reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vi, z tym zdjeciami nie wiem .... Jakoś tak. Mam z chrzcin mojej bratanicy co były w listopadzie ale tylko buzie. u mnie brzuch dopiero wybił tak na dobre w styczniu. W grudniu na uczelni to niektorzy nawet nie wiedzieli, że ja w ciązy.

Moja Mała też się zmieniła od porodu. Zaraz wam pokażę
DSC05170 - Kopia.jpgMiała 1 dzien ;)
DSC01149.jpg10 miesięcy ;)

reklama
Gosdia hahah na obu zrobiła praktycznie taką samą minę i jest podobna:D

Dorotar no Kacperka nie ma jak porównać bo dopiero ma 2 miesiące ale Amelka wcale do siebie nie podobna:)

Anetka nooo po no niej to od razu widać:)

Sali no niestety Kajka też do siebie nie podobna

Czemu niestety????;)
Ona sie zmieniała co pól roku jak tak patrze na zdjęcia ,ciągle inaczej wyglądała wiec jeszcze 5 razy sie zmieni pewnie:)
Ja wczoraj znowu pasemka zrobiłam tym razem dłuzej potrzymalam a oto efekt;)Jak na własnoręczna robote chyba nieżle hehe

Uploaded with ImageShack.us

Sali ale Kaja ma tym zdjeciu chude nóżki ;P Wiszą jej rajstopki jak mojej Zośce. A teraz jest taka grubiutka, że naciągnąc nie moge hehehe ;P
Kasiek, ja nie jestem obiektywna jesli chodzi o Zosie, bo co dzien ją widze... Mi sie wydaje, ze zmieniła się strasznie. ;) Nie potrafie te z powiedziec czy ona do kogoś podobna bo mi się wydaje, że do nikogo ;P.

gosdia ale Zosia teraz jest słodziutka :-) fajne ma włosy, moja na roczek była prawie łysa :sorry:
O tak wyglądała :sorry:
IMG_4245.jpg

sali bardzo fajne włosy z tymi pasemkami wyglądają :tak: podoba mi się :-)

Gosiad no ona tam maial tydzien wiec kazde jej wisiały hehe.To były najmniejsze jakie mieli;)

My wczoraj kupilismy zmywarke,w sumie ja kupiłam dla D. tak jak obiecałam;)).Choc on mówi ze to prezent na moje urodziny to wszyscy wiemy ze to głownie on zmywał naczynia w domu hehe.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja tak na szybko bo ma nauke, a dopiero wróciłam z sesji, poczytam Was pózniej:)

Trzymajcie kciuki za moja wizyte dzisiejszą, jakos sie tak martwie;(Nie wiem czemu, chyba zaczeło mi zależeć na tej ciąży i dlatego tak.
Oby bebe urosło dobrze bo w 6 tygodniu miało tylko 4 mm a to nie dużo ale miescil sie w normie.Mysle tez o tym jajniku oby juz nie był powiekszony!

Pytałam sie was jakos na temat powiekszonego jajnika ale nikt mi nie odpowiedział;), czy miała któras takie cos?!Wiem, że duzo kobiet to ma we wczesnej ciąży nawet nie wiedząc o tym, i że na ogół znika w 7-10 tygodniu ciązy ale wiadomo mysle i martwie się...:(
Widziałam przypadek powiekszonego jajnika który nie zanikł w 12 tygodniu i potrzebne było zabieg bo nie było miejsca na rosnące dziecko!
Martwie się o małe!! Trzymajcie kciuki

reklama
Do góry