reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Helloł

Snoopy gratuluje :* w babach siła! :-)

Burzowata super że studniówka w miarę udana :tak:

Toxic gratuluję ząbka!

Malwina super jest to zdjęcie na łóżku :-)

Liza niestety fałszywy alarm... nie wiem o co chodzi lekarzom, dziewczyna ma 5cm rozwarcia, termin z USG na 27 stycznia a z OM na 2 lutego więc donoszona, przebiliby jej worek z wodami i poszłoby jak ta lala.

My dzisiaj na 14stą lecimy na ognisko dla dzieciaków, u teściowej na wiosce panie organizują, miał być jeszcze kuli ale przy -19 nie wchodzi w gre...

SNOOPY gratuluję córy w brzuszku.

Dziewczyny ale was na wspomnienia wzieło, to i wrzucę swój brzuchol:
1 (1).jpeg3, miesiąc z Amelką przy brzuszku
1 (2).jpeg5 miesiąc
1 (3).jpeg6 miesiąc
1 (4).jpegPoczątek 9 miesiąca
1 (5).jpgA to mix mojego ciążowego brzuchola
5c096f658a.jpgI ze ślubu naszego 25.10.2008r.
06d7472f66.jpgI my z moją mamusią na sali już

A co do ruchów ciąży: w pierwszej zaczełam czuć Amelkę w 18 tygodniu a przy Kacperku czyli w drugiej ciąży w 14 tygodniu.

Ostatnia edycja:
Witam,

Kaama, powodzenia dla przyjaciólki niech rodzi bezbolesnie. Udanego ognicha. Fajnie macie ;)
Snoopy, gratuluje córki.

Przepraszam, ale tylko was podczytuje bo nie miałam czasu nawet pisac. Jeśli chodzi o brzuch to ja niestety nie mam żadnego zdjęcia ;/ żałuje ;/.
Moja Zosia nauczyła się mówić "da" jak coś chce i pokazuje na to palcem i jak widzi psa to mówi "ha".. Nie wiem czy świadomie czy nie ;) ale uczyłam ją że pies robi "hau, hau" no i jak coś je to się klepie pobrzuszku u robi "mmmmm" ;)
Podstaram się być teraz na bieżąco. U nas zimno jak nie wiem .....

fajne brzuszki dziewczyny. ja w obu ciążach miałam sporo zdjęć ale na żadnym nie widać jaki miałam brzuszek. ale spory miałam a dzieci średniej wielkości.:-D
Snoopy to gratuluję dziewczynki.
Sali mały ten twój brzuszek był.
Myrsini trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę.
Kamcia Twój brzuch to dopiero maleństwo.
dorotar Super ciuszki.
Burzowaqta Fajnie ze studniówka się udała.

Burzowata fajnie, że się wybawiłaś ;-) ślicznie wyglądałaś w ciąży :tak:

Snoopy gratuluję córci :-) czyli będzie Marysia? ;-)

dorotar ładne zdjęcia, spory brzuszek miałaś :tak:

kama To wymęczą dziewczynę Ci lekarze :sorry: a mogłoby być już po wszystkim..

Zuzia kazała, żebym założyła jej kurtkę "skórzaną" :-p wzięła wózek, lalkę i sobie chodzi po mieszkaniu tak w tej kurtce i co chwile idzie do mojego brata i pyta czy ładnie wygląda :laugh2:
Kurtka na szczęście jeszcze dobra, czyli na wiosnę nie trzeba będzie nowej kupować, przy okazji przymierzyłam jej jeszcze jedną i też dobra :tak::-)

A mi się dzisiaj nic nie chce :dry:

Hej;-) mała mnie obudziła bo płakałam przez sen...:eek: obudziłam się i nie wiem co mi się sniło....

Ja z Alą czułam ruchy około 22tc a w 2 podobno wcześniej się czuje i czułam już w 17:-D z Ala jakieś zdjęcia w ciąży powinny być na tym wątku ale za nim ja bym je znalała o by się ostro zeszło:-D

Aneta Oliwka będzie:-D M się nie podoba, ale mam nadzieję że się oswoi... Strasznie mi się spodobało to imię:-)
Idziemy coś wszamać bo Ala mówi że pora na 2 śniadanie a u mnie pierwsze będzie:-p

Oj tak mój brzuchol w tej dugiej ciąży był gigantyczny aż się lekarz mi dziwił który mnie do szpitala przed porodem przyjmował.

reklama
Dorota też miałaś brzuszek pokaźnych rozmiarów :-)

Anetka a to modnisia :-D Julka jest identyczna ;-) przynosi ciuchy każe sobie nakładać i od razu leci do lustra się się przegląda, narcyzka mała ;-)
Też mierzyłam Julce płaszczyki jesienne, niestety z cieplejszego wyrosła, ale przejściowy będzie w sam raz, i nawet kozaczki jesienno-wiosenne będą dobre uff... zawsze to trochę mniej wydatków :tak:
Masz jakieś ciuchy po Zuzi do sprzedania rozmiar 92-98? :-)

Snoopy mi Oliwia też się bardzo podoba :tak:

Do góry