reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Anetka, ja jeszcze nie próbowałam ;) Ale Damian próbował to jest np. skakanie na skakance hula hop i jakies tam zestawy ćwiczen. Przed rozpoczeciem skanuje Ci ciało, ale po co to nie wiem ;P:) no i liczy kalorie ;). Ja spróbuje wieczorem jak Zosia pójdzie spac ;).
Kasiek, mi kiedyś lekarz powiedział, że z prezerwatyw wychodzą najładniejsze dzieci ;P.
A kiedys gdzies czytalam ze niby najlepszy wiek na ciąże to 18-26 lat, ale pewnie co ginekolog to inna opinia.
Jeju jestem taka wk**** od 12 dziewczyna z grupy wrzuca wyniki na forum z ostatniego egzaminu i głupia wrzucić nie może!!!! :/ Nie wiem czy ona neta nie umie obsługiwac czy coś ...

Gosdia hahahah nie prawda najładniejsze ze stosunku przerywanego:p Moja Domcia:p:p Ta bo pewnie swój wynik zna a reszte ma w du...

Dorotar
co on ie poważny?? Szkoda że się do lekarza nie dostałaś;/

vampi no duża róznica w mojej reakcji od usg w 6 tygodniu.Wtedy też bylam z K i też widziałam że sie cieszy i na widok malenstwa ucalował mnie i był wzruszony a doktor tak samo gratulował rosnącej fasolki ale ja nie potrafilam sie jeszcze cieszyc a nawet troche byłam zla na K że aż tak okazuje swoją radość i dume.Teraz byl przełom i gdy siedzielismy w restauracji na kolacji to tylko o tym rozmawialiśmy:-)Jakimi to nie bedziemy rodzicami, nawet poruszylismy temat noszenia dziecka w chusty-babywearing:-p
ale sie rozpisałam:-p

Anula 100 lat kochana!!!

WAMPI wcale bym się nie zdziwiła, siedzą wieczorami, po pracy i piją to i może wzajemnie się nakręcają.

LIZA nie mieli mojego numeru

witam, pamiętacie nas jeszcze?:-)
jakoś ostatnio wybiłam się z rytmu pisania na forum, u nas wszystko w porządku. Oliwierek ładnie rośnie, śmieje się do nas i jak gada sobie.

Ja wam powiem, ze najlepsze dzieci są robione po pijaku .... My Zosie to w ogóle stowrzylismy w awangardowy sposób ;) Ale mi się przypomniało aż mi się smiać chcę ;)

Mariolcia, ja Cię pamiętam ;)

U mnie Ala po pijaku a brzuszkowe na ostrym po weselnym kacu:-D
Kurcze coś mnie kuje w lewym boku obok miednicy, mówiłam lekarzowi na wizycie a on do mnie że leżenie powinno pomagać, a nie pomaga... nospa też do dupy...

reklama
Bardzo zle sie czuje ,słabo mi cała sie trzese masakra jakas:(

Ostatnia edycja:
Do góry