reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lolkak dawaj do mnie podziele sie ;-) rozmiar 39 :)
Snoopy jaka jestem jak mi sie nie chce nic zrobic...? Idę zrobic bo ktos musi :-D hahahahahaha :-D

sex w plenerze, laski :-D jakie tematy ;-D ja jak Lolkak teraz;-) hihihih

reklama
Qzwa zrobiłam RISOTTO, ale chyba coś mi nie wyszło i niedobre, tylko składniki zmarnowałam. Ruszam zaraz na marsz z kijkami.

wstawie brzuchal i na główny a co:-D
Zdjęcie0310.jpg21tc

Wampi kiedyś nam się więcej chciało to fakt:-)

snoopy ale fajny i duuuży! :-D mysle ze bedzie dziewczynka ;-) jest taki stożkowy :tak:
Trzymam kciuki za USG i czekamy na wiesci kto siedzi w brzuszku!!! :-D

wampi hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha... :D:-D widze ze hardcorowy zwiazek ;-) u nas nigdy tak nie bylo :-D jak juz to w sadku kolo drzewka :-D w lasku ;-D w aucie, ale na sniegu :-D

snoopy jak dla mnie chłopiec :-p:-D miałam całkiem inny w ciąży z Zuzią. A Ty z Alą miałaś taki sam?
Nie wiem czy to prawda z tym kształtem brzucha, ale podobno często się sprawdza.

anetka to własnie zalezy od ciązy, od kobiety, chlopak to ponoć piłka taka (ja mialam taki a Mikim ;P) a z dziewczynką stożek lub taki rozlazły brzuch :-D zobaczymy co tam sie w brzusiu chowa;-)

Toxicstar zdrówka!!!

Out no to powodzenia u mnie ostatni został w sobotę:)&&&&

Dorotar śliczne focie a jaka pszczółka:)

Liza
żeby mi się tak chciało piec :p Świetne te buty gdzie kupiłaś??

Anula
a tam zimno:p Jakoś da się wytrzyma w tym tygodniu w nocy ma być -30:p

Wampi
wariatko jedna!!!:p Na śniegu??

Snoopy śliczny brzunio no to trzymamy kciuki za tą dziewczynkę:p &&&&&&&&

1.jpg ja taki z Domką miałam w 26tyg wydaje mi się okrąglejszy niż Twój:p

Byłam w lumpku Domce kupiłam bluzę górę od piżamy z Dorą i koszulkę z kotkiem, no i nie mogłam się opanować i kupiłam przyszłej siostrzenicy C sukieneczkę na 3-6 miesięcy ale śliczna jest:)
No i sobie kupiłam miniówkę ha trafiłam z rozmiarem:) I spodnie z fajnymi kieszeniami ale za małe;( Więc mam motywacje żeby schudnąć!!! Ale wtedy spódnica spadnie ze mnie:p

Małaczarna zdrówka.
Liza Jej u nas jeszcze tydzień ferii a Justynka już raban robi bo chce do przedszkola iść. a w ferie u nas przedszkola nie ma. oby gorzej cie nie złapało. a butki fajne.
Kamaa :-D. dobre z tymi wyspami.
Toxicstar Hej. my się nie znamy, zdrówka.
out trzymam kciuki za sesję.
Dorotar Super fotki.

co do seksu w plenerze, jeszcze na początku naszego bycia razem to nawet w taki mróz w maluchu w lasku byliśmy w stanie się zaszyć. teraz marzy mi się takie co nieco w plenerze, no ale co. dzieci ktoś musi pilnować.
Snoiopy Oj mi tez parę razy zdarzyło się w publicznym miejscu tak więc witaj w klubie. Śliczny brzuszek. a gdzie ty dokładnie mieszkasz? Bo kiedyś się ciebie pytałam ale chyba nie zauważyłaś.

out czekamy i trzymam kciuki za sesję :*
liza powiem Ci szczerze tak , u nas te buty są oklepane , nie ma irlanki która by w nich nie chodziła.. czy lato czy zima .. nosza te buty a mi sie nie podobają
ALE Twoje są fajn bo mają sznórówki :-) i już nie wygladają do końca jak te ichne irlandzkie :tak: na takie jak Ty masz moze i sama bym sie skusiła bo wygladają o wiele lepiej :-) (oczywiście to jest komplement :-p )

snoopy trzymam kciuki za dziewczynkę &&&&&&&&&&&
ładny brzusio :-) ja miałam podobej wielkości jak szłam rodzić :-D tylko był bardziej płaski (taki od cycków już szedzł ale nie w stożek tylko na płasko )
o dokładnie jak Kasiiek pokazuje na zdjęciu.. z takim szłam rodzić :tak:
dorotar jak mi się coś nie udaje to zawsze przerabiam przepis , dodaję coś do smaku i jest dobre danie ale inne :-p hehe
wampi z gołą dupa ja na sniegu nigdy nie leżałam.. :-D ale chętnie wypróbuję hahaha

a my dziś na placu zabaw byliśmy , Vi huśtała siostrę a my sobie posiedzieliśmy na ławeczce :-p
a ta moja córa od 2 dni taka sie pyskata zrobiła... :-p trzeba się za nią wziąć zeby jej tak nie zostało :sorry:

reklama
kasiek, kamcia upolowałam na allegro bo moje sie rozpadły i własnie tez mi wpadły w oko normalnie;-) ale cena mnie powaliła bo 25zl plus przesyłka 10zl;)

A to mój brzuś z Mikim 24-27tc
gallery-95322496-500x500.jpg

Dzieciaki jedza juz po drugim kawałku ciasta... :dry:
ale fakt pyszne ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry