reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

WAMPI już mam wszystko i dla małego i dla Amelki, tylko jej grube, białe rajstopki muszę kupić bo wczoraj zapomniałam. A mój K ma garnitur, wczoraj nowe buty kupił, a ja też mam sukienkę w którą wchodzę na szczęście i podoba mi się jeszcze i kupować nie musiałam, tylko tydzień temu kozaki nowe na szpilce sobie kupiłam.

MYRSINI tak o kijkach do Nordic Walking mowa. Jeszcze nie uprawiam, dziś zacznę, bo wczoraj kupiłam po południu ale przy mojej dwójce kochanych Bąbelków ciężko mi z domu było się wybrać.

ANETKA tak tak dobrze zrozumiałaś.

MAŁA CZARNA dobry pomysł, później zrobię zdjęcia i wstawię, suknię Amelki i strój do chrztu dla Kacperka i swój strój.

Dziś Melcia już w przedszkolu, w środę nowa pani ma do nich dojść. Ja znowu w mieście byłam, trzeba było rachunki popłacić. Małego tez na bioderka w końcu zapisałam i w środę mamy jechać. Za godzinkę do przedszkola, potem uspanie Meli i na kijki ruszę a później wesele kuzyna będę oglądać, prawie po 1,5 roku płytę dostałam.
Jeju dziewczyny mój mały już 3 dzień nie robi kupki, trochę mnie to przeraża. Wieczorami jest ryk z powodu brzuszka, wczoraj moja mama mu termometrem pomagała i też nic. Dodam, że karmię piersią.

Ostatnia edycja:
reklama
Wampi:sorry2:no to się nakombinować musieliście:) Zresztą ja też z moimi ówczesnymi chłopakiem:p

Kamma
ja też szalałam kiedyś z moim chłopakiem:) Nawet kiedyś na pontonie na środku jeziora:p

Liza no tak ja nie długo chyba pasemka będę robić ale mam kose z teściową tzn. ja jestem na fochu a ona skacze naokoło mnie:p

Dorotar mam nadzieje że Amelka szybko przyzwyczai siedo nowej Pani , a Kacperek zrobi kuplę w końcu..

Dzieciaki już po spacerze i po zupie siostra C mnie pogoni chyba bo oboje z Dominiką wrócili tacy brudni z podwórka że szok kurtki do prania woziłam ich po lodzie i wywalałam:p
Domkę pewnie zaraz do spania zagonię C zaraz będzie to mnie na miasto podrzuci to sobie pobuszuję po lumpku:)

witam Was kochane! Wybaczcie, nie jestem na bieżąco.. i niestety przez najbliższe 3 tygodnie nie będę.. zaczęły się zaliczenia i sesja.. TRAGEDIA.. muszę się wziąć za naukę, żeby zdać.. dlatego wybaczcie.. będę tu wpadać czasem, ale niezbyt dużo się udzielać.. trzymajcie kciuki!!

WAMPI w domku też robimy, z mamą moją pogotujemy i sałatki zrobimy. U nas 10 osób dorosłych, też z nami już w tym 2 osób nie jestem pewna czy przyjadą i 3 troje dzieci małych ale już biegających no i główny Pan imprezy-Kacper.
Na imprezy w lokalu mnie nie stać

KOLEJNE EFEKTY SESJI MOICH SKARBÓW
IMG_0039.jpgIMG_0062.jpgIMG_0089.jpgIMG_0101.jpgIMG_0112.jpg

toxic zdrówka!
out &&& :)

Heh jak mnie napadło tak upiekłam jablecznik.. :eek: :-D
Ale zaraz odkurzam i ide lezec ;P katar mnie bierze ;P ale bronie sie..
Czekam na listonosza ale cos nie widac go... Mam nadzieje ze przesylka przyjdzie w tym tyg ;]
Podobają sie Wam?
2088007832

