Liza
Fanka BB :)
Liza czy ja myślę ze to jest to samo o czym większość myśli że to masz na myśli ? ;-)
Myslisz o tym samym co ja myślę?
Liza a co to za zmiany? ;-)
Liza zdrać chodz rąbka tajemnicy
Liza cóż to za zmiany się szykują?
liza powiem Ci szczerze że bardzo poważnie na waszym ślubie wyglądałaś teraz o wiele młoedziej :-)liza ja myslę chyba o tym samym co Kama i rox chwal się szybciutko :-)
A o czym myślicie bo niewiem?
Zmiany jak to zmiany ;P nie martwić sie w ciąży nie jestem ;P bynajmniej nic o tym nie wiem hahaha ;P
Nie no mąż prace znalazł i musimy sie dostosowac do tego ze nie bedzie go cale dnie po 12-15h, od jutra zaczyna... Ja bede musiala Hanie do szkoly wozic... czeka nas ciezki miesiac bo za cos do pracy bedzie musiał jeżdzic ale potem mam nadzieje ze bedzie lepiej...
Ja niefiem co wy macie za myśli
Kamcia wiele opinii juz slyszalam ze na ślubie wyglądąłam poważniej i starzej niz teraz ;-)
Widzialam wspominki dzieciaczków! Super
A tutaj Hania jak miala 6mies (nie mam wczesniejszych)
tutaj ma roczek i 2mies -
Tutaj Daniel miał 2 mies i Hania rok i 3mies -
Daniel po urodzeniu -
Daniel Roczek i 2 tygodnie -
Miki po urodzeniu 4h-
i tu miał roczek -
edit. Jak zwykle najwieej dzieci ja miec i najwiecej do pisania ;P
Juz po zebraniu, w sumie nic nowego sie nie dowiedzialam, moja Hania wyróżniona przy wszystkich mamach ze bardzo dobrze sobie radzi ;] no ale jak tak bedzie dalej to I tak zostanie w zerówce bo Daniel idzie od wrzesnia do przedszkola a nie wyobrazam sobie tego by miedzy nimi bylo rok różnicy a w szkole dwa lata ;]
Ostatnia edycja: