reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
snoopy to mi się coś ubzdurało czy wcześniej pisałaś, że jak dziewczynka to Marysia? :-p
Oliwia bardzo ładne :tak:

Kama to dobrze w sumie, że lubią tak przymierzać, przynajmniej nie mamy z tym problemu ;-) moja mama mówiła, że ja się darłam jak mnie ubierała :-D
A ciuszków nie mam, bo Zuzia właśnie nosi teraz 92-98 :-p

Anetka, Kaama, ale wam gwiazdy rosną... Też chciałabym, zeby się kiedyś tak chętnie ubierała.
Snoopy, Oliwka ładne imię ;)

Miałam robić rosół na obiad na obiad, ale przystanęło na naleśnikach z sosem truskawkowym. Zosia też je lubi to przynajmniej zje ;)

Ja na obiad juz mam zrobiony krupnik, Miki spi, Daniel sie bawi a ja mykam sie szykowac bo kolo 13 musze byc w szkole... ;] przy okazji biblioteke zachacze ;] i chyba sklep to kupie co najpotrzebniejsze bo na meza teraz liczyc sie nie da...
Zmiany u nas nadchodza, mam nadzieje ze damy rade ;]

Lece, zajrze jak wróce :-)

Anetka to racja z ubieraniem problemów nie mamy :-)

Sali a nie masz więcej ciuszkówna sprzedaż? ;-)

E:

Liza uchyl rąbka tajemnicy o co chodzi ;-)

Ostatnia edycja:
Snoopy no to gratuluję chciałaś to masz:) A Oliwia bardzo mi się podoba:tak:

Burzowata fajnie że się wybawiłaś ja tez na początku długo po za domem nie mogłam wytrzymać czekamy na fotki:) Śliczny brzuszek miałaś i Ty śliczna dziewczyna jesteś:)

Toxicstar zdrówka i gratulacje ząbka:)

Liza zdrówka dla chłopaków:) U Ciebie na ślubnym też nie widać:p Ale się zmieniłaś:)

Malwina Ty to też chyba za dużego nie miałaś na ślubnym wcale nie widać a na tym drugim to tak siedzisz i się wypinasz:p

Sali Ty też miałaś ładny brzuszek:)

Kamma
to stójcie blisko ogniska bo zimno:p No mogli by zrobić po co dziewczyna ma się męczyć;/

Dorotar Ty to miałaś piłeczkę:)

Gosdia gratulacje dla Zosieńki:)

Anetka to modnisia hahahah

Hej ja byłam dziś zapisać mnie do gina bo znowu @ brak od października miałam dokładnie 2 @ w tym jeden wywoływany wrrrrr po za tym zapisałam Dominikę do ortopedy UWAGA!! na 19 marca:p Na szczęście mi to nie przeszkadza bo do rodziców na ferie jedziemy:) Ale zimno na dworze brrrrrr

jestem w domu ino chora - mam mega zapalenie oskrzeli ... jak położę dziecko spac postaram się troszkę nadrobić

edit nr 1

Liza
czy ja myślę ze to jest to samo o czym większość myśli że to masz na myśli ? ;-)

Liza a co to za zmiany? ;-)

kasiek dobrze, że mi o ginekologu przypomniałaś! :-p jak tylko przeczytałam Twojego posta to też się od razu zapisałam, bo tabletki mi się kończą.

Rox zdrówka ;*

reklama
Rox, zdrowiej!! A jak tam studia? Ogarnęłaś trochę?
Kasiek, też musze iśc do gina, tylko, że ja w tym miesiącu (tj. w styczniu) miałam 3 @ ;/
Liza, ja nie wiem jakie zmiany, ale byleby na lepsze!!! Smacznego krupniczku :) ja nie umiem tej zupy robić ;P

Do góry