reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam;)
U nas tez leniwa niedziela, Ł ubija sobie schabowego bo mu si zachcialo a ja sobie robie potrawke z kurczaka. Maly spi;)
Sali teraz chodze spac zwykle o 21.30 bo maly wstaje o 6 a ja potrzebuje duzo snu. Do tej pory chodzilam po polnocy wiec jadlal o 21;-)
Kama kombinuje jak moge z tym mlekiem, nie chce pic odkad przeszlismy na normalne. Dosy[uje kaszki malinowej wtedy wcisne ze 120 a wczesniej pil 210. Pomysle o owocach, u nas w gre wchodza tylko sliwki, morele i jablka(tylko gptowane)...za to obiady wcina...Powiem Ci ze Julka i tak mowi wiecej od dziecka sasiadki a tamta z pazdziernika. Ciagle mowi gyyyy i pokazuje na drzwi(wtedy chce zeby ja do malego przyprowadzic);-)wczoraj wcisnelam banana, kiedys jadl ladnie a teraz musialam jabka dodac
Marysini, w koncu masz suwaczek;-)

Liza u nas też leniwie mija niedziela, moi rodzice siedzą przy kawce przed tv, córa u siebie w pokoju lezy w łóżku i ogląda film Disney'a, K śpi bo do późna grał na konsoli, a młody ogląda ze mną książeczki, no a ja podczytuję forum.

Z obiadem idziemy na łatwiznę będzie makaron z fixem Knorra Spaghetti Carbonara.

Myrsini no to teraz odliczamy dni razem z tobą na suwaczku ;-)

Ja tez dzisiaj na łatwizne...bolognese hehe

Witajcie trochę nie pisałam, nawet nie próbuję nadrobić. Wczoraj o 21 K z delegacji wrócił, jutro znowu jedzie ale już podobno na 2 dni tylko. Ja dzis z mężem na zakupkach byliśmy, córci sukienkę na chrzciny braciszka kupiliśmy i K sobie nowe buty zimowe kupił i takie małe duperele w biedronce kupiłam co mi potrzebne było. Dzieci śpią więc chwila luzu. A u nas dziś na obiad rosołek i gołąbki z ziemniaczkami do tego. Ja bez ziemniaczków jem. Moja mamuśka pyszny sernik robi bo goście mają być a mi już smutno bo nie będę mogła go jeść, ale ja za to piekę sobie właśnie sypaną szarlotkę bez jajka i bez mleka, pocieszę się przynajmniej tą słodkością.

Anula a może więcej mu nie potrzeba? przeczekaj moment, a jeśli nadal nie będzie chciał mleka, to rób mu2 daniowe obiadki, najpierw zupka a za jakis czas 2 danie i tak zapełnisz jakoś tą lukę :-)

I my lenimy sie Julka śpi, ja zaraz zabieram się za obiad, dzisiaj schabik duszony z pieczarkami w sosie serowo-czosnkowym pychota :-)

Mała czarna powiem Ci że nie głupi prezent:)

Kamma
no to widzisz rozumiemy się:) Chociaż Twoja i tak zacznie pierwsza bo widzę że nawet ona zwierzęta nazywa a moja nie tylko je naśladuje...łała(pies) aaa(kot), koko(kura), bee(owca,koza) muu(krowa) itd. tylko na konia mówi kom...

Liza Ty nie samowita jesteś zawsze masz wszystko gotowe:)

Myrsini fajnie że suwaczek zrobiłaś?? A co masz napisane po grecku przy dacie poznania??

Dorotar biedaku TY:)

Ja dziś obiadu nie robiłam zresztą co niedziele cały tydzień robię to w niedziele niech ktoś za mnie zrobi.
Byliśmy u C babci a Domki prababci bo dziś kończy 80lat teściowa maja jej wszystkie dzieci i małżonkowie i dwoje no troje wnucząt bo jedno w brzuchu:) Babulinka aż się popłakała jak wparowaliśmy z kwiatami w wnuczęta i ogromnymi lizakami w kształcie serca:)

Toxicstar witaj napisz coś o sobie zapraszamy:)
Teraz Domi pojechała z C i teściem do domu na wsi a potem do lasu pochodzić:)
A ja się lenię:D:D:D:D

Hej :-)

Widzę,że większość z racji "ciepła" na dworze woli kanapy w pokojach :-D Jedynie Marisini i ViKamci to pewnie nie dotyczy ;-)

Anula Maja od zawsze nie gardziła tylko mlekiem a reszty to jadla mało. Jogurty,kaszki i owoce jak Ci e mogę,ale obiadu to parę kęsów:tak: W czasie ząbkowania to te mini racje żywnościowe jeszcze bardziej się skurczyły ;-) Za to od paru dni zjada wszystko i jeszcze dokładki. Nawet zdarzył się obiadek 2 daniowy ;-) A ile mleczka dziennie wypija?

Kaama fajna fotka w sygnaturce :tak:

Toxicar witaj :-)

Wampi mój lezy na kanapie,bo wczoraj przecholował z wodą procentową ;-) Wolałabym chyba,żeby grał całą noc na konsoli niż to ;-)

U nas na obiad kurczak z pieczarkami ;-)

KASIEK no bidna jestem, ale czego człowiek nie zrobi dla swojego dziecka. Może to przynajmniej zaprocentuje moim spadkiem wagi też.A od jutra zaczynam biegi, może we wtorek kijki kupię jak mi ZUS pieniążki przyśle, we wtorek też na aerobik i ćwiczenia w domku na tyle na ile dzieci pozwolą. Do działania motywuje mnie mój nowy suwaczek.

reklama
Do góry