reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek ostro.... a robiłaś sobie test? Dziwne że lekarz podejrzewa ciążę a badania Ci nie zrobił... Ja na pierwszej wizycie miałam USG...

Dzwonił do mnie koleś z Mbanku bo wniosek wczoraj złożyłam o założenie konta, w 16min wypowiedział tyle słów że ja w miesiąc tylu nie zużywam:-D a nawijał z prędkością światła:-D

reklama
anetka, gdy doktor mierzył fasolke i potem nam pogratulował to bardzo sie wzruszyłam:tak:A Kosta mnie przytulił mocno i pocałował gdy zobaczył malenstwo:-)Dumny i wzruszony był baaaardzo;-)Jakos tak fajnie sie poczulam, jednoczesnie ulge ale i strach o dziecko zaczał mi towarzyszyć jeszcze mocniej:-)

zdjecie usg wstawiłam w profilu ;-)

kasiek, pisze po gr "na zawsze razem kochanie moje ";-)

Myrsini no to fajnie:) NO już coś tam widać w tym malutkim zdjęciu:p

A zapomniałam się pochwalić!!!!!!!! Jak mnie Domka noc wcześniej wkurzyłą to powiedziałam że niekapka nie dostanie w nocy!!! Jak powiedziałam tak zrobiłam przed snem się kilka łyków napiła trochę marudziła ale byłam twarda zasęła.... W nocy się obudziła chyba ze dwa razy i że pić ja mówię ok ale musisz siąść i napić się ze szklanki podziałało zasnęła zaraz i przez całą noc SUCHY PAMPERS!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Myrsini ja nic nie podejrzewam to lekarzowi się uroiło:p To że @ mi się zatrzymał wcale nie znaczy że jestem w ciąży... W grudniu mi się zatrzymał od końca października i miałam wywoływany.

Myrsyni jak chcesz dodać zdjecie nie na forum, to utwórz sobie album, bo to w profilu to takie maleńkie sie wyswietla;-).

reklama
a mże jakas pełnia księżyca była :-p i nasze wilkołaki spac nie chciały hihih
anetka wcale nie pomyślałam ze wścibska :-) pewnie sama bym spytała jakbym dopatrzyła u kogoś :tak:
ładne włosy i ładny kolorek...:-)
moje takie zniszczone :-p wogóle musze pofarbować , mam odrosty na 5 cm :zawstydzona/y:
dorotar myslę że po alko rozmowa nie podlega dyskusji ;-) :tak: może i mu sie na szczerość wzięło , ale porozmawiaj z nim o tym jak będzie trzexwy :-) powiedz mu co i jak ,przeciez przy 2 dzieci nie ma się czasu nawet spokojnie najeść :-p a moze czuje się lekko odrzucony . moze za mało mu pokazujeszże go kochasz??
snoopy młodziutko wyglądasz:-)
kasiek ciąża?? a jak ???
myrsini wstaw tutaj , w profilu nic nie widać :no:

dobra lecę znów... :/ aja to mam czas na tego neta :/ że ho ho

aaa zamówiłam grę
:rofl2:

Do góry