reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamcia jestem chyba strasznie płodna... Wiem że gumki to nie 100% ale nie mieliśmy żadnej awarii z nimi w ciągu tego czasu...

Myrsini no właśnie zrób sobie album jak Umi mówi bo to maleństwo:)

reklama
Anetka, ślicznie wyglądasz. Pokusiłaś mnie tym fitnessem na kinecta i zakupiliśmy to. Tak jak Ci mówiłam w empiku starsza wersja kosztuje 129,99 a nowsza 134,99.
Kasiek, Ja Ci oddam moją jedna @ i się wyrówna ;). Szkoda, że Ci od razu USG nie zrobił.
Liza, zdrówka dla Mikusia... Biedaczek.
Anula, Sto laaat !!!!! Wszystkiego najlepszego i pociechy z synka i spełnienia marzeń!!!!

Dorotar, powiem Ci chłopy po alkoholu plotą takie głupoty, ze nie powinnyśmy tego słuchać. Nie powinien tak mówić... Każda kobieta inaczej przechodzi poród. Jedna szybciej sie 'pozbiera' druga nie. Porozmawiaj może z nim? I głowa do góry!!

Ostatnia edycja:
Gosdia dawaj:)

Dorotar mój tez tak gadał jak byłam po porodzie nie martw się kochana:)

Liza mam skierowanie ale zrobię w piątek bo dziś do rodziców na noc muszę skoczyć i jutro dopiero koło południa będę zresztą co ja z tej bety wyczytam jak ja nie lakarz:p

Kasiek brawo dla Domki;)

Dorotar a przeprosił na trzewzwo ze takie głupoty gadał??

Myrsini ja nawet miniaturki nie widze...nie wiem gdzie to sie wchodzi;/

Ja jakos dziwnie sie czuje...jakbym miala zasnąc,jakos słabo mi;(

A ja z siostra byłysmy sobie w lumpku i upolowałysmy 2 fajne bluzeczki i jeszcze sweterek z Minnie dla Zuzi

Kasiek jak zrobisz bete to ja Ci powiem czy w ciazy jestes , jak bedziesz miała wartosci większe chyba od 5, 8 czegos tam to jestes w ciazy

U nas jeszcze tego samego dnia były wyniki

O zobacz znalazłam:

Poziom HCG w zależności od zawansowania ciąży, liczonego od pierwszego dnia ostatniej miesiączki mają bardzo szeroki zakres, przykładowo:

Malwina spoko:) hehe ale sądzę że na prawdę by podejrzewał to szybciej zrobiłby USG a w sumie nic takiego nie powiedział że podejrzewa tylko że to jest możliwe bo jestem w wieku najbardziej płodnym i że prezerwatywy to nie 100%

reklama
kasiek ale z tego co pamietam to wy juz chcieliscie planowac drugiego bobasa co nie??

A ja jestem mega dumna, połozyłam na drzemkę Zuzię bez pampersa i spała 2 godziny i zrobiła siusiu dopiero jak wstała

Do góry