No,no widzę ciekawy temat:-D:-D sex w plenerze :-)
Kiedyś nie byłAm taka wygodnicka;-) Teraz to tylko na miękkim łóżeczku:-D i oczywiście jak M mnie nie wnerwi:-D

Dorotar wow jakie fajne fotki :-)

Out trzymam kciuki

Zdrówka dla wszystkich chorowitków :tak:

Liza jabłecznik? Podziel się :p Jaki rozmiar bucików?

hej;) u nas -13 jest, dzis nie ma mowy o spacerze. Juz jestesmy po obiedzie, maly zjadl duzy sloik swojego obiadku, wypil 120 ml herbatki i co dziwne spi o tej porze;-)
Co do imion zwierzat, u rodzicow zostal moj pies Albert, mialam swinke morska Antka niedawno zdechl i kota Mieczyslawa ale imiona wybierala siostra;-)
Liza, fajnie ja mialam podobne tylko bez tych sznurowek i fioletowe, bardzo wygodne;-)
Marysini ja w czasie ciazy chyba 2 razy sie kochalam, przez pierwszy trymestr nie mialam ochoty a pozniej mialam zakaz a od czasu porodu dopiero 6 razy, moje libido jest na minusie
Kasiek tez bym po lumpkach pochodzila ale za zimno wole siedziec w domu, jutro lece po pampki to moze wstapie;-)ostatnio znalazlam fajna spodniczke na lato za zl:-D
Dorota ja tez chrzciny w mieszkaniu robilam, byli chrzesni i nasi rodzice, czesc ja gotowalam reszte Ł mama, sliczne dzieciaki;-)

Znów zmiana kolorku, czy ten sam co ostatnio?

Tak w pierwszej ciąży nie było tak łatwo. Czasem u K wolna chata była, czasem u mnie, to się nadrabiało zaległości i z łóżka nie wychodziło. Miałam klucze od mojego dziadka działki, to na działkę się wbijaliśmy jak dziadka nie było. No a jak już nie było gdzie, a pogoda ładna K pakował koc do plecaka i szło się w plener :-D Ech to były czasy :-)
Heheheheh ja w ogólniaku miałam takiego chłopaka:-D też wszędzie i kilka razy w miejscach zaludnionych nam się zdarzyło:-D

Dorotar kurcze współczuję problemów z kupką... Próbowałaś mu dać espumisan? Może jak się wypruka to kupka sama przyjdzie?

Liza kobieto piszesz że nic Ci się nie chce a jesteś po prostu nie do przebicia:-D ja jak mi się nic nie chcę leżę i kanapki jemy a Ty:-D ADHD pełną parą, ciekawe jaka jesteś jak Ci się chce:-D

Ja u Ali dziś zamalowywałam jej esy floresy i łóżku przestawiłam:-p O 19:45 wizyta u Gina:-D MUSI BYĆ DZIEWCZYNKA!!!!!!!!:-D

Co do imion zwierząt ja mam sukę Aliss (7lat), sukę Peję(12lat):-D miałam Tośkę, Duglasa, Majka, koszatniczkę Zenka i Szczura Ziutka:-D teraz mam rybki ale imion nie mają bo ich za dużo:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Ewi, mała_czarna, toxicstar
zdrówka zyczę
vampi, no niezle musieliście kombinować dla chwil tylko we dwoje;-) No ale seks wtedy jest jeszcze lepszy i wspomnienia super:tak:
Ja gdy nie mieszkalam z K tylko z rodzicami to często po zajęciach chodziłam do niego i zostawalam na noc.Ukrywac sie nie musieliśmy, ale też mamy na koncie seks na plazy, w aucie...:zawstydzona/y:
dorotar, zdjecia sa cudne!!!Piekne Twoje skarby:):tak:
No i zyczę udanego Nordic Walking:tak:Super!
Liza botki sa swietne:tak:
out, trzymam kciuki!Ja teraz tez mam sesje;-)Jesli na bierząco sie uczysz to pewnie bez problemu zdasz;-)

Do góry