reklama
Liza
Fanka BB :)
kasiek a bete zrób?
Miki zasnol kolo mnie o 14:30 i spi:-(
Miki zasnol kolo mnie o 14:30 i spi:-(
Anetka, ślicznie wyglądasz. Pokusiłaś mnie tym fitnessem na kinecta i zakupiliśmy to. Tak jak Ci mówiłam w empiku starsza wersja kosztuje 129,99 a nowsza 134,99.
Kasiek, Ja Ci oddam moją jedna @ i się wyrówna . Szkoda, że Ci od razu USG nie zrobił.
Liza, zdrówka dla Mikusia... Biedaczek.
Anula, Sto laaat !!!!! Wszystkiego najlepszego i pociechy z synka i spełnienia marzeń!!!!
Dorotar, powiem Ci chłopy po alkoholu plotą takie głupoty, ze nie powinnyśmy tego słuchać. Nie powinien tak mówić... Każda kobieta inaczej przechodzi poród. Jedna szybciej sie 'pozbiera' druga nie. Porozmawiaj może z nim? I głowa do góry!!
Kasiek, Ja Ci oddam moją jedna @ i się wyrówna . Szkoda, że Ci od razu USG nie zrobił.
Liza, zdrówka dla Mikusia... Biedaczek.
Anula, Sto laaat !!!!! Wszystkiego najlepszego i pociechy z synka i spełnienia marzeń!!!!
Dorotar, powiem Ci chłopy po alkoholu plotą takie głupoty, ze nie powinnyśmy tego słuchać. Nie powinien tak mówić... Każda kobieta inaczej przechodzi poród. Jedna szybciej sie 'pozbiera' druga nie. Porozmawiaj może z nim? I głowa do góry!!
Ostatnia edycja:
pinky sky
Gosdia dawaj
Dorotar mój tez tak gadał jak byłam po porodzie nie martw się kochana
Liza mam skierowanie ale zrobię w piątek bo dziś do rodziców na noc muszę skoczyć i jutro dopiero koło południa będę zresztą co ja z tej bety wyczytam jak ja nie lakarz
Dorotar mój tez tak gadał jak byłam po porodzie nie martw się kochana
Liza mam skierowanie ale zrobię w piątek bo dziś do rodziców na noc muszę skoczyć i jutro dopiero koło południa będę zresztą co ja z tej bety wyczytam jak ja nie lakarz
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ooo anetka racja :-)
ten fitness.. też widziaam w necie i jest super sprawa...:-)
ten fitness.. też widziaam w necie i jest super sprawa...:-)
umi2
Wejdź w jej profil;-) czyli kliknij na nazwę MyrsiniK
Myrsini ja nawet miniaturki nie widze...nie wiem gdzie to sie wchodzi;/
A ja z siostra byłysmy sobie w lumpku i upolowałysmy 2 fajne bluzeczki i jeszcze sweterek z Minnie dla Zuzi
Kasiek jak zrobisz bete to ja Ci powiem czy w ciazy jestes , jak bedziesz miała wartosci większe chyba od 5, 8 czegos tam to jestes w ciazy
U nas jeszcze tego samego dnia były wyniki
O zobacz znalazłam:
Poziom HCG w zależności od zawansowania ciąży, liczonego od pierwszego dnia ostatniej miesiączki mają bardzo szeroki zakres, przykładowo:
Kasiek jak zrobisz bete to ja Ci powiem czy w ciazy jestes , jak bedziesz miała wartosci większe chyba od 5, 8 czegos tam to jestes w ciazy
U nas jeszcze tego samego dnia były wyniki
O zobacz znalazłam:
Poziom HCG w zależności od zawansowania ciąży, liczonego od pierwszego dnia ostatniej miesiączki mają bardzo szeroki zakres, przykładowo:
- 3 tydzień ciąży: 5,8-71,2
- 4 tydzień ciąży: 9,5-750
- 5 tydzień ciąży: 217-7138
- 6 tydzień ciąży: 158-31 795
- 7 tydzień ciąży: 3697-163 563
- 8 tydzień ciąży: 32 065-149 571
- 9 tydzień ciąży: 63 803-151 410
- 10 tydzień ciąży: 46 509-186 977
- 12 tydzień ciąży: 27 832-210 612
- 14 tydzień ciąży: 13 950-62 530
- 15 tydzień ciąży: 12 039-70 971
- 16 tydzień ciąży: 9040-56 451