reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
snoopy to mi się coś ubzdurało czy wcześniej pisałaś, że jak dziewczynka to Marysia? :-p
Oliwia bardzo ładne :tak:

Kama to dobrze w sumie, że lubią tak przymierzać, przynajmniej nie mamy z tym problemu ;-) moja mama mówiła, że ja się darłam jak mnie ubierała :-D
A ciuszków nie mam, bo Zuzia właśnie nosi teraz 92-98 :-p

Anetka, Kaama, ale wam gwiazdy rosną... Też chciałabym, zeby się kiedyś tak chętnie ubierała.
Snoopy, Oliwka ładne imię ;)

Miałam robić rosół na obiad na obiad, ale przystanęło na naleśnikach z sosem truskawkowym. Zosia też je lubi to przynajmniej zje ;)

Ja na obiad juz mam zrobiony krupnik, Miki spi, Daniel sie bawi a ja mykam sie szykowac bo kolo 13 musze byc w szkole... ;] przy okazji biblioteke zachacze ;] i chyba sklep to kupie co najpotrzebniejsze bo na meza teraz liczyc sie nie da...
Zmiany u nas nadchodza, mam nadzieje ze damy rade ;]

Lece, zajrze jak wróce :-)

Anetka to racja z ubieraniem problemów nie mamy :-)

Sali a nie masz więcej ciuszkówna sprzedaż? ;-)

E:

Liza uchyl rąbka tajemnicy o co chodzi ;-)

Ostatnia edycja:
Snoopy no to gratuluję chciałaś to masz:) A Oliwia bardzo mi się podoba:tak:

Burzowata fajnie że się wybawiłaś ja tez na początku długo po za domem nie mogłam wytrzymać czekamy na fotki:) Śliczny brzuszek miałaś i Ty śliczna dziewczyna jesteś:)

Toxicstar zdrówka i gratulacje ząbka:)

Liza zdrówka dla chłopaków:) U Ciebie na ślubnym też nie widać:p Ale się zmieniłaś:)

Malwina Ty to też chyba za dużego nie miałaś na ślubnym wcale nie widać a na tym drugim to tak siedzisz i się wypinasz:p

Sali Ty też miałaś ładny brzuszek:)

Kamma
to stójcie blisko ogniska bo zimno:p No mogli by zrobić po co dziewczyna ma się męczyć;/

Dorotar Ty to miałaś piłeczkę:)

Gosdia gratulacje dla Zosieńki:)

Anetka to modnisia hahahah

Hej ja byłam dziś zapisać mnie do gina bo znowu @ brak od października miałam dokładnie 2 @ w tym jeden wywoływany wrrrrr po za tym zapisałam Dominikę do ortopedy UWAGA!! na 19 marca:p Na szczęście mi to nie przeszkadza bo do rodziców na ferie jedziemy:) Ale zimno na dworze brrrrrr

jestem w domu ino chora - mam mega zapalenie oskrzeli ... jak położę dziecko spac postaram się troszkę nadrobić

edit nr 1

Liza
czy ja myślę ze to jest to samo o czym większość myśli że to masz na myśli ? ;-)

Liza a co to za zmiany? ;-)

kasiek dobrze, że mi o ginekologu przypomniałaś! :-p jak tylko przeczytałam Twojego posta to też się od razu zapisałam, bo tabletki mi się kończą.

Rox zdrówka ;*

reklama
Rox, zdrowiej!! A jak tam studia? Ogarnęłaś trochę?
Kasiek, też musze iśc do gina, tylko, że ja w tym miesiącu (tj. w styczniu) miałam 3 @ ;/
Liza, ja nie wiem jakie zmiany, ale byleby na lepsze!!! Smacznego krupniczku :) ja nie umiem tej zupy robić ;P

Do góry