reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek ostro.... a robiłaś sobie test? Dziwne że lekarz podejrzewa ciążę a badania Ci nie zrobił... Ja na pierwszej wizycie miałam USG...

Dzwonił do mnie koleś z Mbanku bo wniosek wczoraj złożyłam o założenie konta, w 16min wypowiedział tyle słów że ja w miesiąc tylu nie zużywam:-D a nawijał z prędkością światła:-D

reklama
anetka, gdy doktor mierzył fasolke i potem nam pogratulował to bardzo sie wzruszyłam:tak:A Kosta mnie przytulił mocno i pocałował gdy zobaczył malenstwo:-)Dumny i wzruszony był baaaardzo;-)Jakos tak fajnie sie poczulam, jednoczesnie ulge ale i strach o dziecko zaczał mi towarzyszyć jeszcze mocniej:-)

zdjecie usg wstawiłam w profilu ;-)

kasiek, pisze po gr "na zawsze razem kochanie moje ";-)

Myrsini no to fajnie:) NO już coś tam widać w tym malutkim zdjęciu:p

A zapomniałam się pochwalić!!!!!!!! Jak mnie Domka noc wcześniej wkurzyłą to powiedziałam że niekapka nie dostanie w nocy!!! Jak powiedziałam tak zrobiłam przed snem się kilka łyków napiła trochę marudziła ale byłam twarda zasęła.... W nocy się obudziła chyba ze dwa razy i że pić ja mówię ok ale musisz siąść i napić się ze szklanki podziałało zasnęła zaraz i przez całą noc SUCHY PAMPERS!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Myrsini ja nic nie podejrzewam to lekarzowi się uroiło:p To że @ mi się zatrzymał wcale nie znaczy że jestem w ciąży... W grudniu mi się zatrzymał od końca października i miałam wywoływany.

Myrsyni jak chcesz dodać zdjecie nie na forum, to utwórz sobie album, bo to w profilu to takie maleńkie sie wyswietla;-).

reklama
a mże jakas pełnia księżyca była :-p i nasze wilkołaki spac nie chciały hihih
anetka wcale nie pomyślałam ze wścibska :-) pewnie sama bym spytała jakbym dopatrzyła u kogoś :tak:
ładne włosy i ładny kolorek...:-)
moje takie zniszczone :-p wogóle musze pofarbować , mam odrosty na 5 cm :zawstydzona/y:
dorotar myslę że po alko rozmowa nie podlega dyskusji ;-) :tak: może i mu sie na szczerość wzięło , ale porozmawiaj z nim o tym jak będzie trzexwy :-) powiedz mu co i jak ,przeciez przy 2 dzieci nie ma się czasu nawet spokojnie najeść :-p a moze czuje się lekko odrzucony . moze za mało mu pokazujeszże go kochasz??
snoopy młodziutko wyglądasz:-)
kasiek ciąża?? a jak ???
myrsini wstaw tutaj , w profilu nic nie widać :no:

dobra lecę znów... :/ aja to mam czas na tego neta :/ że ho ho

aaa zamówiłam grę
:rofl2:

Do góry