reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no własnie mam inną walutę :/ jak np kuzynce przesyłam kasę to ta "nierówność " zostaje u niej na koncie , ale sam przelew też idzie kilka dni bo inne banki..
więc jak im wyślę.. z aduzo :-p to mi nie zwrócą reszty :/ a przelewając się nie da dokładnie wyliczyć ile mam wysłać euro zeby mieć równe polskie bo w kazdym mieście inny jest przelicznik , a i kazdy bank ma swój przelicznik :/
i sama nie wiem jak to miałabym wysłać zeby było dobrze
a w pl swojego konta nie posiadam :-p żeby6 móc np zrobić przelew online :/
i tu jest ten problem :/
ale coś wymyslę może .. sama nie wiem.. mzoe jej wyslę kasę przez western union to dostanie na miejscu i mi szybko wpłaci :-)

reklama
Ja dziewczynki was przepraszam ale nie wyrobie w tej chwili.
Tylko co ostatnie dwie strony poczytałam.
Znalazłam sposób jak z telefonu pisać i może dzięki temu będę częściej pisać.
Co do przelewów zagranicznych. To kiedyś sprzedawałam portret dla dziewczyny mieszkającej w UK i wiem że są tam jakieś urzędy czy coś takiego zajmujące się takimi przelewami. Na poczcie chyba to działa. Ale nie jestem pewna.
No a co u nas? Mareczek przeziębiony, ja z zatkanym nosem i bolącym gardłem. Na dworze mróz. :-)

I ja się witam zasmarkana:sorry2: Tak coś czułam, że mnie bierze. Zaraz M. jedzie do miasta, to kupi mi Amol i będą inhalacje:tak: i zaraz się pozbędę tego katarzyska:tak:

Ewi- Zdrówka dla Was, teraz już będzie mniej chorób, bo mróz powinien wymrozić wirusy:tak:

No i miłego dnia dziewuchy;-)

Helloł :-)

Ale żeście się z wieczora rozpisały ;-)
Sex w ciąży ja do 6ego miesiąca w ogóle nie chciałam słyszeć a później to ciut nie nimfomanka :-D mogłam nie wychodzić z łóżka aż do porodu ;-)
A co do sportu to mnie kiedyś wszędzie pełno było, a to taniec współczesny, biegi, lekkoatletyka, boks, przewijała się też siatkówka i koszykówka, a teraz szkoda gadać :-p:zawstydzona/y:

Ewi zdrówka dla Was.

Mała_Czarna Tobie rownież zdrowka

Za oknem piękne słoneczko, na termometrze -17 ale chyba nie ma dziś wiatru, to może po drzemce skusimy się na spacer do lasu :-)

Witam sie z rana ;P
Na głowie farba ;P wiec mam kolo 30 min :D
toxic no króciótko sie staraliscie o bobo ;-) my "wpadlismy z nasza pociechą po 2 latach zwiazku :-)
Myrsini jejku ale z ciebie sportsmenka ;-) Co do sexu w ciazach to u mnie bylo różnie ;P w pierwszej to kilka razyw nocy, w drugiej mniej, a w trzeciej na poczatku duzo sexu a potem coraz mniej bo mi bylo ciezej jakos;P
Kamcia o Hania ma takie tylko inny obrazek, ksieżniczki przy fontannie :tak: Puzzle Trefl - KSIĘŻNICZKI DISNEYA - 150el. 39048 (2082676020) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zdrówka dla chorowitków!!!

Hania w szkole juz sie doczekac nie mogła cwaniara, wczoraj bigos 2h gotowałam, i dzis tez już sie gotuje 30 minutek ;-) ponoć lepszy jest jak 2 dni sie gotuje :-) no jak Miki pójdzie spac to obiore ziemniaki, kotlety mam z wczoraj i luzik :-)
Na dworze rano bylo -15 a teraz jest -11 ;P brrrrrrrrrrrrrrrrrrr......

Snoopy dobra jesteś z tym ściągaj gacie:p hahaha

Wampi Myrsini
fajnie że tach chciało/chce wam się sexu w ciąży partnerzy na pewno nie narzekali:) Tylko że Ty Wampi z K chyba musieliście nie źle kombinować w pierwszej ciąży bo nie mieszkaliście razem nie??

Myrsini
a co dzisiaj jest że WIELKI DZIEŃ?? Coś nie doczytałam??:p

Mała
powodzenia na rehabilitacji:)

Ewi
fajnie że będziesz się częściej udzielać zdrówka dla Mareczka:)

Kamma u nas też pięknie pogonie dzieciaki na dwór potem młodą uśpię i polecę na szmaty:)

Liza no tak Hania 2 tygodnie bez szokły jak ona to wytzymała:)
Od dziś ferie w lubelskim więc mam dwójkę:-p Siostrzeniec C jest u nas wściekają się jak nie wiem... Teraz oglądają Piotrusia Pana i głupie pomysły mają jak to 8 latek może szponicić z 2 latką... C pojechał o 5 rano do Warszawy ciekawe kiedy wróci za godzinę pogonie ich na dwór a jak młoda uśnie to na miasto si ę wybiorę)

Wampi :-D też lubię naturę i kocyk ;-) pamiętam jak byliśmy na mazurach na wakacje, bylam już wtedy w ciązy, wzieliśmy kajak wypłyneliśmy na jezioro i każda wyspa była nasza :-D stare dobre czasy :tak:

wampi ten sam co ostatnio bo juz odrosty miałam ;P :-)
jutro zebranie trzeba jakos wyglądac;]

Olaboga zeby mi sie chciało tak jakmi sie nie chce... ;P

reklama
liza my mamy takie:
Winnie the Pooh 4 in 1 Puzzle - Jumbo :-)
a te co moja mama przysłaął to sa jakies ni9e firmowe i nie mogę znaleźć :-p
ale obrazek skomplikowany bo jest jakby w kuchni kilku kucharzy , dania jakies nosza i dużo warzyw i owoców :-p

wampi z działką to mi coś przypomniałas :-) hehe
też było fajnie ;-)
a tu.. nawet się odwazylismy wyskoczyć na plazę noca :-)
a teraz jak są dzieci to nie można poszalec :-p

liza też musze się farbnąć , ale chyba ostatni raz rzucam czerwony a późńiej już wezmę jakiś brąz sobie :-)

Do góry