reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Anetka, ja jeszcze nie próbowałam ;) Ale Damian próbował to jest np. skakanie na skakance hula hop i jakies tam zestawy ćwiczen. Przed rozpoczeciem skanuje Ci ciało, ale po co to nie wiem ;P:) no i liczy kalorie ;). Ja spróbuje wieczorem jak Zosia pójdzie spac ;).
Kasiek, mi kiedyś lekarz powiedział, że z prezerwatyw wychodzą najładniejsze dzieci ;P.
A kiedys gdzies czytalam ze niby najlepszy wiek na ciąże to 18-26 lat, ale pewnie co ginekolog to inna opinia.
Jeju jestem taka wk**** od 12 dziewczyna z grupy wrzuca wyniki na forum z ostatniego egzaminu i głupia wrzucić nie może!!!! :/ Nie wiem czy ona neta nie umie obsługiwac czy coś ...

Gosdia hahahah nie prawda najładniejsze ze stosunku przerywanego:p Moja Domcia:p:p Ta bo pewnie swój wynik zna a reszte ma w du...

Dorotar
co on ie poważny?? Szkoda że się do lekarza nie dostałaś;/

vampi no duża róznica w mojej reakcji od usg w 6 tygodniu.Wtedy też bylam z K i też widziałam że sie cieszy i na widok malenstwa ucalował mnie i był wzruszony a doktor tak samo gratulował rosnącej fasolki ale ja nie potrafilam sie jeszcze cieszyc a nawet troche byłam zla na K że aż tak okazuje swoją radość i dume.Teraz byl przełom i gdy siedzielismy w restauracji na kolacji to tylko o tym rozmawialiśmy:-)Jakimi to nie bedziemy rodzicami, nawet poruszylismy temat noszenia dziecka w chusty-babywearing:-p
ale sie rozpisałam:-p

Anula 100 lat kochana!!!

WAMPI wcale bym się nie zdziwiła, siedzą wieczorami, po pracy i piją to i może wzajemnie się nakręcają.

LIZA nie mieli mojego numeru

witam, pamiętacie nas jeszcze?:-)
jakoś ostatnio wybiłam się z rytmu pisania na forum, u nas wszystko w porządku. Oliwierek ładnie rośnie, śmieje się do nas i jak gada sobie.

Ja wam powiem, ze najlepsze dzieci są robione po pijaku .... My Zosie to w ogóle stowrzylismy w awangardowy sposób ;) Ale mi się przypomniało aż mi się smiać chcę ;)

Mariolcia, ja Cię pamiętam ;)

U mnie Ala po pijaku a brzuszkowe na ostrym po weselnym kacu:-D
Kurcze coś mnie kuje w lewym boku obok miednicy, mówiłam lekarzowi na wizycie a on do mnie że leżenie powinno pomagać, a nie pomaga... nospa też do dupy...

reklama
Bardzo zle sie czuje ,słabo mi cała sie trzese masakra jakas:(

Ostatnia edycja:
Do góry