reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej ho

my bo bilansie dwulatka, tzn zmierzenie , waga spytanie czy umie sie sama załatwiac i jesc.
Zuzia oczywiscie nie dała sie zmierzyc i zwarzyc, standart. A w domu stoi ładnie.

Warzy 14 kg i mierzy 91 cm
No i mam skierowanie do ortopedy bo jedną nóżkę układe bardziej do siebie niz na wprost.

Anetka chciałam ostatnio tez sie pytac czy nie masz ubranek po Zuzi, ale jak bedziesz miała to daj znac :-)

Rox zdrówka i gratki odpieluchowania Boryska

Liza zdrać chodz rąbka tajemnicy:)

Ja do ginekologa chodze co miesiąć niestety.

reklama
Malwina tez miałas malutki brzuszek :-)
liza powiem Ci szczerze że bardzo poważnie na waszym ślubie wyglądałaś :tak: teraz o wiele młoedziej :-)
sali nooo pokażny brzuszek :-D hehe
Kamaaa ja byłam 2 tyg po terminie miałam 3 cm rozwarcia i mi chciała przebić worek też bo powiedziała ze szybciej pójdzie.. ale ja się tego przebicia tak bałam bo powiedziała że będzie szybciej ale za to boleśnie.. że powiedziałam ze poczekam :-p (z Vika bo z Emmą to nikt nie miał czasu na czekanie bo już wychodziła) hehe no i czekaliśmy na rozwarcie normalnie.. dopiero jak mi dała znieczulenie zzo to pozwoliłam sobie przebić wody :-p a i tak to uczucie takie jakby jakimś tępym haczykiem zrywała mi w środku "coś" odraża mnie do dziś :-p
no a od tego prpopnowanego czasu do samego przebicia minęły zaledwie 2 h ..:-)
dorotar super mix , duzy brzuszek miałaś :-)
gosida czemu nie masz żadnego zdjęcia?? :-( gratuluję nowych umiejętności córy :-)
haha anetka to masz wesoło :-) moja też niersz tak robi z kurtkami czy butami ;-)
a własnie .,.. przypomniałaś mi ze muszę przebrac ciuchy większe dla Emmy bo tam miałam fajny czerwony płaszczyk i myslę że już będzie na nią dobry :tak:
a co do ubierania jeszcze jak piszesz, moja Vi czaem protestuje ale czasem np przebieram ją po kilka raz bo ubieram spodnie.. o za małe , ubieram inne to nie pasują do bluzki , ale e inne nie pasują do pogody to zmieniam bluzke :-p hehe
albo nie pasują do butów które chce jej założyć bo np kozaczki a spodnie są szwedy ze ściągaczem na dole , albo dresy a tu trzeba załozyć lakierki ;-)i zmiana na inne
i tam czasami z nią mam ;-)
liza ja myslę chyba o tym samym co Kama i rox :-p chwal się szybciutko :-)

a ja wam tak dla odmiany pokaże Vi jak grała w Wii :-D hehe to było w święta ale terqaz przeglądałam zdjęcia i na nie wpadłam :-p
to była chyba gra ze była pingwinkiem na ruchomej tafli i musiała skakać z jednej strony tafli na drugi zeby równowagę utrzymać
DSC03126.jpgDSC03130.jpg

ViKamcia i jak Vi sobie radziła na tym Wii? :-D

Malwina wysoka :tak: moja Zuzia ma teraz 93 cm :-p a przestań- modelką, to Ci nic jadła nie będzie i będzie się ciągle odchudzać :-p

Powspominałam sobie stare czasy, jak Zuzia była mała i pokażę Wam zdjęcie z 4 maja 2009, czyli z tego dnia, kiedy Zuzia się urodziła ;-)
Zdjęcia-0044.jpg

Jak dla mnie to w ogóle do siebie nie podobna :-p

Anetka rzeczywiscie nie podobna:)
A no fakt zapomniałam ze u Zuzi z nie jedzeniem odpada... Ona ciągle coś je Jak nie chlebek to jogurcik a jak nie jogurcik to tutke( parówkę):tak:

Kama niestety nie mam,te których nie wystawiam daje kolezance a Kaja tez jeszcze niektóre nosi na 98 a tak to na 104...
Malwina Kaja na blilansie dwulatka miala 94 i 14 kg ...mi rosnie siatkarka hehe
Kai dają 4 latka hehehe.

A to moja niunia tez nie podobna do siebie;)

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
Gosdia jedną możesz mi oddać;/

Malwina moja też fisowała na bilansie:p Ale ładnie waży moja 13:)

Wampi
też mam wolne..:)

Kamcia ale fajna Vi a jakie kręcone włoski jak jej urosną to będą na prawd ę super:)

Anetka
wcale nie jest do siebie podobna:)
1.jpg moja chyba podobna do siebie:) Z 5 bo z 4 mam takie w czapie więc nic nie widać

sali Kaja rzeczywiście nie podobna :-p

kasiek a u Ciebie to od razu widać, że to Domka :-) słodka ;-)

Malwina gdyby moja tak chciała jeść.. Zuza to by ciągle tylko zupy mogła jeść, zupą to nigdy nie pogardzi :laugh2:

reklama
Do góry