reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Na 80% śliczna babocha w brzuchu rośnie:-D waży już 414gr:-D lekarz do mnie że mam chyba bobasa z ADHD, tak fikała że jeździł po całym brzuchu żeby ją dokładnie obejrzeć:-D kurde miałam wizytę na 19:45 a weszłam o 21:10.... taka koleja była że szok, ale tak się rozgadałyśmy że nawet nie wiedziałyśmy kiedy czas zleciał:-D
łożysko mam na tylniej cianie, wody w normie a brzuchal gigant:-D

reklama
Witam wieczornie
U mnie jak zwykle brak czasu:baffled: ale caly czas Was podczytuje wiec wiem co sie dzieje,nie mam tylko chwili zeby poodpisywac,przepraszam Was:-( Na studniowce bylo bardzo fajnie,wrocilismy po 4 ( od 22 pytalam M co 15 min czy moja mama nie dzwonila:-p wiec i tak dlugo wytrzymalam ), muzyka byla taka sobie tzn dopoki gral dj bylo super,ale jak byl zespol to masakra:no: jedzenie ok,M sie troche opil,ja chyba jedyna trzezwa i niepijaca bylam. Zdjec poki co nie posiadam,jak bede miala i beda znosne to wrzuce:) ale powiem Wam,ze strasznie staro sie tam czulam,jakos tak nieswojo jakbym niepasowala tam :oo2: Adas zaczal mowic mama:-D:-D normalnie pekam z dumy:-) widac,ze nieswiadomie ale poki co to jego ulubione slowo,normalnie nie moge sie nasluchac:-D weekend spokojnie,tylko nie moge odespac,Adas troche zatkany nosek mial przez 2 dni ale juz przeszlo mu,na szczescie obylo sie bez lekarza,dzisiaj bylam z tata w galerii i kupilam malemu pare rzeczy,wyprzedaz jest w tesco i trafilam na 2 sliczne pizamki za 30 zl:tak: Jak tak czytam o tej malej Madzi to mi serce peka,nie wyobrazam sobie co oni musza czuc,ja bym umarla jakby mi ktos odebral Adasia,mam nadzieje,ze dziewczynka sie cala i zdrowa odnajdzie,teraz to strach wychodzic samemu na spacer :-( Jeszcze ta pogoda okropna,dzisiaj -12 to nawet nie ma jak wyjsc z malym:no: Co do plenerow to my tez musielismy kombinowac czasami,do dzis pamietam jak nas komary pogryzly na polu :-D najlepiej to na spontanie wychodzilo,teraz przy malym plus mieszkajac z moja mama to niestety nie za wiele okazji,za to w ciazy M nie narzekal,bo checi mialam ogromne,a moi rodzice na weekend znikali wiec... ;p poza tym czasami nawet samochod nam byl w lesie nie straszny jak byla potrzeba:-D smiesznie czasem bylo;-)ajj brakuje takich czasow teraz
Myrsini powodzenia na egzaminie;-)
Ania sliczne zdjecia,piekna dziewczyna z Ciebie

Dziewczyny,piekne brzuchy mialyscie,ja poszperam czy mam na dysku swoje to moze sie odwaze i wrzuce;p

snoopy jejku jak mi sie teskni za takim brzuszkiem,zazdroszcze Ci tych kopniakow ktore pewnie niedlugo bedziesz czula o ile juz nie czujesz;-)
dorotar a co dajesz do picia maluchowi? bo ja jak moj zaczyna miec problemy z brzuszkiem to odstawiam herbatki itp i caly czas wode przegotowana daje bo to troszke rozrzedza kupke,Adasiowi pomaga,moze sproboj? piekne zdjecia;-)
outstanding powodzenia na sesji!
liza super buty:tak: mi sie one bardzo podobaja,marze o tych orginalnych emu albo ugg ale niestety.. :-p

M spi,maly tez,ja sie biore za prezentacje na angielski,moze cos jeszcze stworze,milego wieczoru:)

A oto moj brzuch i ja:) DSC00006.jpgDSCN4956.jpg
2 tyg przed porodem i 3 tygodnie przed porodem:)

Burzowata ja ruchy czułam już w 17tc:-D teraz to ja mam sajgon w macicy:-D Na USG dziś lekarz stwierdził że ja mam bejbika ADHDowca:-D dumna jestem jak cholera z mojej wiecipiętki:-D uciekam spać bo późno wizytę miałam i prawie o 23 wróciliśmy:-D

snoopy to szybko bardzo:tak: ja takie delikatne w 19,a juz porzadne w 21 :-) to fajnie masz,ja to uwielbialam. Dobranoc=*

Ja sobie przypomnialam jeszcze o kartkowce z matmy,to predko spac nie pojde...

burzowata a ja wierzę że to mama całkiem swiadome :-)
Emma jakiś czas temu ładni mówiła Tata , i tak prze jakieś 2 miesiące , teraz przerzuciła się na mama i już od jakiegoś czasu woła mamę :-)
ładnie wyglądałaś z brzuszkiem .. i był taki akurat .. nie za duży nie za mały ;-)

no a na studniówce .. dobrze ze się wybawiłas :*

aa i coś się w naszym majowym wątku opuściłaś :-p

Wszedzie sie opuscilam:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y: tylko cholera ten brak czasu niestety uniemozliwia czeste udzielanie sie:baffled: juz nie moge sie doczekac kiedy bede po maturze i bede miec swiety spokoj i czas wolny...

Hej! Przepraszam, że tak rzadko pisze, ale nie mam nawet siły. Gorączka, wszystko mi się w brzuchu przewraca. Wiruje mi świat. ehh.. na nic nie mam siły..

Poza tym mój Maksio ma pierwszego ząbka! Nie sądziłam, że taki drobiazg może, aż tak cieszyć.. :D jestem dumna z niego i z jego ząbka... :D

Hejka

Snoopy hehehe a gratuluje córci w brzuchalku ;-) moje przesady sie sprawdzily ze baba bedzie :-D ;-) a Ty pewnie wniebowzięta :-) :tak:
toxic zdrowiej nam szybciutko, gratki ząbka :-)

Widzialam brzuszki, śliczne ;-)
Ania laska z Ciebie ;P
Kaamaa i jak tam przyjaciółka urodziła???

Kurcze ide do pieca, i pranie mi sie uprało ;P
Noc średnia ;] dzis zebranie mam, i musze apteke zaliczyc strasznie mokry kaszel maja teraz chlopaki ;]

Hejka dziewczyny

Wczoraj miałam zwariowany dzien , wiec jestem dzisiaj. Poczytam pozniej tylko widziałam wasze piękne brzuszki.

Kama ale miałas olbrzyma:)
Vikamcia z kolei u Ciebie nie widac ze w ciazy jestes

Na pierwszym zdjeciu w sukience byłam w 5 miesiącu ciązy
na drugim jakoś przed porodem z 3 tygodnie

Załączniki

• Bez tytułu.png
    Bez tytułu.png
    109,3 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC_4498.jpg
    DSC_4498.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Malwina śliczny brzuchalek mialas na koncówce!:-)
Przypomniałas mi ze ja tez mam zdjecie ze ślubu naszego (maj 2006) w ciazy z Hanią przełom 4-5miesiac ciaży
:-D
i mam jedno z sierpnia 2006 z wesela na którym bylismy:-)

Z Danielem nie mam nic ;P

Do góry