reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Malwina oj padł taki pomysł chyba w listopadzie ale ja chciałam na letni miesiąc rodzić:p No ale co jak będzie to płakać nie będę:p Właśnie z szefem gadałam bo jesteśmy na stopie koleżeńskiej i mu opowiadałam a on się cieszy buhahaha
Z ciekawości spojrzałam w BETĘ Domki i juz wiem o co kaman:p

Gratuluję suchej nocki:) Wiesz że ja byłam przekonana że Zuzia pampersa już nie nosi??

reklama
Kasiek w ciagu dnia nie nosi juz bardzo długo około 3, 4 miesiecy .Ale z drzemkami ciągle cienko , bo ona jak Twoja bardzo dużo pije.

A my sie zastanawialismy nad drugim dzieckiem tez , i chyba bedziemy chcieli na wiosnę 2013 , najlepiej kwiecien:)Ale zobaczymy jeszcze , narazie to takie luzne rozmowy

Malwina no to my w luźnej rozmowie że gdyby nic sienie pogorszyło w naszej sytuacji to byśmy się starali lipiec-październik 2013. No mogłabym nie być bo wyjdzie termin jak Dominiki hahahah ale co ja gdybam jak nic nie wiem:p Uuu to może w wakacje już będziecie się starać:)

A widzisz ja powiedziałam koniec szczególnie z nocnym piciem bo ostatnio po 1,5h pampers nie wytzrymał i po pachy osikana!!!! DOŚĆ!!! Powiedziałam że będzie ryczeć a niekapka nie dostanie chce się napić dobra ale ma siąść i 2 łyki zrobić ze szklanki! Udało się;) Moja w dzień nie sika jak śpi w dzień

Kasiek teraz najbardziej plodny wiek mamy ?? buhahahaha... to co wczesniej ja mialam? przypadki ze tak latwo w ciaze zachodzilam i bez problemu;-) ehhh Ci lekarze...:-)

Malwina fajnie ze planujecie druga dzidzie ;-)

Miki ciagle spi....

gosdia wypróbowałaś już? :-) My jutro robimy podejście do kupna Xboxa, bo w Media Expert będzie za 1555 zł razem z Kinectem już + 2 jakieś gry. Tyle, że musielibyśmy wziąć na raty, a nie wiem czy Przemkowi dadzą :baffled: niby dostał teraz umowę na stałe ale kto wie czy mu dadzą.

Malwina oo to fajnie jakbyście się o dzidzię starali ;-) my to chyba nigdy nie podejmiemy takiej decyzji, że się staramy, jak już to pewnie musielibyśmy zaliczyć wpadkę, żeby mieć drugie dziecko.

ViKamcia moje włosy też pozostawiają wiele do życzenia, na końcówkach miałam właśnie takie siano od rozjaśniacza, to w końcu się wkurzyłam i je obcięłam i od razu jakoś lepiej te włosy wyglądają :tak:

Kasiek rób to badanie, bo chce wiedzieć czy jesteś w ciąży :laugh2:

Myrsini fajnie, że już zaczynasz się tak bardziej z tej ciąży cieszyć :tak: no i fajnie, że chłopak Cię wspiera. Pewnie jak widzisz jaki on jest z tej ciąży zadowolony to i Ty też bardziej się cieszysz :-p

Anetka ooo sama sobie zajdź:p:p Mówię w piątek zrobię bo dziś do rodziców jadę a jutro wracam:p

Wampi
łapię się i Ty też:p

wampi no co Ty, nie próbowałaś? Ja bym ciągle grała :-D:-p

kasiek Lepiej jak Ty zajdziesz :-D ja juz nie chcę drugiego dziecka, a Ty jednak chcesz, to co za różnica teraz czy później ;-)

Dziewczyny ja też nie rozumię mojego K, dziś cały dzień z fochami chodzi na mnie, nie przeprosił za wczorajsze gadanie i wmawianie, najgorzej że jemu zawsze na rozmowy po alko się zbiera, a jak na trzeźwo z nim rozmawiam to mówi, że się czepiam.

Byłam z małym na bioderkach i klamkę pocałowałam bo lekarz chory, na jutro mnie przepisali ale nie do tej doktor co byłam zapisana, bo ta raz w tygodniu przyjmuje i nie wiadomo czy za tydzień będzie a my i taj już po czasie

reklama
Wampi o jedna która wierzysz we mnie:p

Anetka
no w sumie żadna tyle że może pracę tu bym znalazła... A jakby było to odchowałabym trochę i studia skończyła:p

Ale rozmawiałam z DOminiką teraz i ona nie chce żeby mama miała dzidzie w brzuszku bo chce żeby tylko ją kochac i siezajmowa ć:p

Do góry