Witam wieczornie
U mnie jak zwykle brak czasu
ale caly czas Was podczytuje wiec wiem co sie dzieje,nie mam tylko chwili zeby poodpisywac,przepraszam Was:-( Na studniowce bylo bardzo fajnie,wrocilismy po 4 ( od 22 pytalam M co 15 min czy moja mama nie dzwonila
wiec i tak dlugo wytrzymalam ), muzyka byla taka sobie tzn dopoki gral dj bylo super,ale jak byl zespol to masakra
jedzenie ok,M sie troche opil,ja chyba jedyna trzezwa i niepijaca bylam. Zdjec poki co nie posiadam,jak bede miala i beda znosne to wrzuce
ale powiem Wam,ze strasznie staro sie tam czulam,jakos tak nieswojo jakbym niepasowala tam
Adas zaczal mowic mama
normalnie pekam z dumy:-) widac,ze nieswiadomie ale poki co to jego ulubione slowo,normalnie nie moge sie nasluchac
weekend spokojnie,tylko nie moge odespac,Adas troche zatkany nosek mial przez 2 dni ale juz przeszlo mu,na szczescie obylo sie bez lekarza,dzisiaj bylam z tata w galerii i kupilam malemu pare rzeczy,wyprzedaz jest w tesco i trafilam na 2 sliczne pizamki za 30 zl
Jak tak czytam o tej malej Madzi to mi serce peka,nie wyobrazam sobie co oni musza czuc,ja bym umarla jakby mi ktos odebral Adasia,mam nadzieje,ze dziewczynka sie cala i zdrowa odnajdzie,teraz to strach wychodzic samemu na spacer :-( Jeszcze ta pogoda okropna,dzisiaj -12 to nawet nie ma jak wyjsc z malym
Co do plenerow to my tez musielismy kombinowac czasami,do dzis pamietam jak nas komary pogryzly na polu
najlepiej to na spontanie wychodzilo,teraz przy malym plus mieszkajac z moja mama to niestety nie za wiele okazji,za to w ciazy M nie narzekal,bo checi mialam ogromne,a moi rodzice na weekend znikali wiec... ;p poza tym czasami nawet samochod nam byl w lesie nie straszny jak byla potrzeba
smiesznie czasem bylo;-)ajj brakuje takich czasow teraz
Myrsini powodzenia na egzaminie;-)
Ania sliczne zdjecia,piekna dziewczyna z Ciebie
Dziewczyny,piekne brzuchy mialyscie,ja poszperam czy mam na dysku swoje to moze sie odwaze i wrzuce;p
snoopy jejku jak mi sie teskni za takim brzuszkiem,zazdroszcze Ci tych kopniakow ktore pewnie niedlugo bedziesz czula o ile juz nie czujesz;-)
dorotar a co dajesz do picia maluchowi? bo ja jak moj zaczyna miec problemy z brzuszkiem to odstawiam herbatki itp i caly czas wode przegotowana daje bo to troszke rozrzedza kupke,Adasiowi pomaga,moze sproboj? piekne zdjecia;-)
outstanding powodzenia na sesji!
liza super buty
mi sie one bardzo podobaja,marze o tych orginalnych emu albo ugg ale niestety..
M spi,maly tez,ja sie biore za prezentacje na angielski,moze cos jeszcze stworze,milego wieczoru
A oto moj brzuch i ja
2 tyg przed porodem i 3 tygodnie przed porodem