ojej bidulek :-( mam nadzieję że po lekach poczuje się lepiej... współczuje, że z pracą nie wyszło tak to jest w Naszej Polsce :sorry2:
A co do awarii, to pieprznęła pompka od pieca która "gania" wodę do kaloryferów, akurat paliło się w piecu temperatura w sekundę podskoczyła do 105ciu stopni, wszystko się gotowało, kotłownie zalała woda ze zbiornika wyrównawczego, przesiedziałysmy cały dzień u szwagierki, J kupił nową pompkę, zamonotwał i znowu mamy ciepełko :tak:

Gosdia no dawaj,dawaj opis tej awangardy :-D

Dorotar,kaamaa moj to by jesc,pic nie musial,byle tylko sex był :sorry:

Ja na tabsach bylam i tez piekna dzidzie mam:-D a co do wielu to widac ze ja juz za stara na 2 dziecko ;-) :-D

Ród dobry prezent.

Marysini im bliżej finalu tym bardziej będziesz sie czuła w roli mamy.

Pewnie nie poodpisywalam wszystkim ale jak mam na rano do roboty to pozniej jakos czasowo nie moge sie ogarnac

Ja miałam częściej pisać i nic z tego. dzisiaj od południa brzuch mnie boli, a raczej podbrzusze, i chodzić ciężko a już o jakimś dźwiganiu to mowy nie ma.
byłam z Mareczkiem u lekarza, ja tez poszłam i dostaliśmy taki pęk leków że to co w portfelu miałam to nie starczyło.:szok:.
fajne zjdęcia powstawiałyście, ale się te nasze dzieci zmieniają.:tak:. choć Zuzia Anetki nic a nic, przynajmniej odkąd skończyła rok.:-D
Rox zdrówka.
Kasiek Ja miałam jutro iść do gina już miałam rezygnować ale z tym bólem brzucha to muszę iść.
Malwina a czemu co miesiąc do gina? gratuluje suchej drzemki.
sali dobrze ci wyszły te pasemka.
Mała czarna trzymam kciuki.
Liza Fajnie że Hania tak dobrze sobie radzi w szkole. ZDRTÓWKA DLA MIKIEGO.
Kasiek Gratuluje suchego pampka.
Myrsini To ci rośnie maleństwo.

to i ja wstawię parę fotek
Justynka kika dni po urodzeniu

rok

2 latka

OBECNIE

I mARECZEK
MIESIĄC

ROK

OBECNIE

Ostatnia edycja:
kama dobrze, że już naprawione :tak:

Liza szkoda, że nie wyszło z tą pracą :-( może coś innego mąż znajdzie.

EWI Justynka to od początku wygląda jak Justynka :-D no nic się nie zmieniła, a jak miała rok to już całkiem! :-) A Mareczka na pierwszym zdjęciu bym nie poznała, na następnym już tak :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry