reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
malwina , moja Vi ma 98cm (a przynajmniej ostatnio miała
i wazy 14 kg :-)
anetka no fajnie sobie radziła :-)
i własnie zamierzamy kupić , ale my mamy pleja więc kupimy playstation move z wszystkimi dodatkami
i będzie miała gry dla dzieci jakieś i matę do tańczenia , więc w domu w pochmurne dni będe jej puszczac dla rozrywki:-)
faktycznie zuzia nie podobna :-) ale śliczna :-)
sali
kasiek
dorotar
gosida
sliczne maleństwa się wam poprdziły :-)
myrsini ja nic nie wiem o jajnikach
liza no ja myslałam o ciąży :-) hahaha
wiesz wyglądałaś poważniej , ale powiem ci że ja jak miała 18 lat wyglądąłam starzej niż teraz po 7 latach
no i ponoć dzieci odmładzają :-)
hehe ile djęć , fajne dzieciaczki :-)
paulina.oo miałaś wstawić zdjęcia synalka :-)
małaczarna&&&&&&&&&&&&
ja zaraz poszukam zdjęć Vi jak była mała i wkleję
i wazy 14 kg :-)
anetka no fajnie sobie radziła :-)
i własnie zamierzamy kupić , ale my mamy pleja więc kupimy playstation move z wszystkimi dodatkami
i będzie miała gry dla dzieci jakieś i matę do tańczenia , więc w domu w pochmurne dni będe jej puszczac dla rozrywki:-)
faktycznie zuzia nie podobna :-) ale śliczna :-)
sali
kasiek
dorotar
gosida
sliczne maleństwa się wam poprdziły :-)
myrsini ja nic nie wiem o jajnikach
liza no ja myslałam o ciąży :-) hahaha
wiesz wyglądałaś poważniej , ale powiem ci że ja jak miała 18 lat wyglądąłam starzej niż teraz po 7 latach
no i ponoć dzieci odmładzają :-)
hehe ile djęć , fajne dzieciaczki :-)
paulina.oo miałaś wstawić zdjęcia synalka :-)
małaczarna&&&&&&&&&&&&
ja zaraz poszukam zdjęć Vi jak była mała i wkleję
Mała czarna trzymam kciuki żebyście skierowanie do łodzi dostały;*
Liza okazało się że ja też mam dziś krupnik na obiad mamuśkę naszło, ale ś.p babcia robiła najzaje...szą
Matko w aptece zostawiłam kupę kasy a kupiłam tylko najpotrzebniejsze mi leki.... zgroza....
Liza okazało się że ja też mam dziś krupnik na obiad mamuśkę naszło, ale ś.p babcia robiła najzaje...szą
Matko w aptece zostawiłam kupę kasy a kupiłam tylko najpotrzebniejsze mi leki.... zgroza....
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Anetka Zuzianawet na zdjęciu jak miała roczek to do siebie nie podobna, teraz jest śliczna :-)
Malwina Faktycznie wysoka pannica z Zuzi, Julka ok 3 miesięcy temu jak ją mierzyliśmy miała 91cm ciekawe ile teraz ma, może uda mi się w tym tyg. dotrzeć na bilans.
Myrsini ja mam przrośnięty prawy jajnik, ale to już od zawsze tak... na ciąże nie miało to wpływu.
Kasiek faktycznie od razu widać że to Domka :-)
Sali na Julce też wszystko na początku wisiało, urodziła się 57cm i 56 było za małe a 62 za duże, śmiesznie wyglądała ;-)
To i ja się swoją zołzą pochwalę ;-)
1dzień:
ok 6 miesięcy:
Roczek:
i 1,5roku:
Malwina Faktycznie wysoka pannica z Zuzi, Julka ok 3 miesięcy temu jak ją mierzyliśmy miała 91cm ciekawe ile teraz ma, może uda mi się w tym tyg. dotrzeć na bilans.
Myrsini ja mam przrośnięty prawy jajnik, ale to już od zawsze tak... na ciąże nie miało to wpływu.
Kasiek faktycznie od razu widać że to Domka :-)
Sali na Julce też wszystko na początku wisiało, urodziła się 57cm i 56 było za małe a 62 za duże, śmiesznie wyglądała ;-)
To i ja się swoją zołzą pochwalę ;-)
1dzień:
ok 6 miesięcy:
Roczek:
i 1,5roku:
sali04
Mama-to moja kariera
Kaama chyba ciezko dobrac rajstopki dla noworodka Kaja tez miała 57 cm.mialam takie super ciuszki po Tymku New Born to niestety ubrała tylko raz na wyjscie ze szpitala bo juz mialam przygotowane wiec w tym pojechała do domku
Myrsini mamy Simensa.
Myrsini mamy Simensa.
Kama ostatnia fotka wymiata u mnie Ala jak miała 6mieś łysa jak kolano była, a Julcia już kucyka miała:-)
Laski czy któraś z was używała pasa ciążowego, żeby brzuszek podtrzymywać? Zastanawiam się czy nie kupić bo plecy mi wysiądą... a on podobno i brzuch i kręgosłup podtrzymuje.
Laski czy któraś z was używała pasa ciążowego, żeby brzuszek podtrzymywać? Zastanawiam się czy nie kupić bo plecy mi wysiądą... a on podobno i brzuch i kręgosłup podtrzymuje.
pinky sky
Sali fajne pasemka
Gosdia ja mówiłam że na obu fotkach zrobiła podobne minki
Anetka za to teraz jakie piękne włoski ma
Myrsini ja też nie pomogę nie miałam problemu z jajnikami czekamy na nowiny z wizyty A ja pytałam co masz po grecku napisane w sygnaturce No chyba już nikt nie weźmie Cię z trolla po prostu miło było by Cię zobaczyć my już piszemy jakiś czas ze sobą i w jakimś stopniu się znamy Po za tym miło wiedzieć z kim się rozmawia możesz zacząć od zdjęć z USG i może za jakiś czas się przekonasz
Liza śliczne foty ale dopiero teraz zauważyłam jaki Miki jest podobny do Danielka w tym wieku szok normalnie
Paulina mam nadzieje że to nic groźnego
Snoopy Ty to masz powera
Mała biedna Pysia no czemu ona tyle cierpieć musi;( Trzymamy kiciuki&&&&&
Kamma no Julka troszeczkę podobna do siebie można wyłapać pewne rysy jej twarzyczki śliczniuchnej
A my sobie siedzimy bo C gdzieś poleciał Domka obiadu nie chciała jeść więc musiałam sposobem i włączyłam nasze wesele i wtryniła wszystko
A tu jeszcze Wam wrzucam zdjęcia które chyba najbardziej mnie rozbrajają hahah mały jaskiniowiec dzikus
Miała prawie skończone 10 miesięcy
Gosdia ja mówiłam że na obu fotkach zrobiła podobne minki
Anetka za to teraz jakie piękne włoski ma
Myrsini ja też nie pomogę nie miałam problemu z jajnikami czekamy na nowiny z wizyty A ja pytałam co masz po grecku napisane w sygnaturce No chyba już nikt nie weźmie Cię z trolla po prostu miło było by Cię zobaczyć my już piszemy jakiś czas ze sobą i w jakimś stopniu się znamy Po za tym miło wiedzieć z kim się rozmawia możesz zacząć od zdjęć z USG i może za jakiś czas się przekonasz
Liza śliczne foty ale dopiero teraz zauważyłam jaki Miki jest podobny do Danielka w tym wieku szok normalnie
Paulina mam nadzieje że to nic groźnego
Snoopy Ty to masz powera
Mała biedna Pysia no czemu ona tyle cierpieć musi;( Trzymamy kiciuki&&&&&
Kamma no Julka troszeczkę podobna do siebie można wyłapać pewne rysy jej twarzyczki śliczniuchnej
A my sobie siedzimy bo C gdzieś poleciał Domka obiadu nie chciała jeść więc musiałam sposobem i włączyłam nasze wesele i wtryniła wszystko
A tu jeszcze Wam wrzucam zdjęcia które chyba najbardziej mnie rozbrajają hahah mały jaskiniowiec dzikus
Miała prawie skończone 10 miesięcy
Liza
Wampi, kasiaF no własnie... Ja mysle ze ona świetnie sobie w pierwszej klasie poradzi... Moja matka mi znów mowi ze zabieram jej rok z dziecinstwa... Choc szczerze powiem Wam ze ona jest bardziej zdolna od Daniela, no ale on tez nie jest jakis opóźniony i sporo od niej łapie, ale jak widac zrąbały to nasze prawo ze jest jak jest ;];-) zeby nie bylo Jeszcze w kwietniu jest taki sprawdzian i wtedy zobacze co powie Pani choc dzis juz widzialam miny mamuś jak ani powiedziala ze Hania jest zdolna, ogarnieta i sprawy manualne jak i pamieciowe bardzo dobrze łapie, no i dyrektorka bo dzis wlasnie z nia gadalam jak daniela do przedszkola zapisywałam
Kasiek a ja widze z Mikim podobienstwo i do Daniela i do Hani :-) taki mieszany jest :-)
Dzieciaki daja mi popalic, Daniel z Mikim kaszlą gorzej, juz niewiem sama ehhh... M niedlugo powienien byc bo ma drzewa naszykowac troche mi, nie wiadomo jak to z nim bedzie teraz o ktorej bedzie wracał...
Kasiek a ja widze z Mikim podobienstwo i do Daniela i do Hani :-) taki mieszany jest :-)
Dzieciaki daja mi popalic, Daniel z Mikim kaszlą gorzej, juz niewiem sama ehhh... M niedlugo powienien byc bo ma drzewa naszykowac troche mi, nie wiadomo jak to z nim bedzie teraz o ktorej bedzie wracał...
reklama
.Aneta.
ViKamcia my chcemy kupić Xboxa i Kinect ale nie wiem kiedy, bo póki co nie ma na to kasy
Vi 14 kg waży? a w sygnaturce masz, że 15, schudła?
Kama mówisz, że nie podobna? Ona jak miała takie króciutkie włosy to właśnie tak dziwnie wyglądała, miała duuuże policzki i przez te krótkie włosy wydawały się jeszcze większe
A Julka to się w ogóle nie zmieniła ;-)
kasiek Zuza piękne włoski? No co Ty, nie dość, że krótkie to jeszcze takie loczki się jej robią, że włoski wydają się jeszcze krótsze, no i się plączą niestety
Świetne te zdjęcia Domki
Liza Miki to do Hani jest bardzo podobny Ja myślę, że powinnaś puścić teraz Hanię do szkoły, bo po co ma 2 lata w zerówce siedzieć.
A tu jeszcze trochę Zuzi jak była młodsza
Jak dobrze, że jej te włosy urosły trochę
Vi 14 kg waży? a w sygnaturce masz, że 15, schudła?
Kama mówisz, że nie podobna? Ona jak miała takie króciutkie włosy to właśnie tak dziwnie wyglądała, miała duuuże policzki i przez te krótkie włosy wydawały się jeszcze większe
A Julka to się w ogóle nie zmieniła ;-)
kasiek Zuza piękne włoski? No co Ty, nie dość, że krótkie to jeszcze takie loczki się jej robią, że włoski wydają się jeszcze krótsze, no i się plączą niestety
Świetne te zdjęcia Domki
Liza Miki to do Hani jest bardzo podobny Ja myślę, że powinnaś puścić teraz Hanię do szkoły, bo po co ma 2 lata w zerówce siedzieć.
A tu jeszcze trochę Zuzi jak była młodsza
Jak dobrze, że jej te włosy urosły trochę